שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8075

שלום לכולם,
מישהו מהדיירים חושב לקחת ספק חיצוני לדלתות הפנים?
אנחנו היינו בחמדיה,אבל החלטנו לבדוק גם בפנדור ואופן גלרי.קבלנו מהם הצעות מאוד יקרות. עדיין מתלבטים.....
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8077

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
בדקתם אם זה בכלל אפשרי ?
יאיר אמר לי על המזגן שלא ניתן להזדכות. אני חושב שכנ"ל עבור הדלתות.

דבר נוסף בקשר לשדרוגים - היינו בפרביטל והתעניינו דווקא באחד הדגמים מהסטנדרט. הסתבר לנו שאם שינינו את מיקום הכיור והגז (אותו אורך שיש, אותם חורים רק במיקום אחר) זה נחשב לזיכוי וקנייה חדשה.
זיכוי - 335 ש"ח למטר, עלות אותו שיש ואותה עבודה - 650 ש"ח למטר.

האם מישהו עובד עלינו ?

מישהו סגר כבר עם המזגנים ?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 11 חודשים ago #8082

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עירד,

זה נשמע כמו עבודה בעיניים. עוד לא היינו שם, אבל שווה לקחת את זה לנווה. זו ממש גניבה. מניסיון, אפשר להשפיע על הספקים אם הם מקבלים הנחיות והבהרות מאנשי הפרוייקט.

בקשר למיכה מהמזגנים, דיברנו איתו. הוא אומר שיש עוד זמן לסגירה, כי הם עוד עסוקים במזגנים בבניינים 10 ו-11. אז כל מי שבבניין 12-13 צריך לחכות.

יהיה מעניין לשמוע מהחברה של בניינים 10-11 על תובנות.
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8083

יש מישהו מבניינים 10 או 11 שעשה שינוייים במיזוג?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8088

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
פניתי לשולי בעניין גניבת השיש
היא מפנה אותי לשמעון (שהוא המפקח על הבנייה מטעם חברת ווקסמן גוברין - שוחחתי איתו בנושא אחר - אין לו נגיעה לבחירת ספקים ומחירים) ואם לא אז ליגאל. נראה מה יהיה בעניין.

כמו כן פניתי לנווה גד ולכולם שם בנוגע לשדרוג של ריצוף 60/60. סגרנו בנגב ושידרגנו, אבל גם כאן עבדו עלינו. הריצוף המוצע ב 45/45 המזוגג הוא תוצרת הארץ (SOHO) ואיכותו גבוהה שלא לדבר על מגוון הצבעים וגוונים. לעומתי ב 60/60 אלה סדרות סיניות, ללא כל מגוון הצבעים.

קיבלנו שירות מעולה ועוד קצת הנחה במחיר בנגב ברמת גן. אני עדיין מנסה לקבל תשובה רשמית בנושא מנווה.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8093

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
היינו בדלתות חמדיה. מלבד העובדה שהייתה שם מוכרת אנטיפטית שעשתה טובה והתייחסה אלינו, צבעי הדלתות ממש על הפנים. מי רוכש דלת דובדבן???
הזיכוי על הדלת כ-670 ש"ח ודלת חדשה עולה בין 1,700 ש"ח ל- 2,300 ש"ח....
חבל שזה הסטנדרט בפרוייקט שאמור להיות יוקרתי.
אני בהחלט הולכת לבדוק ספקים חיצוניים וגם כאן אני מניחה שכח קנייה גדול יוכל לעשות את העבודה. לצערי עד היום לא ראינו ממש בכל "קבוצות הקנייה".
ושאלה אחרת - נראה שקצב ההתקדמות מהיר - האם מדברים על הקדמת מסירה?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8096

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
האם יש חדש עם רשתות?
הכנה לרשתות והתקנת הרשת עצמה?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8097

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
למרות כמה פניות לריקי..שלום..יאיר וכד' לא קיבלתי עדין מחירון לשידרוג הרשתות לחלונות וכד'...
אולי במקרה זה כן נצליח להתאחד על מנת להוריד מחירים...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 11 חודשים ago #8136

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
היינו היום בחמדיה. דווקא אהבנו את גוון "אגוז" ונראה לנו ששדרוג ביותר מ 1000 ש"ח לדלת הוא מוגזם. דלתות הפורניר אכן יפות, אל לא שווה את השדרוג, אפילו לא בשביל ההלבשות הרחבות.
כמו כן דריה שטיפלה בנו היתה חביבה ונעימה ולא ניסתה לדחוף אותנו לכיוון השדרוג.

