היי רואי,
ראשית, המלצת להגיע רק לאחר ביקורים במקומות אחרים, וכך באמת עשינו (שוב, בגלל ההמלצה שנתת!). אשתי ואני הלכנו לשלוש חנויות ארונות (דלקוב, באלאס וריביירה) ממש לפני יום המכירות ב'אידאל'.
זה בכלל לא קשור אליך, ולכן אין לך על מה להצטער. זו ההרגשה שאיתה יצאנו מהמקום, דווקא בשל ההשוואה ליחס מהחנויות האחרות שהיינו בהן. הרגשתי כאילו הם חושבים שאני 'בכיס' שלהם, ואם באתי למקום, זה אומר שבאתי לסגור. איש המכירות לא היה ממש מקצועי (ולא נכביר במילים, אבל ראינו שהוא לא מקצועי) ובא 'לסגור עסקה', ללא שום ניסיון לשכנע אותי שהמוצר שלהם טוב יותר משל אחרים. אני לא קונה חתול בשק, ולא קונה מוצר רק כי הוא זול יותר משל המתחרים. זה נותן לי הרגשה שהמוצר 'זול' ולא מבחינה כספית. הוא לא פירט דבר על הארון ועל המפרט (רק הקריא לי ברפרוף מהדף מה שהיה בפייסבוק), אלא ניגש מיד לצייר ולתת הצעת מחיר, וכאמור, מיד הוציא פנקס קבלות.
שוב, זו ההרגשה שלי, וכאמור, ממה שקוראים כאן, הם קיבלו חוות דעת מצוינות, וזה בסדר גמור... כל אחד יעשה מה שבא לו :ם)
זו פעם ראשונה שאני מגיע לארוע מכירות שאתה מארגן, וייתכן שזה תמיד כך, קצת כמו 'שוק' (או כמו 'ספיד דייטינג', 'סרט נע' או כל מה שתבחר). אני דווקא אוהב לבוא, לבחור, להתבונן בשקט, לחשוב קצת, אבל זה אני, וכנראה שאנשים אחרים מתנהגים אחרת, וזה גם בסדר.
:ם)