שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא ארונות אצל ריביירה

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23306

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
יוסי שלום,

אקח את הערתך לתשומת לבנו, עם זאת אני חייב לחזור ולומר שלאירועי המכירה שלנו עם "אידיאל" אנו ממליצים מאוד להגיע רק לאחר שביקרתם קודם לכן בסניפי החברה ובחברות אחרות, ואף הוצאתי יותר ממייל אחד בנושא לכל מי שנרשם לאירוע.

צר לי שזו ההרגשה איתה יצאת מהאירוע, נעשה כל מאמץ לתקן מה שאפשר לפעמים הבאות. להבא, אני מבקש ממך ומכולם שאם יש בעיה ולו הכי קטנה לערב אותי ולשוחח איתי במקום. עכשיו, הרבה כבר אין לי מה לעשות, מלבד אם תראה לנכון, לקחת חלק באירועי המכירה הנוספים שלנו ולדאוג שתצא עם תחושה אחרת, ביו אם תחליט לרכוש ובין אם לא.

רואי, "בא לגור פה"
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23318

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי רואי,
ראשית, המלצת להגיע רק לאחר ביקורים במקומות אחרים, וכך באמת עשינו (שוב, בגלל ההמלצה שנתת!). אשתי ואני הלכנו לשלוש חנויות ארונות (דלקוב, באלאס וריביירה) ממש לפני יום המכירות ב'אידאל'.
זה בכלל לא קשור אליך, ולכן אין לך על מה להצטער. זו ההרגשה שאיתה יצאנו מהמקום, דווקא בשל ההשוואה ליחס מהחנויות האחרות שהיינו בהן. הרגשתי כאילו הם חושבים שאני 'בכיס' שלהם, ואם באתי למקום, זה אומר שבאתי לסגור. איש המכירות לא היה ממש מקצועי (ולא נכביר במילים, אבל ראינו שהוא לא מקצועי) ובא 'לסגור עסקה', ללא שום ניסיון לשכנע אותי שהמוצר שלהם טוב יותר משל אחרים. אני לא קונה חתול בשק, ולא קונה מוצר רק כי הוא זול יותר משל המתחרים. זה נותן לי הרגשה שהמוצר 'זול' ולא מבחינה כספית. הוא לא פירט דבר על הארון ועל המפרט (רק הקריא לי ברפרוף מהדף מה שהיה בפייסבוק), אלא ניגש מיד לצייר ולתת הצעת מחיר, וכאמור, מיד הוציא פנקס קבלות.
שוב, זו ההרגשה שלי, וכאמור, ממה שקוראים כאן, הם קיבלו חוות דעת מצוינות, וזה בסדר גמור... כל אחד יעשה מה שבא לו :ם)
זו פעם ראשונה שאני מגיע לארוע מכירות שאתה מארגן, וייתכן שזה תמיד כך, קצת כמו 'שוק' (או כמו 'ספיד דייטינג', 'סרט נע' או כל מה שתבחר). אני דווקא אוהב לבוא, לבחור, להתבונן בשקט, לחשוב קצת, אבל זה אני, וכנראה שאנשים אחרים מתנהגים אחרת, וזה גם בסדר.
:ם)

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 3 חודשים ago #23882

• דני
  • דני's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
עריכה אחרונה: 13 שנים 3 חודשים ago על ידי דני.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 2 חודשים ago #24220

• Elad Dayan
  • Elad Dayan's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היום ה-19.02.2013 פנה אלינו אילן מנהל איזור,לאור רצונו והבטחתו להביא לסיום הפרשה בצורה הטובה ביותר, אנו נאפשר לריביירה הזדמנות לתקן את העוול/נזק שנגרם...

מבטיח לעדכן בהמשך לחיוב או לשלילה!
עריכה אחרונה: 13 שנים 2 חודשים ago על ידי Elad Dayan.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 2 חודשים ago #24221

• צחי
  • צחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שבירו - בניין 7
אלעד,
מצטער לשמוע שהצטרפת למשפחת הלקוחות הבלתי מרוצים של ריביירה. קיוויתי שהחוויות שרשמתי בעבר יחסכו לאחרים בשכונה מלעבור את אותו הסבל.
אנחנו, אחרי 4 פעמים של תיקונים, כולל ליווי צמוד של מנהל האיזור, תוך שימוש ב"תוספות" לכיסוי פגמים, הרמנו ידיים והחלטנו להישאר עם ארון שבסופו של דבר הגיע למצב סביר, אך בשום פנים לא ארון שהייתי מצפה לקבל מחברה איכותית.
אני מקווה שיתר התושבים ישכילו להדיר רגלם מחנויות החברה ויפנו לחברות רציניות יותר

צחי

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 2 חודשים ago #24222

• Elad Dayan
  • Elad Dayan's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היי צחי,

אנחנו לא צריכים להתפשר על מצב סביר...אני רוצה תמורה לכספי! ולא, אפנה לתביעות קטנות.

פורום מעולה, ישר כוח!
עריכה אחרונה: 13 שנים 2 חודשים ago על ידי Elad Dayan.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 2 חודשים ago #24226

כלהכבוד :)

אנחנו ירדנו מהם בשל הפירסומים בפורום..

אז תודה למזהירים

ושיהיה בהצלחה מולם , מקווים ,שתקבל תמורה הוגנת, ושה״שכונה״ שהם עושים תיפסק...

בהצלחה

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 1 חודש ago #24408

• Elad Dayan
  • Elad Dayan's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם,

עידכון:
ב-21.02.2013 הגיע אלינו אילן מנהל איזור, ראה את הליקויים ולאחר תיאום ציפיות קצר הוחלט על הדרך לפתרון.
אתמול ה-6.03.2013, כפי שתואם, הגיע אילן יחד עם המתקין.
- המדפים הוחלפו.
- המסילה הוחלפה.
- הדופן העליונה הוצמדה לדופן הצדדית.
- העבודה בוצעה במקצועיות ובנוסף קיבלנו פיצוי הולם ללא שביקשנו, כך צריך - כל הכבוד.
לסיכום:
שירות הינו פרמטר חשוב, אני חושב שריביירה עשתה הפקת לקחים ותיקנה את הנזק שנגרם.
בתור לקוח מרוצה, אני אשוב לקנות שם וממליץ גם לכם...