שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 11 חודשים ago #7591

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אביטל

במכתב רשום שקיבלתי כתוב בזה הנוסח
"בהתאם להוראות הסכם המכר שנחתם בינינו הרני להודיעכם כי הוצא היתר בניה לבית אשר רכשתם מאיתנו בפרוייקט שבנדון"

המכתב הוצא בתאריך 9/8/2009 כך שזה לאחר שהאוגדן של 2009 יצא (יצא במרץ)

אני חושב שאנחנו צריכים להמשיך להלחם על מה שמגיע לנו
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 11 חודשים ago #7593

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
לגבי המזגנים, האם מישהו יודע כמה זיכוי נקבל על עבודות המזגן והנמכות הגבס אם לא ניקח את "מיכה" ?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7594

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
BabaG, לא שאלנו. אבל מבדיקות בלתי תלויות שעשיתי, העלות של לשים מנוע נוסף ולהעביר צנרת לחדרים (נגיד כמה מאיידים על מנוע אחד) העלות גבוהה משמעותית.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7602

• גיא
  • גיא's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם,

ברצוני להעלות נושא שאני משוכנע שמפריע לכולם: "אלקטרה - ריקי", אנו זוכים לשירות מזעזע ומאד לא מקצועי מריקי, קודמתה לפחות היתה מקצועית (בלתי אפשרי היה לתפוס אותה בטלפון, אך היתה מקצועית).

לגבי ריקי, אני מוצא עצמי רודף אחריה כבר יותר מחודש על מנת להזיז נק' מאור ב40 ס"מ.

היום היא אמרה לי שהיא תבדוק עם הנושא עם הספקים סגור, דבר שנסגר לפני חודשיים עם ליאת.. פשוט אין לה מושג והיא שולפת תשובות בלי לדעת.

בקצב הזה אני משוכנע שיהיו בעיות, דברים שביקשתי ושילמתי לא יקרו..

אני משוכנע לאני לא היחיד שסובל מזה.

אני שלחתי מייל לשולי מנוה וגם דיברתי איתה בטלפון, אנא עשו זאת גם אם אתם מרגישים כמוני, ככה נזכה לשירות טוב יותר, אם זה לא יעזור תמיד אפשר להגיע למנכ"ל נוה (דבר אשר כבר עשיתי בהתחלה, והוא גרם לבעיות שהיו להיפטר)

ד"א המייל של שולי: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי גיא.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7603

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
מוזר, הניסיון שלנו עם ריקי הוא טוב בהרבה מזה שהיה לנו עם ליאת.

ליאת לא ענתה בכלל לטלפונים, ואי אפשר היה להשיג אותה כדי לקבל תשובות.

בינתיים, ריקי חדשה ואין לה תשובות להכל כי היא עדיין לא מכירה את כל הפרוייקט כמו שליאת מכירה אותו, אבל היא רושמת שאלות ודואגת לחזור אלינו עם תשובות ולבצע מעקב.

היא ישבה איתנו על תוכנית השינויים באופן די מקצועי וסגרנו איתה המון פרטים. היא הפגינה גמישות והסכימה להפגש איתנו כמעט מהיום להיום, ודאגה להעביר את התוכניות לאתר אפילו לפני התשלום כדי שהן יבוצעו כמו שצריך לפני יציקת רצפה וקירות בטון של הממ"ד.

בינתיים ההרגשה שלנו היא הרבה יותר טובה בעבודה מולה לעומת קודמתה מולה ההתנהלות היתה כמעט בלתי אפשרית.

