שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60

שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20476

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
שמתם לב למיקומה התמוה של תחנה של קו 8 ברחוב יאיר רוזנבלום (יש תחנה אחת): ישירות מתחת לאפן של דירות הבניין/ביטול כל מפרץ החנייה השייך לבניין/שלא לדבר על הרעש המטריד/ זיהום האויר/ירידת ערך הדירות. מן חלמאות כזו שהיתה יכולה להימנע, לו הסתכלו לרגע עוד כ - 100 מטר קדימה והיו רואים שמיקום התחנה שם, מתחת לגשר הלבן, היתה תורמת יותר לכולם (אם כבר ממש חייבים לשים קו אוטובוס ברחוב)ופוגעת פחות בדיירי הבניינים באיזור. הגשר יוכל לספק אף מקום צל בחום ומקום מחסה בזמן של גשם....

אני פניתי למר מוטי כהן, רכז תחבורה ציבורית בעיריית כפר סבא, בשני מיילים המלווים תמונות מהשטח של הצרה ופיתרונה. לדבריו, הם מאוד פתוחים ומוכנים לעזור ולערוך את השינויים בהתאם לאילוצים של משרד התחבורה ומטרופולין. הוא עדכן את מר עמירם מילר ואנדרס שאחראי על הנושא. ביקשתי מהם להגיע לשטח ולראות במה מדובר.
אני מציעה שכל מי שקנה דירה באיזור התחנה ועתיד להיות מושפע לרעה ממיקומה או מי שמכיר מישהו שקנה שם לפנות למר מוטי כהן, למטרופולין (באתר, בשירות לקוחות) בעניין הזה על מנת שנוכל לשנות את פני הדברים לרווחת כולנו.
אני מצרפת תמונות להמחשה (של הבניין ושל הגשר).
mail.jpg
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20484

• יאיא
  • יאיא's Avatar
רינת
בזה שאת מזיזה את התחנה 100 מטר קדימה את לא פותרת את הנושא
את מעבירה את התחנה לבניין 15 מבניין 16
יש הצעה לבטל את הכניסה של האוטובוסים מרחוב זה רחוב שמוביל לבית הספר החדש ולשנות את המסלול לכבישים המרכזיים 4 נתיבים ולא כמוב ברחוב שלך 2 נתיבים

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20485

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
רינת
עם כל הכבוד לכך שאת דואגת לדיירי בניין 16 בזה שאת מבקשת להזיז את התחנה את פוגעת בבניינים 15, 17, 18

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20487

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
יאיא כתב:
יש הצעה לבטל את הכניסה של האוטובוסים מרחוב זה רחוב שמוביל לבית הספר החדש ולשנות את המסלול לכבישים המרכזיים 4 נתיבים ולא כמוב ברחוב שלך 2 נתיבים

תחבורה ציבורית אמורה להיות נגישה וקרובה.
העברה של קו האוטובוס לרחוב אחר לא תאפשר לילדים להגיע לבית הספר בצורה מהירה וקלה.
מה הקשר בין מעבר אוטובוס לבין העובדה שזה רחוב שמוביל לבית ספר ???
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20496

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
אפרת יקרה, כבר עכשיו, בלי להזיז את התחנה, המיקום שלה פוגע גם בבנינים 17, 18. אם כך, אדרבא, האינטרס להזיז את התחנה מהרחוב לרחובות מרכזיים יותר, הופך להיות משותף לרבים ולא רק לדיירי בניין מספר 16.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20497

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
אתה יודע על הצעה קונקרטית בעניין ?

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20499

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
rinat כתב:
האינטרס להזיז את התחנה מהרחוב לרחובות מרכזיים יותר, הופך להיות משותף לרבים ולא רק לדיירי בניין מספר 16.

תחבורה ציבורית היא מציאות בעיר מודרנית.
בתים 15-18 יושבים על רחוב יאיר רוזנבלום, שהוא לא פחות רחב מאשר רחוב משה וילנסקי.
אם יעבירו את האוטובוס מהבית שלך לבית של מישהו אחר זה יהיה בסדר ?
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20500

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
אני מסכימה עם העובדה שיש צורך בקו אוטובוס בשכונה. הטענה שלי היא שהתחנה מוקמה באופן בוטה ביותר במיוחד לבניין מספר 16, שלא לדבר על שאר הבניינים שסופגים ממיקום זה.
ההצעה היא לא להעביר את התחנה מתחת לבניין של מישהו אחר, כי בזה לא פתרנו כלום. ההצעה של מתחת לגשר היא בין בניינים, אם כבר מוכרחים למקם אותה ברחוב יאיר רוזנבלום. ברור שמבתחינתנו הפיתרון הטוב הוא שהתחנה תועבר למעגלים החיצוניים של השכונה, מרחק הליכה מכל בניין לתחנה הרצויה לו.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20501

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
rinat כתב:
ברור שמבתחינתנו הפיתרון הטוב הוא שהתחנה תועבר למעגלים החיצוניים של השכונה, מרחק הליכה מכל בניין לתחנה הרצויה לו.

