שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8403

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
מזגנים -

מי שידרג כבר במזגנים ?
האם בדירות 5 חדרים הפתח שמכוון למטבח מספק או שהזזתם אותו ?
האם מישהו הוסיף את הדאמפרים (מינימקס כמו שאלקטרה קוראים לזה?)
מה לגבי גריל מעוצב ?

דיברתי עם חבר שמבין במזגנים - לדבריו אין צורך באינוורטר ובטוח לא אלה של אלקטרה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8404

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עירד,

מה אמר לך החבר? למה אין צורך באינוורטר ומה הבעיה ספציפית אצל אלקטרה?

תודה,
שי

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8406

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
לטענתו אין ייתרון גדול במזגן אינוורטר לדירה כזו באופן השימוש. כמו כן המזגנים הללו של אלקטרה זה לא כזה הבדל.
אם חשבו אני יכול לברר את פרטי הפרטים, אולם מכיון שהבנתי מהנציג של המזגנים שאין לנו הרבה מה לעשות כי חברת הייעוץ של אלקטרה קבעה דגם מסויים, אין מה לעשות (אולי ניתן לשלם להם עלות ייעוץ ותכנון בכדי לאשר דגם אחר ) - אפילו לא להחליף למזגן דומנה אבל גדול יותר (EMDV60 שהוא 55,000 BTU )

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8453

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
טוב האינוורטר עושה רושם שיורד מהפרק

דיברתי עם מיכה, והוא אמר שמכיוון שהדירוג האנרגטי של האינוורטר הוא C, הוא לא מאושר לשימוש בפרוייקט. ושוב אלקטרה בשיא "הדרם"

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8456

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שי - הפעם זה לא קשור לאלקטרה אלא לדרישות שהתחייבו אליהם כדי לקבל היתר כחלק מהאוגדן. הם מחוייבים להתקין מזגן שעומד בדירוג אנרגטי של A+B. האינוורטר מבחינת הדירוג לא עומד בתקן הנדרש.

ולגבי האוגדן - הייתי ביח' לאיכות הסביבה עברתי על הבקשה להיתר של הקבלן וראיתי את הדרישות שהם התחייבו אליהם. לצערי עלי לבשר שהקבלן עומד בדרישות שהוכתבו לו.

נפגשתי עם בחור מאד נחמד בשם אורן תבור.
אורן מאד שמח לשתף במידע. מי שמעוניין ליצור עימו קשר:
09-7714179
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שבת שלום

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8471

• טלי
  • טלי's Avatar
האם מתאגדים לרכישת רשתות ?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8473

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
ידידי ..לשאול את מיכה בנושא המזגנים זו קצת בעייתי..
מיכה יודע להגיד רק: שידרגנו אתכם וזהו...ואז לנסות לדחוף לנו את הגריל והדמפרים...וזהו
מזגן אינוונטר הוא המזגן הכי חסכונ היום בחשבל והכי מתקדם...
כאשר ביקשתי ממיכה בכתב שנצילות מזגן אינוונטר היא C הוא שתק ואמר ..שידרגנו אתכם.. - לא רציני הקיצר.
אלטקרה עשו דייל וסגרו מזגנים זהים לכולם..דירת 4-5 חדרים וזהו...

מומחי מזגנים אחרים שיבתי איתם על תוכנית הדירה דפקא כן הצליצו על מזגנים אחרים...
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי יניב.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8474

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
טלי אהלן
אני מבנין 12...
פניתי לריקי.... בכתב.. בעל פה..טלפונית..
עד היום לא הבנתי מה עם הרשתות...עלויות... האם אפשר לבצע רק הכנה?? ואו שחייבים הכל.
ניסתי להבין מה צבע פרופיל האלומיניום על מנת לבקש הצעת מחיר מחברות אחרות.. (יש חשיבות לגוון האלומיניום בהצעת המחיר..) וגם את זה עדין לא קיבלתי.

האם יש לך את הנתונים הללו כבר?
באם כן..אולי נוכל להתחיל את המהלך.

יניב

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8476

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הי יניב

לגבי המזגן - אני עדיין לא מבין הכי טוב, אבל שיטת העבודה של האינווטר יוצרת מצב שהוא למעשה אכן מוגדר בדירוג אנרגטי פחות טוב.

