שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8670

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אני בניגוד אליך, אגיב לגופו של עניין:

מרק בריל כתב:
לאחרון-תשובה גאונית ממש. תודה רבה

לאילו שכן מוכנים להקשיב,
הרעיון הנו הקמת ועד פעולה, נוכחות מטעמו בישיבות מועצה וגיוס דיוני מועצת עיר בנושא.
ראה תגובה קודמת שלי

כל היתר-יבוא כבר מעצמו. יתר מה? תוכל לפרט? מה אתה רוצה להשיג?
ראש העיר לחיץ לאחרונה, כך הוכח. כיצד הוכח שהוא לחיץ? מי לחץ עליו, ולביצוע איזו פעולה? מה סיבת הלחיצות?

וחבל שאתה סתם תוקף.
דבריי לא מכוונים שאחד כדוגמתך. אנא השתדל לכתוב בעברית תקינה לכל הפחות. ויפה שאתה מנסה ישר לסלק את היחיד ששואל שאלות עם טעם

או שאתה חדש בכ"ס, או שאתה שליח היב"ח.

דבריי מכוונים לאנשים שבאמת מחפשים בעיר איכות חיים. אז דבריך מופנים אלי בראש ובראשונה

מרק.
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי SNH.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8673

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אני לא בא כאן לסנגר על העייריה או להפך וגם אני מודאג מכמה נושאים בעירנו (אני לא מכיר עיר מושלמת בה אין בעיות ידידי )אבל עם כל הכבוד לך מארק אתה לא יכול להסתיר את העמדה אמיתית שלך בגיבובי מילים ויצטוטים של מאמרים ישנים .

מצאת לך עוד במה בפורום של דיירי ורוכשי השכונה הירוקה בה תוכל לירוק אש וקצף על העירייה - ברוך הבא , לא ראיתי אותך כותב ולו מילה אחת טובה על העירייה ופועלה בשנים האחרונות ,וזה לא שלא חיפשתי , אני קורא אותך ב LOCAL בעיתונות האזורית ועל כל במה שנותנים לך אמצעי התקשורת - האם לא נעשה ולו דבר טוב אחד בעירנו ? או שמה אתה פה רק ממניע אחד....

כפי שכבר ראית יש פה לא מעט אנשים פעילים במגוון נושאים , אם אתה רוצה להצטרף אתה מוזמן , אבל הבסיס להצטרפות הוא לא השתלכות בעייריה כי אם עשיה.

נ.ב - לצרף תמונות של פסולות וקרטונים ( המונחים סמוך לבניין שאוכלס בשבועות האחרונים ) זו פרובוקציה שכבר לא מלמדים אפילו בשנה ראשונה במגמת תקשורת.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8677

http://www.local.co.il/kfar-saba/71604/article.htm

הנה דוגמא איך פועלים בנושא מפגע האנטנות.

זו הפעם האחרונה, אגב, שאני עונה להתלהמות שלך.
יש גבול.

באתי לכאן להבהיר דברים. אם טוב לך ככה, תבלה/י.
אבל למי שכן דואג לעתידו אומר כך:

הדרך היעילה ביותר היא ראשית כל להתארגן למול העיריה, ולהקים ועד פעולה שמשימתו אחת:

להעתיק משם את קניאל.
אין למפעל כימי כזה מה לחפש בפאתי שכונה ירוקה.

אחרי שיוקם הועד, יש לדאוג לחשיפה תקשורתית, רצוי בעיתונות הארצית, אצל אביב לביא מ"מעריב" לדוגמא.

אולי אוכל לסייע בזה.

כמו כן, יש לפנות ליובל מתפוח, שמכיר את הפרוצדורה או לגיא בן גל, יו"ר סיעת הירוקים בעיר בבקשה שידאגו לישיבת מועצה שלא מן המנין בנושא מפעל קניאל.

