שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8480

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הי אבי

יוזמה ברוכה, נראה לי שאני אוכל להגיע.
אולי תתן מייל שלך שנוכ לתקשר ללא הפורום ?

יניב,

אני לא בטוח ששולי תתמוך במהלך כזה, זה לרעתם שאנחנו נתאחד.

בנושא איחוד כוחות זה - מי החליף את קופסת התקשורת שלו ולאיזה גודל והאם זה עלה תוספת במחיר ?

עירד
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8481

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
עירד
לפי מה שאני הבנתי מיאיר ומשמעון נושא הספקים נגב..ויה..מזגנים..שיש..אלומיניום קשורים לאלקטרה. לנווה גד אין קשר איתם...ונווה לא שותפה איתם ברווחים על שידרוגים. בנושא הדלתות חמדיה- אני לא יודע מאיפה הם.
אני עד היום לא סגרתי ריצוף..שיש..מטבח (נסגר כעת רק שהגיעו לקומה שלי-אז אלקטרה נלחצו) למרות שהתאריכים עברו עקב בעיות שונות ומי שאישר את הדחייה ופתור בעיות מול הספקים זה יאיר ואו ריקי ..
אז אני לא חושב שיש סיבה לנווה להתנגד..אבל אולי אני נאיבי ותמים..
לגבי ארון תקשורת - העליתי בכתב את הנושא...ביקשתי בכתב מיועץ התקשורת שיכתוב לי איך אני אמור לחבר את הכבלים של הרשת..(צריך ראוטר ואו hub וכד'-+ חשמל) וזה דורש מקום.
אחרת מה הטעם הכנה לנקודות רשת וכד'..
שמעון אמור להעביר לי את התשובה בכתב..אני מחכה...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8482

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
יניב

הם כרגיל מאכילים את כולנו ב *** .
היזם "מגייס" אדריכל שמתכנן ומחלקת הנדסה בוחרת קבלן ביצוע.
היזם ואדריכלו בוחרים את הקונספט של הדירה והבנייה, כולל ספקים עיקריים והם מאשרים אותם (יש לי מכתב על כך שגחלת נבדקו על ידי נווה וגד ושיכון ובינוי ונמצאו מתאימים - וזאת לאחר מכתב שלי על כך שפרסומים על גחלת הם שליליים).
בחירת גוון קרמיקה - זה היזם/הנדסה/אדריכל ולא קבלן ביצוע.
וכו' וכו'.

כמו שכתבתי - הם מעבירים אותנו ביניהם וכל אחד לוקח אחריות על מה שהוא לא אחראי ואין לו נגיעה וכשהוא אכן אחראי, הוא מעביר את זה למישהו אחר . זו השיטה. אני במודע נכנסתי לפרוייקט כזה (שמבחינתי זו פעם ראשונה) שאני יוצא מנקודת הנחה שגונבים אותי וצריך להילחם על הכל ובכל זאת הושאר סכום בצד לשם שדרוגים (אצל הקבלן וספקיו שהם יקרים קצת יותר ממחיר השוק ואצל קבלנים פרטיים שלי לאחר קבלת מפתח).

אני אשמח לשמוע איך הצליח לך עם היוזמה מול שולי ולסייע בלוגיסטיקה. אני כרגע אצלם בפינג פונג על שתי נקודות חשמל שהם לא ביצעו לפי התוכנית. שלושה שבועות לא מטפלים בדירה בגלל שתי נקודות וכביכול הכל מתנקד ליאיר אבל הוא לא טורח להתקשר אליי ולפתור את זה.

לגבי השתתופת ברווחים של היזם - אני אשמח להשמיע את דעתי (אך לא בכתב בפורום הזה...)

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8483

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
כמה התכתבות בסופ"ש אחד.

יניב:

ביררתי ומיכה צודק. הדירוג האנרגטי של האינוורטר הוא C. אתה רוצה אני יכול למצוא את הקישור ולשים פה, אבל יש את זה באתר של אלקטרה. מדובר במזגן EMDV 50 inverter.

אביטל, אני יודע שפרוייקטים מסויימים יכלו לבחור אם לשים אינוורטר או רגיל, אני מניח בדיעבד שמדובר בפרוייקטים שעשו להם רק הכנה למזגן ולא את המזגן עצמו.

בנוסף, עירד צודק, מי שאחראי על הבחירות זה נווה גד ושיכון ובינוי (שלא כ"כ מרגישים אותם אגב) הם בוחרים את הספקים וקבלני המשנה ולא אלקטרה.

ונושא חדש ומעניין: היינו היום בדלתות פנדור. וביררנו מחירים.

עושה רושם שאם מישהו מתכנן לשדרג את הדלתות, שווה ועדיף להזדכות עליהן וללכת לפנדור (אולי אפשר לעשות מרוכז ולקבל הנחה נוספת). בגדול זה יוצא משהו כמו 1500 ש"ח לדלת כולל הכל (מע"מ הובלה, הרכבה) וזה לפני זיכוי קבלן (675 ש"ח לדלת נדמה לי)
מדובר כמובן על דלתות פלקסבורד איכותיות עם הלבשה עגולה או רחבה, וציפוי פורמייקה חזק ועמיד שהוא הציפוי המומלץ ביותר לדלתות (מבירור בלתי תלוי שערכנו), ויש מבחר גדול ורחב של צבעים וידיות, בניגוד לחמדיה שיש להם מגוון קטן ומצומצם, והצבעים היחדים שנראים טוב הם אלה של פורניר, שכידוע הוא עץ טבעי שרגיש מאוד למים ולחות (מקלחת) ולשריטות ומכות (ילדים, בע"ח וכו') ולכן לא שווה את המחיר.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8484

