שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8274

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
היי תמי,

את מוזמנת לפנות אלי במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

נשמח לחלוק עימך את ניסיוננו.
רק שאלה קטנה: מי זאת שני מאלקטרה? עד עכשיו הכרנו רק את ריקי וליאת.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8277

• ארז
  • ארז's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • נווה-שיכון ובינוי בנין 13
שלום תמי
את יכולה לפנות אליי במייל ואעזור לך ככל שאפשר (אנחנו שכנים בבנין לידכם בנין 13 קומה 3 דירת 4 חדרים)
ארז
המיל שלי הוא This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8278

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
ברוכים הבאים
שני זו העוזרת ואו העמיתה של ריקי.
גייסו אותה לעזור לריקי עקב לחץ ובלאגן שיש שם.
אשמח לעזור:
המייל שלי: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
שלחי לי מייל ואשמח לדבר איתכם טלפונית.

לגבי הדלתות: אנחנו מקבלים את הצירים והידית והמנעול הכי מדקדמים..מה שפר פר אבל מי שרוצה לשדרג לדלת פורמיקה ..לפחות אלף ש"ח לדלת..

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8282

• ארז
  • ארז's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מישהו יודע מי ספק דלתות הכניסה לדירות?

כמו כן האם חמדיה מספקים ציפוי גם לדלת של הממ"ד או שדלת הממ"ד הינה מתכת ללא ציפוי?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8297

• tb
  • tb's Avatar
בוקר טוב לחברי הפורום

בשעה טובה, הגיע אליי קלסר הספקים. קודם כל, נדהמתי לגלות שקבעו לי תאריך יעד לסגור את הדברים, בעוד פחות משבועיים (?!) לא ריאלי בהתחשב בעובדה שעוד לא התחלתי לראות כלום...
דבר שני, התחלתי עם טלפונים לתאם פגישות למטבחים (רגבה ולוגת) ולהפתעתי אמרו לי שאני צריכה להגיע רק לסניף שלהם ברעננה, שאחראי על הפרוייקט! כמובן שפחות נוח לי בתור תושבת ת"א, שיש לידה את הסניפים של אותם ספקים... האם גם עליכם לחצו להגיע אך ורק לרעננה??

תודה, תמי (בניין 1)

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8300

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הי תמי

ברוכים הבאים לפרוייקט.

אכן בעייתיים הזמנים - תבדקי עם ריקי דחוף מה מצב הדירה שלכם מבחינת קירות פנימיים וכו' וכן לו"ז לחשמלאי ואינסטלציה.

לגבי הסניפים, אנחנו מכפר סבא , אז הלכנו לסניפים הקרובים, אבל אם תחפשי בהודעות שלי, תגלי שנגב ברעננה הם בזיון של שירות ושל אמינות וסגרנו בנגב רמת גן/בני ברק.

הסגירה של הקבלן/יזם היא מול הרשת ולא מול סניף מסויים. ברור שהם יעדיפו שתלכי לסניף שהוגדר, אבל כל הרשתות הנ"ל שהינן מהגדולות בארץ, יעשו הכל שתיסגרי אצלם ולא אצל המתחרים. הם גם ככה עושקים אותנו במחירי השדרוג (היקרים)והזיכוי (המגוחכים).

בהצלחה

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8303

נגב קרמיקה היו מצויינים איתנו ועם הרבה אחרים. תלכו לנאוה ולא למי שעבד עם עירד אם אתם בוחרים ללכת לרעננה.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the ga 15 שנים 10 חודשים ago #8304

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
ניסינו ללכת לרגבה הרצליה ולוגת בני ברק.

שם רק הפנו אותנו לסניפי רעננה.  

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8309

• ארז
  • ארז's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מישהו יודע מי ספק דלתות הכניסה לדירות?

כמו כן האם חמדיה מספקים ציפוי גם לדלת של הממ"ד או שדלת הממ"ד הינה מתכת ללא ציפוי?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8316

הספק של דלתות הכניסה הוא רשפים.
שוב בנושא הרשתות,לאחר שקבלתי מריקי תשובה שקבלן האלומיניום לא מוכן לעשות רק הכנה לרשתות אלא רוצה להתקין גם את הרשתות עצמן.פניתי לשולי אשר העבירה את העניין לשמעון ועל פי דבריו,ישנה אפשרות לעשות רק הכנה לרשתות.העברתי את תשובתו לריקי שאמרה שהנושא עדיין לא סגור והוא בטיפול.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8322

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
שלום לכולם

בקשר לאלומיניום - מישהו בדק מה נותנים מתחרים שייכנסו לאחר שנקבל את הדירות - הן עבור רשתות בלבד והן עבור תוספת למסילת רשתות ?

האם ספק האלומיניום מחליף את כל המסגרת למסגרת עם מסילה נוספת או מוסיף מסגרת נוספת ?

לגבי שמעון - הוא אדם מאוד חביב ומאוד הגיוני - אך הוא המפקח והוא לא עוסק בהחלטות מה הקבלן/יזם ייתן. דעתו ההגיונית כנראה היא שניתן להתקין רק הכנה - ז"א זה לא נוגד תקנים וניתן לביצוע.

מי שמחליט זה אנשים בנווה גד (יש שם מחלקת הנדסה ואדם בשם יגאל - ייתכן והוא הכתובת). בכל מקרה תעדכנו איך זה נגמר.

הפינג פונג שהם עושים לנו הוא כנראה שיטה.
לנו בדירת הגן יש במפרט תריס גלילה חשמלי ביציאה מהמטבח לגינה. בפועל לא הכינו ולא יישמו ולטענת אלקטרה לא ניתן להתקין.
משולי ומנווה גד אני מקבל תשובות שיהיה תריס, מיאיר ומאלקטרה אני מקבל תשובות שלא יהיה ושהחברה תחזיר לי פיצוי.

זה מזכיר את זהו זה של פעם - זה לא אני , זה פופטיץ :)

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8323

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
איפה שיכון ובינוי בכל הסיפור הזה?

זה ממש מגוחך. :S