שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20515

• יאיא
  • יאיא's Avatar
שימו לב שהגשר ממוקם צמוד לבניין 15 ובעתיד הקרוב לבניין 13
בניין הייבנה צמוד לבניין 15

צריך לפתור את העניין כך שלא יפריע לכל הבניינים ברחוב זה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20516

• קרן
  • קרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שבירו 16 כניסה 3
שוב חוזרת ואומרת, מתחת לגשר!!!!

מתחת לגשר לא אמור להפריע לאף ביניין כי אין מרפסות וחלונות מעל הגשר - מעל הגשר יש הולכי רגל....

מה גם, שהביניינים הגבוהים רחוקים מהכביש הרבה יותר מאשר ביניין 16...

תחשוב על זה יאיא...וכל שאר המגיבים....

אין ספק שהמצב כרגע הוא אבסורדי!!!! מכל בחינה שהיא -
ממש מול כניסה ללובי של ביניין 16, חוסם כ- 3-4 מקומות חניה וממש מתחת לכל החלונות והמרפסות של ביניין 16 חזית ליאיר רוזבנלום.
וכיוון שהא כזה - הוא לא ישאר כך!!!

ולרינת - ראי ההודעה שלי בשירשורים של הנושא והטלפון שלי - אשמח להיות בקשר טלפוני איתך, גם בנושא זה וגם כיוון שאנו הולכות להיות שכנות :-)

יום נעים לכולם :-)

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20518

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
כתבה מעניינת שגם נוגעת בנושא זה:
www.calcalist.co.il/real_estate/articles...40,L-3574827,00.html

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20525

• ayyelet
  • ayyelet's Avatar
אני תושבת אהוד מנור ואני מעדיפה לוותר על אוטובוס ורק שלא יעבור ברחוב. אני עברתי לשכונה ירוקה ושקטה. אני לא הייתי רוכשת דירה ברחוב אילו ידעתי שהקו יעבור בה, לעולם לא אוכל להשלים עם דבר כזה, אם יש דירים שרוצים קו אוטובוס אז שיעבור אצלם. מאחר ואני לא מכירה כאלה , אז במקום להעביר אותו לפתחם של אחרים, אני מציעה לבטלו או שלא יעבור בשכונה אלא בצירים הראשיים כמו בן יהודה ןמשה סנה.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20526

• יאיא
  • יאיא's Avatar
איילת
זה פיתרון שיכול לבוא בחשבון מעבר האובוסים בצירים הראשיים

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20537

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
תודה על הקישור. כתבה חמה מהיום! זה בהחלט יעבור לידי העירייה לעיונם המעמיק! באחריותי.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20539

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
שימו לב לציטוט מסיכום ישיבת ועד השכונה עם עירית כפר סבא:

עושה רושם שאין פתרון שיהיה מקובל על כולם. כנראה שאף אחד לא רוצה תחנת אוטובוס מתחת לבית או מעבר אוטובוסים ברחוב, יחד עם זאת הרוב רוצים אוטובוס במרחק הליכה. קו האוטובוס במתחם 60 הינו קו צומח. התפיסה העיקרית תהיה נתיב בטוח והתחשבות בכלל התושבים עד כמה שניתן. בכל מקרה, כל נתיב תחבורה ציבורית לא נקבע שרירותית על ידי העירייה אלא מקבל אישורים ממשרד התחבורה.
בכל מקרה, על פי תוואי נתיב התחבורה הציבורית הקיים כיום, התחנות על רחוב יאיר רוזנבלום אמורות לזוז לכיוון צפון ולהיות ממוקמות מתחת לגשר הולכי הרגל, זאת לאחר גמר עבודות הפיתוח מתחת לגשר.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 14 שנים 1 חודש ago על ידי guy-sh.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20546

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
יש להבדיל בין אוטובוסים ברחוב לבין תחנה מתחת למרפסת/בכניסה לבית, על אחת כמה וכמה כשמדובר בתחנה סופית שבה האוטובוס עומד זמן מה בתחנה.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20547

• יאיא
  • יאיא's Avatar
עם כל הכבוד לכך שאתם דואגים לדיירי בניין 16 בזה שהוועד מבקש להזיז את התחנה מתחת לגשר צמוד לבניין 15 אתם פוגעים בבניינים 15, 17, 18

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20548

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
זו אינה בקשה של הועד אלא עדכון של העיריה
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20549

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
יאיא כתב:
עם כל הכבוד לכך שאתם דואגים לדיירי בניין 16 בזה שהוועד מבקש להזיז את התחנה מתחת לגשר צמוד לבניין 15 אתם פוגעים בבניינים 15, 17, 18

יאיא יקר, מדבריך אני מבינה שאו שלא היית באיזור או שלא הבטת בתמונה ששלחתי בעניין.

המיקום שהוצע מתחת לגשר, כמו שכבר הסבירה קרן, אינו פוגע באף בניין באופן מוחלט, שהרי אינו יושב מתחת למרפסת ו/או לחלון של אף בניין כמו שעכשיו. הכוונה לא היתה להעביר את המטרד מבניין אחד לבניין שני, כי בכך, כאמור, אף אחד לא פותר דבר.
אפשר לומר בכלל שזה לא אידיאלי שיהיה קו אוטובוס ברחוב, אבל משהובן שקיים צורך בקו הזה, המיקום הזה הוא האופטימלי ביותר עבור כל בנייני הרחוב ואינו פוגע, במיקומו המיועד, באף בניין באופן ישיר ובוטה כמו עכשיו.
אני מזמינה אותך להיפגש עמי ולהראות לך כיצד הדברים נראים בשטח.

שתהיה שבת שלום :)

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20550

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
אכן כך.

שבת שלום :)
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3