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
הי,
אנחנו מעונינים לשדרג את הדלתות.
המחיר שציינת להחלפה, זה בפנדור או בחמדיה?
בחמדיה הציעו לנו את אותו הדבר - זיכוי של כ -650 ש"ח ושדרוג בכ- 1700 ש"ח לפורמיקה לבנה.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8485

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הי

לצערי הפעם (כנראה היחידה) אנחנו לא אתכם בעניין הדלתות. אנחנו נשאר עם דלתות למינציה ללא תוספת תשלום. תבדקו מול אלקטרה/נווה אם בכלל אפשר להזדכות על הדלתות.
(גוון אגוז מתאים לנו וגם הידיות שנבחרו מתאימות לנו והחלטנו שלהוציא 1000+ ש"ח לדלת יוחלף בשדרוגים אחרים)

לגבי כל שאר הנושאים - אנחנו כמובן בעניין של להתאחד ולהילחם.
בכל מקרה אני אתכם בנושא מחירון הקבלן לזיכוי שהוא מגוחך

עירד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8486

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
להלן עדכוני אלומיניום

ניסיתי לדבר עם גחלת לברר מה מקבלים, לא היו מוכנים לדבר איתי ואמרו לי שהכל עובר דרך הקבלן, כולל התשלום לשדרוג (בניגוד לספקים אחרים)

בהמשך דיברתי עם ריקי, לדבריה ייצא בקרוב מכתב המודיע שהחלטה שהתקבלה בנווה (להלן מי שמגדיר את הספקים והתכולה) היא שכל החלונות בבית יהיו חלון בידודי (646 או משהו כזה) ובכל החלונות שניתן לעשות תהיה הכנה לרשתות (ידוע לי שביציאה לגינה או למרפסת אין מקום לשים מסילה נוספת לרשת). כמו כן ההחלטה כוללת חוסר אפשרות לשדרוג ושינויים באלומיניום.

עד כאן העדכון להיום

וד"א - אני מאוד שמח שהיתה הרבה תנועה בפורום (בחלקה אני אחראי) - זה טוב שנשמור על הגחלת (תרתי משמע)

עירד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8489

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
בהחלט חשוב שנשמור על הדיון ערני.

תודה על העדכון.

בקשר לפגישה, אני רוצה לבוא אבל כנראה לא אוכל להגיע מכיוון שאני חולה. אם ניתן יהיה לדחות לשבוע הבא, אצטרף למפגש ב"ה.

המחירים שאנחנו דיברנו עליהם הם של פנדור.
עושה רושם שעלות שדרוג בחמדיה כמעט וזהה לרכישה אצל פנדור אחרי זיכוי מקבלן. אנחנו מנסים להשיג את ריקי לראות אם אפשר להזדכות על הדלתות.
עדכונים בהמשך

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8490

• שי ושולי
  • שי ושולי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • אקו שלב ב' - בניין 6
היי,
מצטער על "הפלישה" לדיון של פרוייקט אחר... :)

גם אנחנו בשלב בחירת דלתות עם אותה דילמה - ספק הפרוייקט הוא חמדיה. גם אנחנו ביררנו בפנדור והתרשמנו מהיתרונות הטכניים (או במילים פשוטות - אין מה להשוות בין שתי החברות).
לסוגיית המחיר - עבור דלת פורמייקה לבנה עם מילוי (לא כוורת קרטון) המחיר שקיבלנו בשני המקומות דומה (בערך 1600 לדלת). כאשר אם מתארגנים לקבוצת רוכשים בפנדור אפשר לקבל הנחה (אין לי מושג כמה).

אם יש מתעניינים נוספים אשמח אם נוכל להתאגד כקבוצה.

שי (פרוייקט אקו, 60)

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8492

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שלום,

גם אנחנו בעד ההתאגדות רק שבעניין הדלתות לא מצאנו צורך בשדרוג ובחרנו כמו עירד - אגוז.

לגבי הזיגוג הוא בידודית 464, כלומר שתי זכוכיות של 4 מ"מ וביניהן 6 מילימטר מרווח. עומד בדרישות בהן מחוייב הקבלן.

עירד אתה בטוח לגבי ההכנה לרשתות ביתר החלונות???

מתי המפגש?

אביטל

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8493

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אהלן
לפי שיחה היום עם עירון כנראה ושוב הוא לא מוכן להתחייב ישנה כוונה לתת כלול במחיר הכנה בכל החלונות למעט חדר הביטחון והיציאה למרפסת הכנה לרשתות.
כנל לגבי זכוכית בידודית.

שוב הוא לא מוכן להתחייב אבל זה הכיוון...
לאחר שיחה שלי עם מחלקת פיקוח בעיריית כפר סבא הבנתי שבנושא החלונות פנו מספר רב של דיירים והם פנו כבר בשאלה זו לנווה...וכנראה משהו זז - הלחץ עשה את שלו
צריך להמשיך ללחוץ...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8494

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
בנושא הדלתות:

דיברנו עם ריקי

אפשר להזדכות על הדלתות. מדובר על זיכוי של 580 ש"ח + מע"מ, מה שיוצא 675 ש"ח לדלת.

לנו נראה שהאלטרנטיבה הטובה ביותר למי שרוצה לשדרג היא ללכת לפנדור ולקנות את הדלתות מהם. גם חברה ידועה ואמינה וגם מחבר טוב בהרבה של צבעים, גוונים וטכנולוגיות.

אם משהו מעוניין להצטרף לרכישה דרך פנדור, מוזמן לפנות אלי.
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי SNH.