אכן היו ממליצים על מזגנים אחרים - אבל יש כאן בעיה לכאורה של בנייה ירוקה וכו', ובכל מקרה המזגן הזה אמור להיות מספיק טוב.
(אם כבר בדירת 5 חדרים היה מומלץ להתקין שני מדגנים - אחד לחדרי השינה ואחד לסלון ומטבח).

לגבי הרשתות ואלומיניום - האם מישהו שדרג כבר משהו ? אני מנסה להבין מה אמורים לתת לנו ועדיין לא קיבלתי תשובה. אולי כדאי לנסות לדבר ישירות עם גחלת ? החשוב הוא לקבל פרופיל אלומיניום עם מסילה לרשת. אחר כך ניתן להוסיף (זו אפילו לא התקנה) את המסגרת עם הרשת לכל חלון - זה אמור להיות בעלויות מאוד נמוכות (מאות בודדות של שקלים למ"ר)

אני מציע שאף אחד לא ישדרג את האלומיניום ולא יחתום שהוא מקבל את מה שנותנים - אלה למשוך אותם עד שנתאחד בו קבוצה מספיק גדולה להבין מה נותנים, מה ניתן לשדרג ואיך מוזילים את זה.
כמובן עולה פה עניין של מקומות (כמו היציאה מהסלון) שלכאורה בתכנון לא נשאר מספיק עומק בכדי להוסיף מסילה נוספת.

מי בעד ?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8477

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
בכדי שנוכל להתאחד - אנחנו צריכים יותר אנשי מעורבים.

מספירה שלי בפורום , יש 15 דירות עם נציגים, מתוך כ 60 דירות שנמכרו (הערכה שלי )

חייבים להביא את כולם לפורום ושיהיה קשר ביננו בכדי שנוכל לפעול מולם.

כל ההתנהלות שלהם היא העברת הכדור מאחד לשני (ריקי מעבירה ליאיר, שמעביר למאג'ד שמעביר לנועם שמחזיר ליאיר ששולח לריק ששולחת ליאיר... בקרוב גם יוסיפו את בני וחן ועוד...)

כנ"ל בנווה גד . שולי שולחת אוטומטית לשמעון (שהוא בכלל המפקח מטעם חברת ווקסמן גוברין) ולא קשור לתמחור וספקי משנה. הוא מאוד נחמד אבל לא יכול לעזור. אז לשולי יש עוד שפנים בכובע - יגאל (שהוא מהנדסה של נווה שלא הצלחתי לדבר איתו) ובדרך יש עוד כמה. כמובן שגם היא מחזירה אותי לריקי ואלקטרה.

שי שאל פה שאלה לפני מספר ימים - איפה שיכון ובינוי בסיפור. מישהו יודע ?

הקיצר - שמח, ואנחנו צריכים להפסיק את החגיגה שלהם על חשבוננו.

מי שרוצה לשמוע עוד סיפורים - מוזמן לפנות אליי ישירות - חבל על הפורום פה :)

אם אתם מכירים עוד קונים שלא בפורום ויש לכם רעיון איך אנחנו יכולים לעלות מדרגה בהתארגנות - נא הציעו עצה.

שבוע נעים

עירד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8478

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
עירד
אני חושב שניתן לכתוב מכתב קצר לנווה גד - לשולי..
לבקש משולי למען את המכתב לכל קוני דירות הפרוייקט..
במכתב ניתן לבקש מהקונים לשלוח מייל ואו פרטים מזהים ולהגיד שזה לצורך התארגות מול ספקים..מחירים וכד'...
אני לא חושב שיש דרך טובה יותר..

לפי מה שהבנתי נמכרו מתוך ארבעת הבינינים לפחות 80 אחוז מהדירות..לפי עירון.. בכל אופן..

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 10 חודשים ago #8479

• avi
  • avi's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
חברים יקרים,

כהמשך לכל הכתוב בדף זה וכדי לייצר עמדה אחידה וברורה
אני מציע שניפגש באחד הערבים.
יום ג' ב-21:00 בתחנת הדלק.
אנא אשרו הגעה.
אני רוצה לעדכן אתכם שניפגשתי עם יגאל ליבנת - מנהלה ההנדסה בנווה
יחד עם המפקח שלו - שמעון פרנפס
ושטחתי טענותי עליהן אני מחכה לתגובה