שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא הרחבת מפעל קניאל

תגובה:הרחבת מפעל קניאל 16 שנים 9 חודשים ago #1192

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
פנינה,
אם היית קוראת את המצגת שיוני צרף היית מבינה שהתיאוריה שלך שגויה.

1. נערכו בדיקות בכל נקודות המוצא של הביוב ולא נמצאו חומרים.
2. מהנדסים של חברות מקצועיות קבעו שהסיבה לריחות היא מהירות הזרימה בצינורות (נושא שמטופל בימים אלה באמצעות בניית קו ביוב חדש).

אני לא סבור שהיסטריה היא יועץ טוב בטיפול במאבקים. אני, בניגוד אליך לא מזלזל כל כך בגורמי האכיפה והפיקוח.

והערה ליעל: מסכים איתך שעל מנת להגיע ממתחם 60 לבית הספר במתחם 80 צריך הסעה. זו הסיבה שסביר להניח שחלק מהתלמידים במתחם 60 ילמדו בבית הספר סורקיס.

לגבי בית ספר נוסף: לי ידוע על לפחות 10 מגרשים בשתי השכונות שיכולים להתאים להקמת בית ספר. איפה בדיוק הוא ימוקם, אני לא חושב שידוע עדיין.

והערה קטנה נוספת: אם הבדיקות היו מעלות משהו, לא ניתן היה להסתיר את התוצאות שלהן.

רשויות כפופות לחוק, לביקורת ציבורית ולביקורת שיפוטית. זה לא שכל אחד משחק במסמכים ובתוצאות בהתאם לרצונו.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
The topic has been locked.

תגובה:הרחבת מפעל קניאל 16 שנים 9 חודשים ago #1193

• דירה2011
  • דירה2011's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קירת שלב א'
לפנינה,
אם להאמין למצגת, התשובה היא בערך ב', כי יש בעיה בקו הנובעת מהמבנה שלו, בדיוק איפה שהוא נכנס לשכונת גני אל רם. גם ביוב "נורמלי" מפיץ גזים בעלי ריח בלתי נסבל, ולא צריך שפכים רעילים כדי למרר את חיי התושבים (גם מניסיון אישי, בשכונה שאני גר בה היום).
כמובן, זה לא שולל את האפשרות שמישהו מסתיר מידע על זיהומים מסוכנים לבריאות והדוחות אינטרסנטים ושקריים. אבל טענות קונספירטיביות כאלו תמיד אפשר להעלות ואי אפשר אף פעם להפריך אותן. אם נצמדים למה שכן יודעים, מקבלים עיריה שטיפלה באיחור רב בבעיה תברואתית (אך לא בריאותית) של תשתית ביוב ישנה שלא התאימה לצרכי העיר. לא מעודד אך גם לא בולט לרעה במחוזותנו.

בלי שום קשר, ההחלטה לאשר (בהתניה) להעביר את קווי היצור מפתח תקוה לכפר סבא היא החלטה אומללה שיש להילחם בה. ברור שעדיף למנוע מפגע פוטנציאלי מאשר לאפשר אותו ואז להשגיח עליו.

תגובה:הרחבת מפעל קניאל 16 שנים 9 חודשים ago #1196

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
כמות התגובות באשכול מכבידה מאוד על המערכת.
אני נועל את האשכול לתגובות חדשות ופותח אשכול חדש בשם: הרחבת מפעל קניאל 2.
הודעות חדשות יש לפרסם באשכול החדש. האשכול הנוכחי יהיה פתוח לקריאה בלבד.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות