שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא ארונות אצל ריביירה

תגובה: ארונות אצל ריביירה 14 שנים 2 חודשים ago #18703

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
בונה כתב:
סיון כתב:
אנחנו עשינו ארונות בדלקוב אור יהודה, אומנם מעט רחוק אבל יצא משמעותית יותר זול מהשאר.
יחס מקסים ואורנה נהדרת.
כמובן שעל כל התהליך ניצחה האדריכלית שלנו אורית כוכבי שמומלצת בחום.
עדיין לא יכולה לחוות דעה על המוצר במוגמר כי עדיין לא הורכב....

למה נסעתם לאור יהודה אם יש סניף ברעננה? או שהסניף ההוא יותר זול ספציפית?

קיבלנו הצעה גם מרעננה בהמלצת האדריכלית פנינו לאור יהודה ויצא הרבה יותר זול.... שווה את הנסיעה.
גם סניף הרבהה יותר גדול עם תצוגה ענקית (הלוואי שהבית היה בכזה גודל).
רעננה לא נראו מקצועיים, רדומים משהו, ויקרים.
:woohoo:
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: ארונות אצל ריביירה 14 שנים 2 חודשים ago #18706

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
מעניין. תודה!

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 11 חודשים ago #19465

• דור
  • דור's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
האם הסחורה כבר סופקה?ואם כן האם אתם מרוצים?

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23257

• דני
  • דני's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
גם לי יש חוויות עם ריביירה:
לאחרונה רכשתי אצלם ארון בעל ארבע דלתות, דבר שהסתבר בדיעבד כטעות גדולה.
1. בחנות (ב"דן דיזיין סנטר"), בזמן הקנייה, סוכם על מספר קטן של שינויים במבנה המקורי של הארון.
2. במועד ההרכבה (לאחר חודש) הגיעו עם חלקים שאינם מתאימים לתוכנית הבניה (חוסרים, הבדלי אורך ועומק וכד').
3. בהסכמתי, הארון נבנה חלקית אך כמובן לא היה בר שימוש וגם הסתבר שהוא רחוק מלהיות מורכב כראוי.
4. לאחר שיחה עם החברה נשלח אליי מנהל השטח שלהם שהגיע לאחר שבוע (!), הסכים לבעיות והבטיח שיתוקנו.
5. מועד התיקון נקבע לכמעט חודש (!) מאוחר יותר. גם אז, התקשר המתקין ביום התקנה המיועד להודיע כי לא יוכל להגיע וכי יגיע מספר ימים מאוחר יותר.
6. הארון "תוקן" כך ש: חלק מהמדפים שוקעים על אף שהם נושאים משקל סביר, חלקם לא מאוזנים (לא בפלס), מדף אחד לחוץ במרכזו כלפי מעלה ע"י מחיצה (המחיצה גבוהה מדי), מדף אחד שבור בחלקו האחורי, מתלה הבגדים נוטה מטה בצד אחד, אחת הדלתות נתקעת במגירה שתחתיה כשפותחים אותה (על זה נאמר לי, "מי פותח מגירה ודלת ביחד?..."), ידיות פתיחת הדלתות אינן באותו גובה, והרשימה עוד ארוכה. בנוסף, ההבטחה לסידור בהתאמה אישית לא התקיימה במלואה.
7. בשיחה נוספת עם החברה נקבע מועד חדש להגעתו של איש השטח, שלא הגיע בפרק הזמן שנקבע וכשהתקשר שעה וארבעים מאוחר יותר להודיע על איחור, כבר לא הייתי בבית (לאחר ששוב בזבזתי יום עבודה שלם, לשווא).
8. לאחר דממה של כחודש מצידם כתבתי למנהל החברה. התקשרו אלי ובקשו לבוא שוב לברר מה הבעיות. בשלב זה כבר לא רציתי לשמוע מהם (הנחתי שאם אתקן את הארון בעצמי זה יהיה הרבה יותר מוצלח מהתיקון שלהם). כשביקשתי שיחזירו לי את כספי וייקחו את הארון בחזרה, קיבלתי את התגובה הרגילה: "אנו צריכים לבדוק ונחזור אליך". עד כה, כחודשיים מאז השיחה איש לא חזר אליי.
לסיכום, הסתבר לי שחברת "ריביירה", על אף הפרסומים היהירים שלה ("ריביירה מעניקה לכם רהיטים מיוחדים ואיכותיים בצורה חסרת תקדים"), בונה ארונות, לפחות במקרה שלי, שמספר הפגמים בהם היה מביך כל חברה שמכבדת את עצמה. התהליך כולו גרם לעוגמת נפש ולבזבוז רב של זמן וימי עבודה. אין לי ספק שלא אקנה שום מוצר של החברה הזאת, וחבל שלא בדקתי אותה יותר לעומק לפני הרכישה.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23260

