שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא הפרויקט של תדהר

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2620

• yosef
  • yosef's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
יוני כתב:
yosef כתב:
נוסף לכך נכנסתי אישית למפעל הרחתי את הסירחון שלו אם אתה לא יודע המפעל עוסק בנוסף בתהליכים כימיים של ציפוי וצבע אני לא ממציא את זה תכנס לאתר של מפעל קניאל ותבדוק

כדאי שתדייק בעובדות:
1. הקו של הציפוי והצבע לא עבר לכפר סבא. אם היית במפעל כנראה ראית משהו אחר.
2. המפעל עומד בתקני הרעש של המשרד להגנת הסביבה.

כל הדיון הנוכחי במפעל הוא לגבי העברת קווי ייצור שברובה לא בוצעה.

אני שמח על רצונך לעזור לרוכשים העתידיים, אבל כדאי שתדייק בעובדות.

היי גם מפעלים כמו חיפה כימיקלים בזן מכתשים ועוד הרבה עומדים בכל התקנים של המשרד לאיכות הסביבה אבל מה לעשות שהם מזהמים נוסף על כך אם אתה חושב שקו הציפוי הכימי לא יעבור אז אני ינול לאמר לך שאחרי שהמפעל יעמוד "
בתנאים של איכות הסביבה" הוא יקבל אישור גם לזה נוסף על האישור שהוא יקבל להרחבת המפעל נוסף על כך לפני שביטלתי את העיסקה בview ניסו לשכנע אותי לא לבטל ולהרטם למאבק אבל אני שואל אותך אדם שם את כל כספו לקנות דירה שקרובה לגורם מזהם שאולי אולי גדול שיעבירו אותו כמו שמנסים למכור אנשי מכירות
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2621

• יוני
  • יוני's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • אם אלוהים לא רצה שנאכל פרות, למה הוא עשה אותן מבשר
היי יוסף היקר,
לי אין ענין ממשי במתחם 80 - אני מהרוכשים הראשונים במתחם 60, כך שאני רחוק מהמפעל.
אבל...טוה שלא ציינת ברשימה שלך גם את הכור בצ'רנוביל, אגם הברבורים ועוד כמה מקומות על פני המפה.
אני, בניגוד אליך, לא יודע מה יקרה בעתיד. אתה ציינת שהם כבר עוסקים בצביעה - זה לא כך, כמו שאתה כותב עכשיו. מה יקרה מחר, אף אחד לא יודע (חוץ ממך אולי).
את ההחלטות לגבי עסקאות כל אחד עושה לעצמו וזו הדרך הנכונה היחידה. אני האחרון שיגיד למישהו מה לעשות עם כספו, אבל לפני שאתה מפיץ שמועות שנוגעות לאנשים רבים אחרים עדיף שתבדוק את העובדות ולא תפרסם סתם.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2622

• yosef
  • yosef's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
יוני כתב:
היי יוסף היקר,
לי אין ענין ממשי במתחם 80 - אני מהרוכשים הראשונים במתחם 60, כך שאני רחוק מהמפעל.
אבל...טוה שלא ציינת ברשימה שלך גם את הכור בצ'רנוביל, אגם הברבורים ועוד כמה מקומות על פני המפה.
אני, בניגוד אליך, לא יודע מה יקרה בעתיד. אתה ציינת שהם כבר עוסקים בצביעה - זה לא כך, כמו שאתה כותב עכשיו. מה יקרה מחר, אף אחד לא יודע (חוץ ממך אולי).
את ההחלטות לגבי עסקאות כל אחד עושה לעצמו וזו הדרך הנכונה היחידה. אני האחרון שיגיד למישהו מה לעשות עם כספו, אבל לפני שאתה מפיץ שמועות שנוגעות לאנשים רבים אחרים עדיף שתבדוק את העובדות ולא תפרסם סתם.

