כמה התכתבות בסופ"ש אחד.
יניב:
ביררתי ומיכה צודק. הדירוג האנרגטי של האינוורטר הוא C. אתה רוצה אני יכול למצוא את הקישור ולשים פה, אבל יש את זה באתר של אלקטרה. מדובר במזגן EMDV 50 inverter.
אביטל, אני יודע שפרוייקטים מסויימים יכלו לבחור אם לשים אינוורטר או רגיל, אני מניח בדיעבד שמדובר בפרוייקטים שעשו להם רק הכנה למזגן ולא את המזגן עצמו.
בנוסף, עירד צודק, מי שאחראי על הבחירות זה נווה גד ושיכון ובינוי (שלא כ"כ מרגישים אותם אגב) הם בוחרים את הספקים וקבלני המשנה ולא אלקטרה.
ונושא חדש ומעניין: היינו היום בדלתות פנדור. וביררנו מחירים.
עושה רושם שאם מישהו מתכנן לשדרג את הדלתות, שווה ועדיף להזדכות עליהן וללכת לפנדור (אולי אפשר לעשות מרוכז ולקבל הנחה נוספת). בגדול זה יוצא משהו כמו 1500 ש"ח לדלת כולל הכל (מע"מ הובלה, הרכבה) וזה לפני זיכוי קבלן (675 ש"ח לדלת נדמה לי)
מדובר כמובן על דלתות פלקסבורד איכותיות עם הלבשה עגולה או רחבה, וציפוי פורמייקה חזק ועמיד שהוא הציפוי המומלץ ביותר לדלתות (מבירור בלתי תלוי שערכנו), ויש מבחר גדול ורחב של צבעים וידיות, בניגוד לחמדיה שיש להם מגוון קטן ומצומצם, והצבעים היחדים שנראים טוב הם אלה של פורניר, שכידוע הוא עץ טבעי שרגיש מאוד למים ולחות (מקלחת) ולשריטות ומכות (ילדים, בע"ח וכו') ולכן לא שווה את המחיר.