זו הדרך היחידה שעובדת לצערי לטיפול במפגעים למיניהם בעיר הזו בעת האחרונה.

חבל שזה כך, שאין אוזן קשובה באמת,
אבל זה מה יש.

מרק.

http://www.local.co.il/kfar-saba/71604/article.htm

זו הפעם האחרונה שאני עונה להתלהמות שלך.
יש גבול.

באתי לכאן להבהיר דברים. אם טוב לך ככה, תבלה/י.
אבל למי שכן דואג לעתידו אומר כך:

הדרך היעילה ביותר היא ראשית כל להתארגן למול העיריה, ולהקים ועד פעולה שמשימתו אחת:
להעתיק משם את קניאל. אין למפעל כימי כזה מה לחפש בפאתי שכונה ירוקה.

אחרי שיוקם העד, יש לדאוג לחשיפה תקשורתית, רצוי בעיתונות הארצית, אצל אביב לביא מ"מעריב" לדוגמא.
אולי אוכל לסייע בזה.

כמו כן יש לפנות ליובל מתפוח, שמכיר את הפרוצדורה או לגיא בן גל, יו"ר סיעת הירוקים בעיר בבקשה שידאגו לישיבת מועצה שלא מן המנין בנושא קניאל.

זו הדרך היחידה שעובדת לצערי לטיפול במפגעים למיניהם בעיר הזו בעת האחרונה.

חבל שזה כך, שאין אוזן קשובה באמת, אבל זה מה יש.

מרק.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8680

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12

להעתיק משם את קניאל.
אין למפעל כימי כזה מה לחפש בפאתי שכונה ירוקה.

אחרי שיוקם הועד, יש לדאוג לחשיפה תקשורתית, רצוי בעיתונות הארצית, אצל אביב לביא מ"מעריב" לדוגמא.
כמו כן, יש לפנות ליובל מתפוח, שמכיר את הפרוצדורה או לגיא בן גל, יו"ר סיעת הירוקים בעיר בבקשה שידאגו לישיבת מועצה שלא מן המנין בנושא מפעל קניאל.

כמו שאמרנו כבר, אתה לא מספק מידע חדש. הדיירים ביקשו פגישות וביקשו להעתיק את המפעל והודיעו לכל מי שצריך על ההפרות וההרחבות של המפעל.

מה התשובה? "משרד הגנת הסביבה בודק ועושה ביקורות ונותן אישורים"
"אתם יכולים להיות רגועים ובטוחים שאף אישור לא ינתן עד שמשרד הגנת הסביבה לא יאשר שלא מדובר בסיכון בריאות התושבים"
וכו' וכו'.

מה אתה רוצה להשיג בישיבה? איך אתה מתכנן בדרך פלא להעתיק את המפעל? כשאין זאת אפילו בסמכות העיריה לעשות זאת (כמו שאתה הראית)? איזה מידע יסופק בחשיפה התקשורתית הארצית? כאשר כל יום משודרים עשרות תחקירים קשים בהרבה, וכאשר בקריות (לדוגמא) יש מפעלים מזהמים בהרבה ועדיין לאחר חשיפה תקשורתית אדירה, הם עוד שם והם עוד מזהמים את האוויר ואת הקישון.

זה יפה מאוד להגיד "צריך וצריך וצריך" ולהאשים את העיריה שלא עושה כלום

ויכול להיות שלעיריה אין אינטרס להעביר את המפעל או לפעול כנגדו, והרבה דברים אחרים יכולים להיות.

אם אתה רוצה לעזור לנו, תשיג מידע קונקרטי פנימי מהעיריה על כוונתיה, תעזור לנו לייצר חשיפה תקשורתית שהשכונות הירוקות, יהיו מזוהמות אלא אם יבצעו פעולות א' ב' ג' (לדבר לא מספיק, צריך הוכחות)
תראה לנו שהמשרד להגנת הסביבה לא עושה את המוטל עליו
או לפחות תעזור לנו בלהשיג את המידע הזה.
האנשים הטובים בשכונה הזאת עושים ימים כלילות בשביל לטפל במפעל הזה, אז המעט שאתה יכול לעשות במקום לבוא לפה ולהתלהם ולהלהיט, זה להציע לעזור ולהשיג מידע שנוכל להשתמש בו.