"במעגלים החיצוניים" - הכוונה לרחוב משה וילנסקי, לא גרים ? אם יעבירו את הקו לשם אולי זה יועיל לך, אבל יפגע במישהו אחר.

מה ההבדל בין רחוב משה וילנסקי לרחוב יאיר רוזבלום ?

כל אחד מנסה לגלגל את הקו למקום אחר. לתושבי אהוד מנור אין בעיה אם הקו לא יפנה אצלם אלא ימשיך ישר ויצא מהשכונה במקום אחר.

הפתרון הוא לא לגלגל כל פעם את המיקום למקום אחר. לי באופן אישי המיקומים לא ממש נוגעים, אבל יש לי בעיה עם העובדה שכולם רוצים את האוטובוס, רק שלא יהיה לידם - NIMBY קלאסי
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20502

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
guy-sh כתב:
rinat כתב:
ברור שמבתחינתנו הפיתרון הטוב הוא שהתחנה תועבר למעגלים החיצוניים של השכונה, מרחק הליכה מכל בניין לתחנה הרצויה לו.

.... לתושבי אהוד מנור אין בעיה אם הקו לא יפנה אצלם אלא ימשיך ישר ויצא מהשכונה במקום אחר.....לידם - NIMBY קלאסי

אל תהיה בטוח
כבר שמעתי גם על המתנגדים לתחנת האוטובוס באהוד מנור.
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20503

• rinat
  • rinat's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו בניין 16
guy-sh כתב:
rinat כתב:

"במעגלים החיצוניים" - הכוונה לרחוב משה וילנסקי, לא גרים ? אם יעבירו את הקו לשם אולי זה יועיל לך, אבל יפגע במישהו אחר.

מה ההבדל בין רחוב משה וילנסקי לרחוב יאיר רוזבלום ?

כל אחד מנסה לגלגל את הקו למקום אחר. לתושבי אהוד מנור אין בעיה אם הקו לא יפנה אצלם אלא ימשיך ישר ויצא מהשכונה במקום אחר.

הפתרון הוא לא לגלגל כל פעם את המיקום למקום אחר. לי באופן אישי המיקומים לא ממש נוגעים, אבל יש לי בעיה עם העובדה שכולם רוצים את האוטובוס, רק שלא יהיה לידם - NIMBY קלאסי

האמת שלא חשבתי על משה וילנסקי. יש כביש שמקשר, בסופו של דבר, בין 60 ל 80 ליד יאיר רוזנבלום ומשה וילנסקי. אני חשבתי ששם זה יוכל להיות. אבל שוב, ההצעה של בין הבניינים, היינו, מתחת לגשר הלבן שברחוב, מספקת, לעניות דעתי, פיתרון שיש בו פשרה הוגנת מצד כל בנייני האיזור. תציצו שוב על התמונה/תגיעו בזמנכם הפנוי (אם יש כזה) או כשמזדמן לכם / ועיניכם הרואות יוכלו בקלות להבין שנעשה כאן שיקול דעת מוטעה ונטול מחשבה מעמיקה על מיקומה של התחנה.
הבחור היקר, שי, מרח' לוונברג 13 שב80 מחה בפורום על אותו המיקום ויותר. במקרה שלו, "הגדילו" ועשו את התחנה הסופית (לא פחות ולא יותר)ממש מתחת לחלונו (היינו שם וראינו). אני לומדת מזה ומתחנות נוספות בשכונה, שייתכן ולא ניתנה מחשבה מעמיקה, מספיקה, עד תום לגבי מיקום התחנות באמת, אבל באמת לרווחת התושבים.

תגובה: שימו לב! קו 8 מתחת לבניין 16 ביאיר רוזנבלום ב 60 14 שנים 1 חודש ago #20509

• קרן
  • קרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שבירו 16 כניסה 3
היי רינת,
גם אני קניתי בשבירו 16.
אשמח לדבר איתך - קרן - 0544973575

לעניין נושא תחנת האוטובוס, אני מסכימה איתך וגם אני חשבתי בדיוק על אותו הפתרון בפרט ברחוב שלנו ובכלל....

תחנה מתחת לגשר יש לה הרבה יתרונות - אינה מתחת לשום חלון, מיסתור משמש ומגשם בימים השונים.

פניתי לעירייה ולא קיבלתי שום תשובה.
איך אפשר להתקדם בנושא? אני רוצה לשתף פעולה כי גם לי זה מאד מאד מפריע.

ולכל המגיבים - אם המצב אצלכם היה דומה (תחנת אוטובוס מול לובי הביניין, מתחת לכל המרפסות ושחוסמ חניות) הייתם עושים בדיוק אותו דבר. אז אנא, אל תצדקו!!
מה גם שבשונה משאר ההצעות, רינת מעלה הצעה שווה לכל ביניין ודייר בשכונה - מתחת לגשרים, איפה שיש כאלה - לא מפריע לאף אחד.

רינת, להשתמע, קרן :-)
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3