שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא הפרויקט של תדהר

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #3170

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
רם כתב:
ניתקלתי באתר של פרויקט OPEN של תדהר.
כדאי להוסיף אותו לרשימת הפרוייקטים
www.gavriely.com/index.shtml
נראה מיקום מעולה בלב איזור ה- 80.
דירות נראות טוב חוץ מהדירות 4 חדרים שהחלוקה שלהן קצת מוזרה - יחידת הורים שיוצאת מהסלון ושני החדרים האחרים בצד השני של הבית.
מי שקונה דירה להשקעה יכול בקלות לחלק את זה לשתי יחידות דיור יפות, אבל לגור זה לא סטנדרטי לפחות בעיניים שלי, כאילו במקום שני מוקדי חיים (חדרי שינה ואיזור מגורים - סלון ומטבח) יש שלושה מוקדי חיים.
שאר הדירות ברובן מחולקות ממש יפה פרט לחריגים בודדים.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #3172

• itaig
  • itaig's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מכל הפרויקטים ב60/80 זה הפרויקט הכי פחות מרשים : עיצוב הדירות זוועתי- נראה לי שהם לקחו אדריכל עיוור.דירת 4 חדרים נראית פשוט נורא:חדר הורים מנותק מהחדרי ילדים, בעצם זה מה זה טוב למי שרוצה לישון בלילה ולא להתעורר מהתינוק.מטבח עם חלון למרפסת שמש-את זה עוד לא ראיתי. חצי מהמטבח מנוטרל בגלל חלונות והמקרר בינהם.ארונות "מפוצלים" בחדר הורים -אחד לאמא , אחד לאבא, חי חי,זה פשוט גרוע.הדירה הכי גרועה שראיתי בכל הפרויקטים עד כה.
האחרות קצת יותר נורמליות. הדירת גן משהו משהו, שווה 2.7 מיליון, בעצם אולי אפילו 3.7 מיליון , בעצם למה לא ?
מפרט טכני משמים ומשעמם : חיפשתי בנרות משהו קטן שהם נותנים אקסטרא- אבל פשוט שום כלום, לא מזגן(אני חושב שכמעט בכל האחרים נותנים), תריס חשמלי אחד.חניה אחת,מעלית אחת, לא הכנה לקולנוע ביתי. בקיצור שום כלום.משעמם.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #3173

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
תוסיף לרשימה מחירים בשמיים