שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7829

הי ערן,
אנחנו עוד לא היינו בפגישה אצל חמדיה. למה אתה מתכוון "דברים שהיו אמורים להיות כלולים ואינם כלולים" יש לך מושג למה? יעזור משהו אם נדרוש?
די כבר אין כוח להלחם על כל דבר
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7833

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
תסתכלו מה כתוב באתר של נווה- מצורף לינק.
כתוב מפורשות הלבשה רחבה...
yad1.yad2.co.il/Project.php?ProjectID=489

מה עוד הבטיחו בנושא הדלתות??

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7863

קבלנו לפני מספר ימים מייל מריקי עם תאריכים אחרונים להשלמת הזמנות אצל הספקים השונים.
בספק האלומיניום היה כתוב לשלוח מייל לריקי לשם קבלת מחירון תוספות ושינויים.
שלחנו מייל אך לא קבלנו תגובה חזרה.
למישהו יש כבר מידע בנושא?מה הם המחירים?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7864

• גיא
  • גיא's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
כשאני טענתי שריקי לא מגיבה והשירות של אלקטרה רע, אמרו לי שאני טועה..
אני הפניתי הכל לשולי, והיא הפעילה לחץ על אלקטרה ואז ריקי חזרה אליי, היום עשיתי אותו דבר היות וגם אני שלחתי מייל בנושא הצעת מחיר של שידרוג מזגן (מיכה אומר שריקי צריכה לתת הצעת מחירץץ) ולמרבה הפלא ריקי לא עונה.

אני משוכנע שמחר אחרי ששולי תיפול עליה ריקי תגיב.

פשוט תתקשרו לשולי ותתלוננו על אלקטרה..

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7872

הי גיא,
גם אנחנו מפעילים את שולי כמעט בכל נושא.וגם עכשיו שלחנו אליה מייל.
חבל שככה הדברים צריכים להיעשות

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7882

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
בוקר טוב,
מצ"ב לינק לדגם של הדלתות שאנחנו מקבלים:
www.hamadia-doors.co.il/HTMLs/article_li...21=11980&BSS22=11983

דלת מרפסת השירות לא ניתנת ע"י חמדיה אלא ע"י קבלן האלומיניום, מדובר בדלת עם חלון קיפ.
לגבי דלתות חדרי רחצה היא לא ידעה לומר במפושר אם אנחנו מקבלים דלת עם צוהר או לא. תבדוק מול מח' הפרוייקטים.
מה שנותר הוא רק לבחור משקוף.
לידיעתכם
יום טוב
אביטל

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7896

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אביטל

במפרט הטכני כתוב דלת עץ, האם שינו את זה לדלת אלומיניום?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7898

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
אני מעבירה את מה שריקי אמרה לי, ככל הנראה כן שינו...
בכל מקרה ברגע שיהיה לי מידע נוסף אעדכן

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7904

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
שלום לכולם,

דבר ראשון לעניין ריקי: אני מסכים שישנה בעיה עם לוח הזמנים הצפוף שאלקטרה מכתיבה מצד אחד לעומת זמני התגובה למיילים או לטלפון מצד שני. לדעתי ריקי היא לא הבעיה. ריקי נחמדה מאוד, עובדת קשה (יצא לי לדבר איתה פעם אחת ב-9 בערב כשהיא עוד במשרד) ולדעתי היא מקצועית יותר מליאת.
אלקטרה מתקדמים בבניה בקצב מסחרר ורוצים לקדם כמה שיותר מהר את כל הנושאים הפתוחים. לעומת זאת, חלק מהספקים רק עכשיו התחילו לתת הצעות מחיר לשדרוגים, דבר היוצר עלינו (ועליה) לחץ. מול אלקטרה אין לנו חוזה אבל מול נוה יש לנו. שולי היא לדעתי הכתובת לפנייה בקשר לעובדה שנציג שירות אחד מטפל בחמישה בניינים בלו"ז של שבועות בודדים.

