שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10301

תודה עירית
אולי באמת ננסה להפעיל אמהות במשך היום
אכן מסתובבים באיזור כל מיני....אני ממש לא רוצה להדאיג ובכל זאת במסגרת שיתוף הפעולה עם המשטרה כבר קיים פיקוח על שוהים בלתי חוקיים ועל הקבלנים עצמם וקבלן אחד כבר נחקר והוזהר בנושא....הפיקוח יתהדק בהמשך ואם יש חשד כלשהו לגבי נוכחות חשודה,יש להרים טלפון למשטרה ואם לא נענים אז יש לפנות אלינו והמשטרה הבטיחה לבדוק.
שוב תודה על הפירגון
חג שמח
אורי לרון
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10302

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אייל, לדעתי גם צריך להמשיך ללחוץ על המשטרה והעיריה - שיעשו את העבודה שלהם - לא נוכל לעשות עבודה במקום אחרים. בואו גם נעזור בבניה לדניה - אולי נכנס מהר יותר לבתים ;)

את הקרדיט נותן לכל הפעילים - ישר כח. עושים עבודת קודש שאחרים (כמוני) לא מצליחים לתרום מחוסר זמן ו/או מסיבות אחרות.

אירית, חיזקת את דבריי וחששותינו לגבי חזרתם של הילדים מביה"ס.
לצערי אשתי חוזרת מעבודה רק בשעה 17:00. אנו מעונינים לשלם למישהי שתפגוש את הילדים מהסעה ותעלה איתם עד הבית.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10303

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
פבל, עזוב רגע את העקרונות (המדינה לא היתה קמה אם החלוצים היו בגישה שאתה מציג . . . ) לא הכל אפשר לקנות בכסף, בטוח שלתושבי השכונה אכפת יותר מכל אחד אחר שיבוא להסתובב אצלנו.

האם אין לך לתת שעתיים פעם בחודש לסיור לילי, על זה מדובר?

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10304

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לא בזה מדובר (למרות שכנראה לא אצטרף לסיורים).
אכפת לי גם מתיקוני נזילות, יותר מאשר לאינסטלטור - אבל כל אחד צריך לעשות את העבודה שלו. עברו ימי החלוצים (לטוב ולרע), בשביל זה עמלו קשה כדי לעלות את רמת החיים ולא כדי לחזור לשבת עם נבוט בכניסה למערה.
בזה אני מציע לסגור את הוויכוח. נראה לי שכל המשתתפים מאותו בנין - לא כדאי שנריב עוד לפני האיכלוס.
מצד שני, עם קצב ההתקדמות של דניה נספיק לריב ולהשלים לא פעם...

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10307

פבל
אני לא מאותו בניין...אני חי כאן כבר 4 חודשים.אני ממש בעניין של לסייע לשכונה להפוך לשכונה של איכות חיים ואם אתה חושב שהכל תוכל להשיג בתשלום או מהעיריה אז אתה טועה.

אתה צודק. נפסיק להתווכח...כל אחד יחיה לפי ערכיו ומתוך הכרות עם מספר לא מבוטל של תושבים אתה חריג ואנו נסתדר...

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10308

אריק.אני מתחיל להסכחם אתך יותר ויותר.....מסוכן!
בכל קהילה יש תמהיל של חברים.כך גם במדינה ובשכונה ונראה לי שאתה...וגם אני לא נשתנה
.שנה טובה

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10313

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
זה מה שיפה כאן.
אף אחד לא יותר טוב מהשני.
הדיון הוא מתוך אכפתיות!
הרי פבל לא בא ואומר "תקפצו לי אתם עם השטויות שלכם", אלא בא ומציע פתרון יותר טוב.
היום באתי עם הילד לגן יסמין (הגן החדש בשכונה), אין מה לעשות השכונה בבניה - רעש בחוץ, קשה לי לחשוב על כך שהילד יצטרך לשחק בחצר עם רעש של בניה מטרים ספורים מהגן, שלא לדבר על האבק.
אבל במובן מסוים אנחנו חלוצים כאן בשכונה ולכן רמת החיים עדין נמוכה.

אגב פבל אפרופו המסירה המתעכבת של שלב א' - יש לי חודש מילואים מאמצע ספטמבר עד אמצע אוקטובר - אם חוקי מרפי פועלים עלי המסירה תהיה תוך כדי המילואים, אולי נקודה אופטימית לשאר הרוכשים, אז תתכונן . . .

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10316

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אז מה - מרפי יעבוד פעם אחת לטובתי??? אין סיכוי! תאמין לי עוד ידחו לך את המילואים :lol:

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10317

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
לפי חוק מרפי אריק ישתחרר מהמילואים ובו ביום יופץ צו 8 , הקבלן יכריז על הפסקת עבודות בנייה תחת תנאי מלחמה , פבל יוקפץ לעזה , אריק לצפון , לאחר שבועיים הקבלן ימשיך בנייה ימסור דירות ואתם תהיו בעזה ובלבנון.
כאמור כל הנ"ל תרחיש דמיוני , הלוואי שלא יקרה ושכולנו נהיה בריאים ובטוחים בתוך משכננו החדש :laugh:

אגב , סתם לצורך העניין , לי יש כלבה , כלב או כלבה בבית מורידים את הסיכוי לפריצות וזה מוכח , במקביל בני הבית מרויחים חבר אמיתי לחיים וכולם מרוצים! מסקנה? תאמצו כלבים , רק תרויחו!

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10321

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
איתן גם כך הכלבה לא ישנה יותר מידי
אולי היא יכולה להחליף את פבל במשמרת שלו :laugh:

עוד דבר שיכול אולי לעזור
פנסים העובדים עם סנסור של תזוזה
שנים שלושה כאלה בחניון שידלקו בכל פעם שמישהו מסתובב שם
גם טוב לשכנים לא להיות בחניון חשוך בלילה וגם יחשוף אנשים שמסתובבים שם סתם
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10326

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
פבל , אם אתה רוצה אני רושם את הכלבה שלי במקומך , רק תדאג לה לחטיפים כי אם היא תופסת גנב חייבים לתגמל אותה איכשהו.
אגב הרעיון של הפנסים מגניב , יריב אולי לבניין שלנו אני אבנה איזה מערכת עם גלאי , אפשר אפילו לחבר אותה למצלמה עם 8 שעות הקלטה שעושה ריסט כל פעם שנגמר הזכרון ומצלמת 8 שעות חדשות , המצלמה תצלם 20 שניות כל פעם שיש תזוזה בשעות הלילה , ככה שאם נגנב למישהו הרכב יש לפחות תיעוד. האמת נשמע לי מגניב מה אתה אומר?
חחח רוב הסיכויים שלא יהיה לי ממש כח לבנות דבר כזה , אבל הרעיון מגניב לא?
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי Ronit & Eitan.

תגובה: משא"ז בשכונה הירוקה – בטחון השכונה בידיים שלנו 15 שנים 8 חודשים ago #10332

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
זה בדיוק מה שצריך
מצלמה שמצלמת אפילו 24 שעות ביממה וכל יום במידה ואין שום אירוע פשוט כל ההקלטה נמחקת
יש היום גלאי תנועה פשוטים שמחברים אותם לכל פרוג'קטור וזה עובד פיקס ואפילו חוסך בחשמל
תוסיף לזה שילוט כי המקום מצולם 24 שעות ביממה כולל כמה דחילים (כמו שיש למשטרת התנועה) רק בכדי להראות כיסוי גדול יותר ואנחנו מסודרים
שימרו על רוכבי האופניים