עם דבר אחד אני מסכים איתך כל אחד יעשה עם כספו מה שהוא רוצה ביי

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2623

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
dudig כתב:
אני חושב שנקודת הזמן הזו אכן המפעל מוגדר כגורם מזהם אך קיימת אי וודאות לגביו והערייה תצטרך בשבועות הקרובים להחליט איך היא "אוכלת" את הבעייתיות שלו. ישנם גורמים רבים באופוזיצה שעושים טרור ובצדק לראש העיר בן חמו.
ולכן כרגע ישנה אי וודאות מוחלטת לאיזור ורואים את זה במחיר,קבלנים מוכרים דירות ב-80 בעשרות אלפי שקלים פחות מאיזור 60.

אני מניח שבעתיד הקרוב נדע בדיוק כולנו על העתידו הסופי של המפעל אם יהיה שחור מוחלט (מה שאני לא מאמין) ,אז בעיקר אלה שקנו ב80 נפלו בפח, אך אם המפעל יעבור , או יגיע לנורמות זיהום ורעש שקובעים הרשויות , אז אלה שקנו ב-80 יעשו רווח אדיר.

ולכן כרגע ישכולים אנו רק לזרוק תסריטים , סימולציות לאוויר והיות חכמים גדולים.

גמר חתימה טובה לכולם

ואו. לא ידעתי ששדרות מנחם בגין יודעות להגן מזיהומים. כל מי שקנה ב-60 יכול להירגע, יש 30 מטר כביש ראשי שמגן עליכם.

אני אישית חושב שבית החולים הסמוך ל-60 מזהם לא פחות מקניאל, דרך אגב.

אני לא רואה את המפעל עובר בקרוב. בכל מקרה, נראה לי שהאינטרס של המפעל הוא לזהם כמה שיותר. הקרקע עליה הוא יושב שווה הון והאינטרס של הרשויות לשנות יעוד לקרקע יגדל ככל שגובר חשש הזיהום. זה בכל מקרה ההגיון המעוות שלי.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2624

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
בכל מקרה, הצטרפות למאבק בהרחבת המפעל זהו אינטרס של כולנו.
אל תשכחו, במתחם 80 מתוכננים בתי הספר של ילדינו.
הרשמו למטה המאבק ע"מ לקבל עידכונים ולהתעדכן בתאריך הישיבה הבאה במועצת העיר בנושא קניאל. באתר מטה ישנם חומרים מאוד מעניינים בנושא.
www.clean-kfarsaba.com
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 7 חודשים ago #2626

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
האם זוהי מלחמת הצפון והדרום ? תפסיקו להלחם איזה מתחם יותר טוב
ואיזה מתחם שווה יותר - כל אחד עשה את שיקוליו וקנה באיזה מתחם שהוא רצה.

לכל מתחם יש מעלות וחסרונות.

שיהיה שבוע טוב צום קל לאלה שצמים וגמר חתימה טובה לכולם.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2647

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
כתבתי הודעה ארוכה שבסופה נאמר לי שאני לא רשומה במערכת , אז מנסה לכתוב עוד הפעם ולנסות לשחזר את מה שכתבתי B)

לאה , זו פעם ראשונה שאני מסכימה איתך . זו לא מלחמה בין צפון לדרום . לכל מתחם יש את היתרונות והחסרונות שלו וכל אחד עושה \ עשה את השיקולים שלו לפני שקניית דירה.

יוסי , עם רוב הדברים אני לא מסכימה איתך , אבל כן מסכימה שמהמפעל יש רעש . לפי דעתי זהו רעש חלש שאפשר לחיות איתו .
הוא כל כך חלש (לדעתי) כשיהיו בניינים ואנשים הוא לא ישמע בכלל.
בתור אחת שמאמינה שתוך שנתיים המפעל יסגר , אותי יותר מטריד הפוטינציאל של המפעל מבחינת זיהום ופחות מטריד עניין הרעש.

(אני שמה קסדה :) ) אבל חייבת להגיד שבית חולים מאיר הוא גם מטרד לא קטן.
מהדוחות שראיתי בשנים האחרונות בית החולים לא עובר את הבדיקות והיו שנים שבהן הוא להגיש תוצאות (בקיצור , עושה מה שהוא רוצה). ממדידה גסה המרחק מקצה בית החולים למתחם 60 הוא 300- 400 מטר. גם זה צריך להטריד אותנו . מפעל אפשר להזיז בית חולים אי אפשר.

