גם לי יש חוויות עם ריביירה:
לאחרונה רכשתי אצלם ארון בעל ארבע דלתות, דבר שהסתבר בדיעבד כטעות גדולה.
1. בחנות (ב"דן דיזיין סנטר"), בזמן הקנייה, סוכם על מספר קטן של שינויים במבנה המקורי של הארון.
2. במועד ההרכבה (לאחר חודש) הגיעו עם חלקים שאינם מתאימים לתוכנית הבניה (חוסרים, הבדלי אורך ועומק וכד').
3. בהסכמתי, הארון נבנה חלקית אך כמובן לא היה בר שימוש וגם הסתבר שהוא רחוק מלהיות מורכב כראוי.
4. לאחר שיחה עם החברה נשלח אליי מנהל השטח שלהם שהגיע לאחר שבוע (!), הסכים לבעיות והבטיח שיתוקנו.
5. מועד התיקון נקבע לכמעט חודש (!) מאוחר יותר. גם אז, התקשר המתקין ביום התקנה המיועד להודיע כי לא יוכל להגיע וכי יגיע מספר ימים מאוחר יותר.
6. הארון "תוקן" כך ש: חלק מהמדפים שוקעים על אף שהם נושאים משקל סביר, חלקם לא מאוזנים (לא בפלס), מדף אחד לחוץ במרכזו כלפי מעלה ע"י מחיצה (המחיצה גבוהה מדי), מדף אחד שבור בחלקו האחורי, מתלה הבגדים נוטה מטה בצד אחד, אחת הדלתות נתקעת במגירה שתחתיה כשפותחים אותה (על זה נאמר לי, "מי פותח מגירה ודלת ביחד?..."), ידיות פתיחת הדלתות אינן באותו גובה, והרשימה עוד ארוכה. בנוסף, ההבטחה לסידור בהתאמה אישית לא התקיימה במלואה.
7. בשיחה נוספת עם החברה נקבע מועד חדש להגעתו של איש השטח, שלא הגיע בפרק הזמן שנקבע וכשהתקשר שעה וארבעים מאוחר יותר להודיע על איחור, כבר לא הייתי בבית (לאחר ששוב בזבזתי יום עבודה שלם, לשווא).
8. לאחר דממה של כחודש מצידם כתבתי למנהל החברה. התקשרו אלי ובקשו לבוא שוב לברר מה הבעיות. בשלב זה כבר לא רציתי לשמוע מהם (הנחתי שאם אתקן את הארון בעצמי זה יהיה הרבה יותר מוצלח מהתיקון שלהם). כשביקשתי שיחזירו לי את כספי וייקחו את הארון בחזרה, קיבלתי את התגובה הרגילה: "אנו צריכים לבדוק ונחזור אליך". עד כה, כחודשיים מאז השיחה איש לא חזר אליי.
לסיכום, הסתבר לי שחברת "ריביירה", על אף הפרסומים היהירים שלה ("ריביירה מעניקה לכם רהיטים מיוחדים ואיכותיים בצורה חסרת תקדים"), בונה ארונות, לפחות במקרה שלי, שמספר הפגמים בהם היה מביך כל חברה שמכבדת את עצמה. התהליך כולו גרם לעוגמת נפש ולבזבוז רב של זמן וימי עבודה. אין לי ספק שלא אקנה שום מוצר של החברה הזאת, וחבל שלא בדקתי אותה יותר לעומק לפני הרכישה.