לסיון, האם לאחר חצי שנה אתם מרוצים מהארונות של דלקוב?? מהאיכות, מחיר, שירות??
תודה , נשמח לשמוע חוות דעת

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23262

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
היו כמה בעיות במהלך הדרך. עשינו 4 ארונות ועוד דלתות זכוכית לסגירת נישה. לא כל העבודה הסתיימה בגלל חילוקי דעות בנושא אחד הארונות. למעט הארון שעדיין לחא גמור , שאר הארונות יצאו מצויינים. עשינו ארון קיר אחד מצבע מבריק עם דלתות פתיחה שיצא מהמם.

אני חייבת לציין שאני לא בטוחה שאלמלא האדריכלית המדהימה שלי דשברים היו נפתרים כמו שנפתרו.
למעט הארון המדובר הבעייתי.... כמעט מושלם.
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23295

תודה רבה על המידע

אנחנו קיבלנו פשוט הצעה מאד יקרה מרביירה ברמת גן, זאת לאחר הנחה משמעותית 20% מטעם הסתדרות המורים.. המחירים שלהם יקרים, ואני כלל לא בטוחה שזה שווה את המחיר.

נלך לדלקוב לקבל הצעה גם
תודות,

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23296

• אורי
  • אורי 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
דני שלום,

מכיוון שאין פרטים מזהים,אין באפשרותי ליצור איתך קשר.
כפי שכתבתי בפורום בעבר,במידה וישנם לקוחות שלא שבעי רצון
מהמוצר או מהטיפול של החברה, מוזמנים לפנות אלי אופן אישי
למייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
אתה מוזמן לפנות.

אורי סגרה
מנכ"ל ריביירה

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23302

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
בזמנו שחיפשתי היו דיבור לא טוב על ריביירה.
אחריי הרבה המלצות חמות הגעתי לאידיאל.
אמנם הסחורה לא הגיע עדיין (כי לא נכנסתי לדירה) אבל בינתיים התהליך רץ חלק והם ממש בסדר.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23303

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אני דווקא הייתי ביום של בא-לגור-פה ולא כל כך התרשמתי מהם.
מוכרח לציין שזה נתן הרגשה של שוק, ודווקא במובן הרע של המילה.
כל אנשי המכירות שם הם בקטע של - באת-שילמת-קיבלת, לא רוצה- לא צריך.
הבחור שעמד מולי כל כך התפלא שאני לא מעוניין, היה פשוט בשוק. לא ניסה לשווק שום דבר ממה שיש להם. ישר ניגש לעניינים, צייר, נתן הצעת מחיר והוציא פנקס קבלות.
אני דווקא התרשמתי מבאלס דיזיין, שדיברו איתי תכל'ס על איזה סוג מסילות וצירים יש להם, ככה שיכולתי ממש לבדוק אח"כ באינטרנט. והפרופילים שלהם היו הרבה יותר יפים משל אידאל. מבחינת מחיר, הם היו לי יותר זולים (ואני מדבר על חדר ארונות).
בקיצור, הרגשתי ש'אידאל' היו ממש 'שכונה' (לא הסכים לתת לי גם אח"כ את ההצעת מחיר), בעוד שבבאלס בכלל לא לחצו עלי, ונתנו לי בשמחה את הדף עם הצעת המחיר.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23304

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אתה מתכוון שהיית בערב של מכירה קבוצתית?
אם כן, כך זה עובד בערבים האלה. סוג של שוק.

באלאס באמת טובים ואיכותיים, הייתי גם אצלם.
בסופו של דבר אידיאל שאני קניתי (בסניף הרצל, תל-אביב) היו יותר זולים וכמו שאמרתי רק דברים טובים שמעתי עליהם.

תגובה: ארונות אצל ריביירה 13 שנים 4 חודשים ago #23305

• מירב
  • מירב's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
גם אני מאוד מרוצה מאידיאל, גם מהשירות וגם מחדר הארונות עצמו.
הייתי אצלם בסניף בהרצל והסבירו לי כל מה שרציתי. בסופו של דבר הזמנתי ביום מכירה של בא-לגור-פה כי הפרש המחירים היה משמעותי. יכולה להבין למה לא התרשמת אם הגעת אליהם בפעם הראשונה ליום מכירה. הם הרבה יותר עמוסים ויודעים שאחוז האנשים שמגיעים כדי לסגור גבוה יותר.