אם לסכם במשפט אחד: מילים לחוד ומעשים לחוד.
או שתציג מצגות יפות, או שתעזור לנו אקטיבית במאבק
הבחירה היא שלך.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8681

לא הבנתי מהכתבה ששלחת מה הסטטוס של האנטנות כיום.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8683

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
ל SNH ושאר המתלהמים.
אני חושב שקצת הגזמתם.
בא בנאדם עם כוונות טובות ומביע את דעתו , אין צורך להשתלח בו ולהתנהג כמו ברברים. זה בנאדם עם רגשות שרוצה בטובת העיר.
אם לא מתאים למישהו אז פשוט אל תגיבו לו אבל לזרוק תגובות עם ארס זה לא לעניין ומעליב.
קשה לי לראות מהצד כיצד הוא מביע את דעתו בצורה דמוקרטית ואנשים אחרים שדעתו לא לרוחם משתלחים בו ומגנים אותו.
בסה"כ הוא נראה לי בנאדם טוב.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8684

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
איתן צודק
מי שלא מתאים לו שלא יענה ולא יגיב
ומי שהנושא נוגע לו יכול להגיב ולהתעניין

מהכרותי את נושא בית ספר גולדה
מזה שנתיים שהילדים לומדים במיבנים רחוקים ללא הסעות
ועד להיום העיריה בטוחה שניתן לחזור ללמוד במבנה
אך מבדיקה של נציגות ההורים של בית הספר מתקבלת תמונה שונה לחלוטין

אכן כאשר יהיו יותר תושבים בשכונה והועדים ישתפו פעולה
רק כך נשיג כוח
אחד אחד לא יראו אותנו ממטר
אך כשכונה של כ 5000 בתי אב זה כבר נראה אחרת
שימרו על רוכבי האופניים
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי יריב.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8685

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
הפורום מתנהל בצורה שקטה ונינוחה מאז הקמתו. אני לא מוכן להפוך את הפורום לזירת התגוששות. גורם שיתסיס או יתנהל בחוסר כבוד למשתמשים אחרים יחסם. זו התראה ראשונה ואחרונה.

אם יש דיון ענייני וחדש - אשמח לקיים אותו.

עדיף שהפעילות בשכונה תבוצע על ידי אנשי השכונה ולא על ידי גורמים שמעורבים במאבקים ציבוריים בכל רחבי העיר.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8687

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אני לא חושב שזה הוגן לומר שאני מתלהם ומעליב

כל מה שעשיתי זה לשאול שאלות ענייניות וקונקרטיות.

הוא זה שהחל להעליב אותי בתגובתו השניה שאתם מוזמנים לקרוא.

נושא קניאל קרוב אלי וחשוב לי מאוד

בגלל זה אני לא חושב שמישהו מבחוץ יכול לזרוק כמה מילים ולשכנע את כולם פה שצריך להכנס בעירייה בלי להביא משהו מעצמו קודם לקהילה.

לבצע תעמולה פוליטית זה לגיטימי. אבל לא במסווה של ניסיון עזרה לאנשים בבעיה כה רצינית וע"י המטרת השמצות לכל עבר כולל על חברי הפורום.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8688

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8690

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
SNH
קנית בית טוב בשכונה טובה , הכל בסדר.
קח כמה נשימות ארוכות ותסתכל על הצד החיובי שבעניין. :)

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8691

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
הכל בסדר אצלי.

אני סתם לא אוהב אנשים שמנסים לנצל באופן ציני צורך של אנשים אחרים.