אולי קצת אורח רוח וסבלנות בעבודה מולה זה כל מה שצריך. אל תשכחו שהיא שם כחודשיים. זה מעט מאוד זמן בכדי להשתלט על כל הפרטים הקטנים של הפרוייקט.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7619

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
אני חייב לציין פה שנכנסנו לפרוייקט בשיא הלחץ (אנחנו קומת קרקע וכל הלחץ עלינו בבניי 13 וקנינו יומיים לפני יציקת הרצפה...)
בהתחלה היה קצת קשה עם ליאת ואז גם עם ריקי, בגלל שזו היתה נקודת זמן בפרוייקט עבור כל הבניין , אבל גם ריקי (למרות שהיא חדשה ומרגישים שהיא לא מכירה הכל) וגם ליאת מאוד עזרו ובסופו של דבר קיבלנו שירות טוב והלכו לקראתנו.
אני חושב שצריך לתת לריקי קצת צ'אנס, מנסיוני היא ממש בסדר, ואני מאוד לחצתי עליה בימים האלה. אם אתם לא בטוחים בתשובות שמקבלים, תשאלו אותה שוב , היא נחמדה, עונה לטלפון הנייד שלה ובאמת משתדלת.
אני חושב שאם נהיה נחמדים אליה, נקבל יחס טוב בחזרה.
היא נמתאית בכל יום רביעי באתר לפגישות עבודה ואפשר לנצל את זה כי אז היא בקשר ישיר עם מנהל הפרוייקט (יאיר).
כדאי שמול נווה גד (שולי) נילחם על התוספות שמגיעות לנו - אלומיניום, חלונות, מזגן ברמה גבוהה וכו'.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 11 חודשים ago #7627

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
ריקי סבבה. אפשר לקבל את הנייד שלה?
אלינו עוד לא פנו בנושא המיזוג. זה לחוץ?
נראה שהקבלן מקדים את הלו"ז...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7634

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
כרגע מיכה מהמיזוג עסוק בבניינים 10 ו-11.

עושה רושם שההתקדמות היא יפה וטובה.

הנייד של ריקי הוא 052-5692349 והוא פורסם במכתב של ליאת לדיירי השכונה כשריקי נכנסה לתפקיד.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7760

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
שלום לכולם

אתמול הייתי באתר, הלכתי לראות מה עשו לנו בנושא האינסטלציה. בדרך ליקטטי מספר פרטים, למחשבה של כולנו (שוחחתי שם עם יאיר, מנהל הפרוייקט שהוא מאוד נחמד וגם מאוד "קשוח" ואני מעריך את זה)
1. זכוכית בידודית לדבריו הינה מינוח מקצועי לזיגוג כפול. הם נותנים זכוכית כזו ב חלונות של ויטרינות יציאה למרפסת וחלונות דרומיים. בשאר הם נותנים זיגוג רגיל.
2. האלומיניום הוא מסדרות 7000, 9000 ו 4500 של קליל (בהתאם לסוכ החלון). הם אמורים להתאים לחלונות זיגוג כפול (אם נדרש לשדרג ). העליתי את נושא איכות הקבלן כפי שמצטייר באינטרנט וממה שעלה בפורום. הוא הרגיע אותי שהם בוחנים אותם, בכל מקרה גם שלחתי מייל לשולי בנושא.
3. לא בכל החלונות ניתן יהיה להוסיף פרופיל לרשת, בגלל עובי הקיר שבו הוא יושב - כנראה שביציאה למרפסת/גינה לא ניתן יהיה להוסיף אפילו לא בשדרוג, אלא אם כן כל אחד יעשה משהו חובבני בעצמו לאחר הכניסה.
4. מזגן - יש פרטים אצל מיכה (פגשתי אותו אחראית) . לא ניתן להזכות על מזגן ולהתקין לאחר כניסה. אני חושב שכדאי להכיר טוב יותר את העלויות ומה קיים בשוק של אלקטרה ולבוא מוכנים. לדבריו האינוורטר 5 כ"ס עדיין לא נמכר באמת. (הוא קיים באתר של אלקטרה מזגנים)

כרגע אנחנו בכל בעיות הריצוף וחיפוי - לאחר הביקורים בויה ובנגב אני חושב שהם ממש לא בסדר בדגמים/גוונים שמציעים בפורצלן מזוגג 60/60. בויה יש יוצר מבחר של גוונים ובנגב רק משפחת גוונים אחת.
מישהו שידרג בנגב ל 60/60 ? אם כן לאיזה גוון ?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7762

