guy-sh כתב:rinat כתב:ברור שמבתחינתנו הפיתרון הטוב הוא שהתחנה תועבר למעגלים החיצוניים של השכונה, מרחק הליכה מכל בניין לתחנה הרצויה לו.
"במעגלים החיצוניים" - הכוונה לרחוב משה וילנסקי, לא גרים ? אם יעבירו את הקו לשם אולי זה יועיל לך, אבל יפגע במישהו אחר.
מה ההבדל בין רחוב משה וילנסקי לרחוב יאיר רוזבלום ?
כל אחד מנסה לגלגל את הקו למקום אחר. לתושבי אהוד מנור אין בעיה אם הקו לא יפנה אצלם אלא ימשיך ישר ויצא מהשכונה במקום אחר.
הפתרון הוא לא לגלגל כל פעם את המיקום למקום אחר. לי באופן אישי המיקומים לא ממש נוגעים, אבל יש לי בעיה עם העובדה שכולם רוצים את האוטובוס, רק שלא יהיה לידם - NIMBY קלאסי
האמת שלא חשבתי על משה וילנסקי. יש כביש שמקשר, בסופו של דבר, בין 60 ל 80 ליד יאיר רוזנבלום ומשה וילנסקי. אני חשבתי ששם זה יוכל להיות. אבל שוב, ההצעה של בין הבניינים, היינו, מתחת לגשר הלבן שברחוב, מספקת, לעניות דעתי, פיתרון שיש בו פשרה הוגנת מצד כל בנייני האיזור. תציצו שוב על התמונה/תגיעו בזמנכם הפנוי (אם יש כזה) או כשמזדמן לכם / ועיניכם הרואות יוכלו בקלות להבין שנעשה כאן שיקול דעת מוטעה ונטול מחשבה מעמיקה על מיקומה של התחנה.
הבחור היקר, שי, מרח' לוונברג 13 שב80 מחה בפורום על אותו המיקום ויותר. במקרה שלו, "הגדילו" ועשו את התחנה הסופית (לא פחות ולא יותר)ממש מתחת לחלונו (היינו שם וראינו). אני לומדת מזה ומתחנות נוספות בשכונה, שייתכן ולא ניתנה מחשבה מעמיקה, מספיקה, עד תום לגבי מיקום התחנות באמת, אבל באמת לרווחת התושבים.