בסופו של דבר כל אחד יש צרכים אחרים וכל אחד עושה את השיקולים שלו לגבי קניית דירה . אין דבר כזה נכון או לא!
בואו לא נשכח שבסופו של דבר אנחנו שכונה אחת.

יום טוב

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2648

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
מאיה כתב:
ממדידה גסה המרחק מקצה בית החולים למתחם 60 הוא 300- 400 מטר. גם זה צריך להטריד אותנו . מפעל אפשר להזיז בית חולים אי אפשר.

יום טוב

לא צריך להפוך כל דבר ל"מטריד".
יש שכונות קיימות שהרבה יותר קרובות לבית החולים, כך שלא ברור לי מדוע זה בכלל צריך לעלות כנושא.
meir.jpg
עריכה אחרונה: 16 שנים 6 חודשים ago על ידי אריק.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2649

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
אריק , לא הבנתי , כל מה שהוא ב 80 הוא מטרד . וכל מה שב 60 "לא צריך להפוך למטרד"? כי זה כל מה שאני קוראת כאן בפורום מהיום הראשון . וזה בדיוק מה שלאה כתבה , מלחמה תמידית בין המתחמים.

ולכן אני טוענת שכל אחד עושה את השיקולים שלו לקניית דירה. ויתרון לאחד הוא חסרון לאחר.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2651

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
מאיה, לא התייחסתי כלל להיבט של 60 או 80, בסה"כ אני טוען שלא כל דבר שקיים בשטח כלשהו צריך להפוך למשהו מטריד שצריך להפנות אליו אנרגיה. ספציפית התייחסתי לענין בית החולים שלא ברור לי בכלל מה הבעיה עם זה מלכתחילה. אגב, זה כך בהרבה מאד ערים בארץ (איכילוב בת"א, בלינסון בפ"ת . . .) וגם בעולם.

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2660

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אריק כתב:
מאיה, לא התייחסתי כלל להיבט של 60 או 80, בסה"כ אני טוען שלא כל דבר שקיים בשטח כלשהו צריך להפוך למשהו מטריד שצריך להפנות אליו אנרגיה. ספציפית התייחסתי לענין בית החולים שלא ברור לי בכלל מה הבעיה עם זה מלכתחילה. אגב, זה כך בהרבה מאד ערים בארץ (איכילוב בת"א, בלינסון בפ"ת . . .) וגם בעולם.

אריק. זה מה שמאיה מנסה לציין. אין כמעט שכונה באיזור עירוני ללא מפגעים, פשוט כאן יש לא מעט אנשים עם יותר מודעות, במיוחד לאור השיווק של השכונות כשכונות ירוקות (שלדעתי זה בעיקר נושא שיווקי ללא הרבה תוכן). היא לא חושבת ש-80 עדיף על 60 בגלל שקניאל פחות נורא מביה"ח, היא מציינת שבית חולים הוא גם כן גורם מזהם. לדעתי אין הרבה הבדל מבחינת השפעות זיהום במרחק של 300 מטר ל-600 מטר או קילומטר, במיוחד כשמדובר בעיקר בשפכים כך שאני לא רואה הבדל בין השכונות.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:הפרויקט של תדהר 16 שנים 6 חודשים ago #2663

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
רמבו , לא יכולתי לנסח את מה שכתבת טוב יותר. לזה בדיוק התכוונתי.

אריק, אני לא מסכימה עם דבר אחד שכתבת. זה שזה נהוג בכל העולם שבית חולים ממוקדם בסביבת מגורים , זה לא עושה את זה נכון.
לי לא היתה בעיה עם בית החולים היה עומד בכל הבדיקות ומעביר תוצאות של בדיקות בזמן. יש לי בעיה עם בית חולים שלא עומד בתקנים ומצפצף על החוק ואף אחד לא עושה עם זה כלום. בית חולים לא שונה מאף מפעל מזהם. ומבחינתי זה רע יותר.