שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10335

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
האמת שבניתי דבר מאוד דומה לזה בתואר , זה ממש שטויות להרים דבר כזה , זה בסה"כ מצלמה עם טיימר , מתקינים מצלמת אבטחה ומחברים טיימר לסווי'צ שלה , לגבי הגלאי , קונים היום גלאים כאלה ב 75 סנט ב"ציון אלקטרוניקה" , תכלס באמת לא בעיה להרים דבר כזה , אבל כמובן באישור כל השכנים בבניין. כשיגיע הרגע נעלה את זה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10343

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
Ronit & Eitan - רעיון גדול !!! לא חשבתי על הכלבה שלי בתור שומרת. אז תרשמו את ג'סי לסיירת כלבים (נראה שיהיו לנו לא מעט).

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10348

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
חבר'ה, לא שאני מזלזל ביכולות אבל יש מוצרי מדף לכל הרעיונות שעלו כאן.
בבנין בו אני גר היום יש מצלמות שמלצמות רק כשיש תנועה.
וגם בחדר הזבל יש מצלמה עם חיישן שנדלקת רק כשמישהו מתקרב.

אבל יש לי רעיון שמשלב כאן כמה דברים - להתקין מצלמה משדרת על הקולר של הכלבים - כך אפשר לשלוח אותם ככוח סיור בשכונה שיתריע ויתעד ובנוסף למקרה שמישהו לא עיקר את הכלבה שלו יוכל לדעת למי להגיש תביעת אבהות . . .
:laugh:

נ.ב. אפשר גם להרכיב להם צ'קלקה על הראש ולחסוך את הניידת סיור.
הכל בכפוף לאישור צער בעלי חיים, ואני מתנצל מראש לא היה לי כלב רק פגשתי בצבא בעבודה עם יחידת עוקץ . . . שם זה היה נראה שיש בסיס לקרביות בכלבים . . .
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי אריק.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10352

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
אריק קרעת אותי
אתה גדול
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10353

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לכולם,
בנוסף לשירשור הזה בפורום, שלחתי גם אי-מייל לתפוצת הדיירים שברשותי בשכונת הזמר העברי (תב"ע 60), בנוגע להתנדבות למשמר השכונה.

מי מכם שכבר גר בשכונה או מי שרכש דירה בשכונה ולא קיבל את המייל שלי מוזמן, אם רוצה, לשלוח לי מייל לכתובת: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ואני אוסיף אותו לרשימת התפוצה.

האימיילים שאני שולח מכתובת זו נוגעים בעיקר לנושאים הקשורים לשכונה, כמו לדוגמה עידכונים שלנו מפגישות עם העירייה וכו'.

שנה טובה לכולם,

איל ולדמן
יו"ר ועד שכונת הזמר העברי (ועד זמני).

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10432

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הקפצת מודעה.
חברים, אנחנו מחפשים מתנדבים למשמר השכונה. אנחנו לא רוצים להפוך את זה לדיון עם זה כן יעיל או רלוונטי או לא.

מי שחושב שזה יעזור ורוצה להתנדב בשלב כזה או אחר מוזמן לפנות אלי במייל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תודה ושנה טובה לכולם,

איל ולדמן
יו"ר ועד שכונת הזמר העברי (ועד זמני)

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10527

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
פניתי לחברת אבטחה בנוגע לסיורים בשכונה - בימים הקרובים אקבל הצעה מסודרת. כרגע יש לי הערכה הבאה:
בהנחה שיש כ-8 בנינים מאוכלסים (המספר כמובן לא מדויק, יהיו לנו בקרוב 4 בנינים מאקו שלב א' בנוסף לשבירו המאוכלסים), ביקשתי הצעה לסיורים של כ-3 שעות באמצע יום כשהילדים חוזרים מבתי ספר + 6 שעות בלילה.
בצהריים הסייר נותן גם "שירותי סיוע בטחוני" (אם לדוגמא הילד מפחד לעלות לבד לדירה, הסייר ילווה אותו).
המחיר החודשי למשפחה מסתכם בכ-150 ש"ח.

ברגע שתהיה לי הצעה מפורטת, אעדכן את החברים.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10528

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
דרך אגב, נודע לי ש"גושן אבטחה" מבצעים סיורים בשכונה מטעם העיריה.
מישהו יודע על זה פרטים?

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10530

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
פבל, ההצעה נשמעת בסדר, השאלה איך הם מלווים 10-20 ילדים בו זמנית עד הבית. אולי צריך לבדוק אם הם עושים זאת בצורה מסודרת ואיך.
לגבי חברת אבטחה בשכונה, נודע לי שהיו כמה עקיצות רציניות ובהיקף של עשרות שקלים בפרויקט של שבירו. כנראה שראו שיש צורך בנוכחות של חברת שמירה.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10531

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
תיקון להודעה הקודמת, הגניבות בהיקף של עשרות אלפי שקלים ולא עשרות שקלים, בכל מקרה, גניבות רציניות ושיטתיות.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10537

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
מצלמות במעגל סגור גלויות ונראות לעיין כולל שילוט המודיע על כך
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 7 חודשים ago #10592

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
היום הסתובבתי בשכונה (בסביביות 1300)
שלט גדול המודיע כי מקום זה מאובטח ע"י גושן בטחון מוצב בכניסה לפני הפניה לשבירואים
כמו כן הסתובבה בשכונה ניידת של שיטור משולב

כנראה שיש התקדמות
שימרו על רוכבי האופניים