שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7573

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
תודה על המידע
אני אכתוב מכתב נוסף...מחודד עם כל השאולות..
הרי בסופו של דבר יהיה "מלחמת הורדות ידיים" בין נווה גד לבין עיריית כפר סבא מי צודק ואו אם נווה גד מחוייבים.
באם יהיה לנו מכתבים רשמיים של העירייה..תמיד נוכל להתלונן בעירייה...שיריבו הם עם נווה גד..
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7577

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
חברים אתם רותמים את העגלה לפני הסוסים.

משיחה שהיתה לי עם ריקי, (למי שאולי עוד לא יודע - נציגת קשרי לקוחות של אלקטרה בניה), הבנתי שאנחנו מקבלים זכוכית בידודית.

יש הבדל בין זכוכית בידודית לבין זיגוג כפול. (בגדול המרווח בין הזכוכיות, עובי כל זכוכית, ולפעמים גם החומר שנמצא בין שתי שכבות הזכוכית.

היא לא ידעה עדיין לענות לי על סוג הבידודית, למרות שאני הייתי מניח שנקבל את הבסיסי (4+6+4).
שאלה חשובה שהיא גם לא ידעה עוד לענות היא מה אפשרויות השדרוג של הזכוכית בלי שיש צורך להחליף פרופיל (שזאת בעצם העלות הגבוהה של שדרוג החלונות)

אולי אם עוד אנשים ישאלו אותה, היא תשים את זה בעדיפות לברר את התשובות לשאלות האלה.

ספק האלומיניום של הפרויקט הוא: גחלת. מדיבורים בפורום יש ביקורות לא מוצלחות עליהם, אבל למזלנו ההתנהלות שלנו היא לא מולם אלא מול נווה/שיכון ובינוי ואלקטרה.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7578

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
אנחנו רוצים זכוכית כפולה או טריפלקס, לא בידודית, וזה הקו שכולנו צריכים לנקוט.
הייתי בנווה השבוע בענייני ניירות למשכנתא ופגשתי את שולי, אמרתי לה על עניין גחלת ומה אומרים, היא אמרה לי לשלוח לה מייל והיא מבטיחה לבדוק.
כדאי שעוד אנשים יגידו לה את זה. בכל מקרה אם נרצה לשדרג את האומיניום לתוספת הכנה לרשתות ו/או התאמה לזכוכית כפולה/טריפלקס, כדאי שנעשה את זה בכמות גדולה ומאוחדת, ליאת אמרה לי שהם עושים שינויים בכמויות של 100+, ולפי זה התמחור.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7580

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
רק לוודא שכולנו באותו קו כאן,

אין קשר בין טריפלקס לזכוכית כפולה. טריפלקס הכונה לדבק שנמצא על הזכוכית שמונע ממנה מלהתנפץ כשהיא נשברת (כמו בשמשה הקדמית של האוטו) הסיבה היחידה לעשות את זה היא בטיחותית.

אם אפשר לשדרג את הבידודית (להגדיל את המרווח בין הזכוכיות לדוגמא) אז המשמעות דה פקטו היא שיש זיגוג כפול. (כמו שרשמתי, זה בעצם אחד ההבדלים העיקריים בין זיגוג כפול לבידודית)

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7581

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שלום,
לגבי התחייבות הקבלן, כפי שכתב בתשובתו אדיכל העיר הקבלן מחוייב לאוגדן שהיה בתוקף בעת קבלת היתר הבנייה.
היתר הבנייה לפרוייקט ניתן לפני מרץ 2009, תאריך הוצאת המהדורה של 2009. כך שהקבלן מחוייב לאוגדן 2008.

לגבי ספק האלומיניום אני בספק אם הם יחליפו את הספק.

מישהו דיבר עם מיכה מהמזגנים?
הבנתי שהוא בלחץ על בניינים 10 11 ורק אז יתפנה ל-12 13.

שיהיה שבוע טוב והנה קצת תמונות

אביטל
12.JPG

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7582

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
בנין 11
11_30.JPG

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7583

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
בניינים 11 10
11_10.JPG
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי אביטל.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7584

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
11 מכיוון מערב
11_2_30.JPG

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7585

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
12 ממערב
12_2.JPG

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7586

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
12 13 1
קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי אביטל.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7587

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אנחנו היינו בפגישה עם מיכה.

בגדול מה שהוא הולך להציע זה עינית נוספת בחדר שינה הורים במשהו כמו 1000 ש"ח,

מערכת דאמפרים של אלקטרה ב"מבצע" 4 דמפרים ב1995 ש"ח "במקום" 1000 ש"ח לדאמפר

אפשרות לשדרוג לתעלות פח (3150 ש"ח ל-10 מטרים הראשונים ועוד 315 ש"J לכל מטר נוסף שיהיה נחוץ)

גריל דקורטיבי לסלון (להנמכה ההזויה ששמו שם) בעלות כלשהי (לא זוכר) לפי מטר רץ.

כששאלנו אותו על מזגן אינוורטר, הוא אמר שזה מזגן חדש שעוד לא יצא לשוק ועוד אין לו מחירים אבל שההערכה שהוא עולה בערך פי 2 מהמזגן שאנחנו מקבלים (שהוא שווה לדבריו 8000 ש"ח).

כל המחירים כמובן הם לפני מע"מ

והדובדבן שבקצפת: לקחתי ממנו את מספרי הדגמים של המזגנים EDMV 50 ו - emdv inverter 50. אחרי חיפוש קטן בגוגל וזאפ, תופתעו לגלות שהמזגנים האלה כבר בשוק יותר מחצי שנה לפחות ומדובר בדגמים הבסיסיים (מיינסטרימים) של אלקטרה. אגב למי ששאל, שווי מזגן האינוורטר הוא 12,000-13,000 ש"ח כולל מע"מ.

פשוט שערוריה.

אהה פרט קטן לכל בעלי דירות 4 חדרים, שדרגו לכם את המזגן. כל המזגנים בפרוייקט הם emdv 50 בעוד שבדירות 4 חדרים היה אמור להיות 40 ולא 50.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #7590

• BabaG
  • BabaG's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
SNH - אני מבין שלא שאלת על פיצול ל 2 מזגנים...
יש מישהו שברר את הנושא ויודע להגיד אם אפשר לפצל ל 2 מזגנים ומה העלות?