כמה שהדבר לא נעים ויוצר קצת לחץ, אתם חייבים להודות שאלטרנטיבה של קבלן מנומנם שמתקדם לאיטו ולא עומד בזמנים היא פחות טובה והרבה יותר יקרה. בפרויקט view לא עובדים כבר כמה שבועות ובוני התיכון שהתחילו איתנו עדיין לא הגיעו לגובה הקרקע. בפרויקטים האלה יש לדיירים חודשים רבים של שכירות והצמדה לתשומות הבנייה כדי לעבור בין ספק לספק.

מחירים שביררנו:
לגבי רשתות: אפשר לעשות רשתות בכל החלונות חוץ מבממ"ד, במרפסת שירות ובסלון. הכנה לכל שאר החלונות עולה 812 ש"ח. בחלונות דריי קיפ מדובר ברשת קבועה שבין התריס לחלון שעולה 588 ש"ח. בחלונות כנף על כנף מדובר בכנף נוספת שהיא רשת – עלות 500 ש"ח.
לגבי הדלת שבין האמבטיה ומרפסת השירות: מדובר בדלת זכוכית מולבנת שגחלת מספקים. חצי הדלת העליון הוא בעצם חלון דריי קיפ. שאר הדלתות בבית (ב-5 חדרים מדובר ב-7 דלתות) הן של חמדיה.
בידודית: לנו כבעלי דירה צפון מזרחית, החלון היחידי בדירה שהוא בידודית הוא בסלון. לשדרג את שאר החלונות (חוץ מהממ"ד) לבידודית עולה: 1,250 ש"ח לחלון דריי קיפ ו-825 ש"ח לחלון כנף על כנף. החלון במקלחת הורים עולה 500 ש"ח.
מנוע למי שעשה הכנה לתריסים חשמליים עולה 1,562 ש"ח

כל המחירים הנ"ל ללא מע"מ.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7905

ערן תודה רבה על המידע.
היום שדיברתי עם ריקי וביקשתי שוב את המחירים, היא אמרה שהציפו אותה בפניות והיא תגיע לכל אחד ואחד מהדיירים אבל זה ייקח זמן.
אמרתי לה שעד ה16.5 אנחנו צריכים לתת תשובות,והיא אמרה שהתאריך הזה יידחה....

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7914

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
ערן, תודה על המידע, זה יעזור לכולנו מאוד.

גם אני מצטרף אלייך בנוגע לריקי. אני מדבר איתה המון, היא עונה לי ועוזרת וחוזרת עם תשובות, ואם הם לא מספקים בעיניי, אני מקשה וממשיך לקבל תשובות.

היא חדשה ועושה עבודה טובה ביחס לעומס שיש לה.
לצערי אני מאמין שהמועדים יידחו בגלל העומס שלהם , אבל היתרון הוא שהם לא מבצעים עבודה לפני שסוגרים את הניירת מסודרת. (הם שלחו לי שינוי תוכנית לחתום עליה כיון שבפועל ביצעו את המחיצה ששינינו בסטייה של 10 ס"מ ומאג'ד מנהל העבודה הראה לי את זה ואמר לי שרוצים שהוא ייפרק וייבנה מחדש ואמרתי להם שאם יותר נכון כפי שזה בוצע בפועל אז שיישנו את התוכניות ולא ייפרקו...)

לגבי שדרוגי האלומיניום - אם כולם רוצים הכנה לרשתות ורשתות אז כדאי לבדוק מול ריקי מה יהיה מחיר השדרוג אם יהיה מינימום מצטרפים.

מה לגבי שדרוג חלונות רגילים לבידודית ? האם ניתן בפרופילים הללו גם לשים זכוכית כפולה ? האם קיבלת את המידע של מפרט כל פריטי האלומיניום ? ריקי אמרה לי שהיא לא יכולה לשלוח לי, אבל אם נקבע פגישה היא תוכל לעבור איתי על כל פירטי האלומיניום.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7971

מישהו כבר בירר לגבי המשקופים?מה באמת מגיע לנו?