האם יש חדש לגבי אלומיניום ?
האם יש חדש לגבי המזגנים ? יש למישהו תובנות ? משיחה עם מישהו שמבין ובתחום, במידה ולא ניתן לשים מספר מזגנים אלה יש רק מיני מרכזי אחד, כדאי להוסיף את הדאמפרים החשמליים וכן שאין צורך באינוורטר. אם מישהו יודע עוד משהו על כך - נשמח לשמוע - גם בעניין הגרילים. האם מישהו הוסיף נקודת יציאת אוויר לכיוון המטבח ?

לגבי קצב הבנייה - אכן הוא מהיר בשלד, אולם עכשיו תחל האטה, לאור הצורך של הקבלן לקבל את בחירות הדיירים ואישור לכל שינוי, וריקי לבדה לא יכולה לעמוד בעומס. כמו כן הייתי בדירה שלנו בשבוע שעבר, אחר יחשמלאי ואינסטלטור, אז כמובן שהם לא סיימו הכל ולא הכל לפי התוכנית, ועד שאני לא אחתום להם על אישור השינויים, לא יתחילו טיח. (מסתבר שצריך לחתום בכל שלב כזה במידה ונעשו שינויים - תוספות ושינויי נק' חשמל, מים וגז).

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8264

היום ריקי דברה איתנו ואמרה שספק האלומיניום לא מוכן להכנס לדירה ולעשות רק הכנה לרשתות,הוא רוצה להכנס לדירות ולעשות כבר הכנה +רשתות,ואם לא, אז זה לא שווה לו.
ומבדיקה אצל מרכיבי רשתות חיצוניים,גחלת יקרים בערך פי 4.כל כך מרגיז ומעצבן.למה לא נותנים אפשרות לעשות רק הכנה?

נראה לי שפה יש מקום לערב את נוה גד.אנחנו פונים לשולי בעניין....

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8266

• tb
  • tb's Avatar
שלום לכולם,

אנחנו בבניין 1, וכבר שני מ"אלקטרה" שלחה לי את אוגדן הספקים ומאוד מלחיצה להתחיל לבחור דברים ולקדם עניינים...
אשמח לקבל קצת הכוונות, כי לא יודעים איך בכלל להתחיל ונראה שהסטנדרט שנותנים, למרבה הצער וההבטחות, לא מספיק במרבית הדברים.
יש למישהו המלצות לספקים?
יש שינויים מסויימים שבעלי דירות 4 חדרים ממליצים לעשות?
האם אין מגבלה בסניפים של הספקים אליהם אפשר לגשת?
האם לא ממליצים לסגור מחירים עם ספקים עדיין?
תודה רבה

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8271

• tb
  • tb's Avatar
היי אבי!

גם אנחנו רוצים להצטרף. אנחנו רכשנו דירת 4 חדרים בבניין 1. הנייד שלי הוא 052-3466708 והמייל הוא This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

את האוגדן עדיין לא קיבלנו אבל כבר יצרו איתנו קשר מויה ארקדיה מלוגת, מנגב קרמיקה ועוד כמה מקומות, שנראה לי מוקדם מדי...

בגדול אנחנו עדיין לא ראינו כלום אז לא יודעת מה הסטנדרט שנותנים לכל דבר והאם הוא מתאים לנו, אבל הבנתי שסביר להניח שנשדרג...

מישהו מכם מתכנן לעשות או עשה שינויים פנימיים במבנה הדירה? (הזזת קירות, כיור/גז, ביטול חדר ארונות) נשמח לטיפים ולמעט הכוונה בתחילת הדרך... :)