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שלום,
בעקבות חוסר הוודאות שלנו לגבי מה מחוייב הקבלן ומה לא באשר לאוגדן הסביבתי פניתי לאגף הנדסה כדי לקבל פרטים. אלו הפנו אותי לאחראי איכות הסביבה, אורן תבור.
ראשית, אורן מאד הופתע שאנחנו הדיירים מתעניינים בנושא הירוק בשכונה ושמח מאד על כך. הפנתי אותו לפורום כדי לראות אם יש סוגיות שהוא יכול לענות דרך האתר.
באשר לזיגוג - בפרויקט פארק שאול בניינים שלנו 10-12+1,
הקבלן הגיש את הבקשה להיתר בנובמבר 2008 כאשר המהדורה הראשונה היתה בתוקף ולכן מחוייב לפרטים במהדורה זו.
למרות זאת אורן הוסיף שהיה מולם התכתבויות ובסופו של דבר הם היו מחוייבים לזכוכית בידודית בחלונות, כלומר שתי שכבות זכוכית, בחלונות ששטחם לא עולה על 1.5. בחלון של המרפסת אין חובה להתקין בידודית.שאלתי מה ההבדל בין הדרישה לזיגוג לפי אוגדן 2009 וזיגוג בידודית הוא אמר זהה. הוסיף שיש זיגוג טריפלקס בו מדובר ב- 3 זכוכיות עם שני מרווחי אוויר - הקבלנים אינם מחוייבים לרמה זו של זיגוג.
הוא אמר שיש סעיפים נוספים אליהם הקבלן מחוייב אך לא יכל להעביר את כל הנתונים בטלפון מאחר ויש הרבה ניירת לבחון.
קבעתי איתו פגישה ליום רביעי הקרוב ב- 11:30 בבוקר.

ועדי השכונות - אם אתם מעוניינים ניתן לפנות אליו בטלפון 09-7719996

לידיעתכם,
שבת שלום

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7781

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
יש פה קצת סלט.

קודם כל, כמו שאמרתי קודם, זכוכית בידודית זה לא אותו דבר כמו זיגוג כפול. יש דברים משותפים ויש הבדלים. מה שמשותף" יש 2 זכוכיות וביניהן מרווח אוויר. ההבדל: גודל המרווח בין הזכוכיות (משפיע מאוד על הבידוד התרמי והאקוסטי) ועובי הזכוכיות)

כמה קישורים נלווים להסבר ההבדלים בין טריפלקס לבידודית:
www.pratim.co.il/www/forum_msg.asp?msgid=56

www.kehilot.co.il/Forum/ForumShowMessage...id=68448&SunId=66932 (חפשו תגובות של בעל המקצוע - ס. דניאל)

www.barboor.com/forum/viewtopic.php?t=26...98fdfc8e5099a22d891a

מי שרוצה עוד מידע בנושא, מוזמן לבקש.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7819

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
ספק דלתות הפנים בפרויקט שלנו זה חמדיה דלתות. נפגשתי היום עם בחורה בשם דרייה כדי לראות את הסטנדרט.

בגדול יש להם 3 רמות של דלתות:
דלתות בציפוי למינציה שעולות בערך 1300 לדלת.
דלתות בציפוי פורמייקה שעולות בערך 1700 לדלת.
דלתות עץ צבוע בתנור שעולות בערך 2300 לדלת.

יש להם גם 3 רמות של משקופים:
משקוף מדורג, משקוף עגול ומשקוף רחב.

לנו כצפוי נתנו בסטנדרט דלת למינציה עם משקוף מדורג בשלושה גוונים של עץ. הסטנדרט כולל גם מנעול תפוס\פנוי בחדרי האמבטיה וידיות יחסית יפות. אם רוצים משהו שהוא לא בסטנדרט, הזיכוי לדלת הוא 675 שקלים.

ישנם מספר דברים שהיו אמורים להיות כלולים ואינם כמו הלבשה רחבה, צוהר בדלתות האמבטיה ודלתות עם ציפוי פורמייקה.

שדרוג דלתות הפנים יוצא סיפור ממש לא זול שכן מדובר ב8 דלתות בדירת 5 חדרים.