שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8693

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
ילדים להפסיק לריב
:P
שימרו על רוכבי האופניים
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8702

תשובה לשאלה בעינין האנטנות:

כעת יש כבר 3, לא אחת.
הן בשטח השיפוט של הוד השרון, אבל 150 מטר מבית ספר אוסישקין בכ"ס.

העיריה, ירקה על היד המושטת של הוד השרון.
הם פנו לראש העיר בבקשה לתאם פנייה משותפת לשינוי המיקומים לפני שנתיים.

ראש העיר חשב אחרת, פנה נגד הוד השרון
לבית המשפט והפסיד.

כעת, ועד הפעולה לא מרוצה לא מעיריית הוד השרון
ולא מעיריית כ"ס.יצאו בהפגנה מול שניהם.

אחרי ההפסד בביה"מ, לפתע פנו מעיריית כ"ס "להדבר"
עם עיריית הוד השרון.

ראש ועד הפעולה הרצל יפרח, איבד את הכרתו בישיבה
עם סגן ראש עיריית כ"ס בשבוע שעבר ופונה באמבולנס לבי"ח.

זה המצב נכון לרגע זה.

רצ"ב מכתב המדבר בעד עצמו...

מרק.
קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי מרק בריל.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8704

ולהלן המכתב שנשלח לפני שבוע...

מרק.

Attachment _________________6.doc not found

קבצים מצורפים:

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8708

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
הפורום לא נועד לדיון כללי בסוגיות איכות סביבה ו / או מפגעים כאלה ואחרים, גם אם הם בכפר סבא.
הפורום נועד לדיון בסוגיות הקשורות לשכונות הירוקות. הודעות שאינן קשורות ישירות לשכונות הירוקות ימחקו.
תודה,
גיא
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8709

מרק, נתת כדוגמא להצלחה את עניין האנטנות, אבל אני חייב לומר שממה ששלחת ופירטת, אני לא רואה הצלחה, לפחות לא בינתיים. דרך אגב, כרגע אני תושב מתחם 200 בהוד השרון. מהצד השני של המתרס :-).

כמו שגיא כתב, בעיות אחרות בכפר סבא הן לא העיקר אלא דוגמא לדרך פעולה אפשרית, ואני חושב שאנחנו עושים מה שצריך ומסכים עם מה שהמגיבים הקודמים כתבו בעניין. נמשיך לפעול. מי שיש לו הצעה מועילה ומייעלת, מוזמן להציע ולהצטרף. אין צורך בהפרחת ססמאות ודמגוגיה.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8712

אפרת, בואי ואעדכן אותך בכתבה מהשבועה על השכונה הירוקה.
מסתבר, שלא כולם עוצמים עיניים.

סביבה
=====
אוכלסו הבניינים הראשונים בשכונות הירוקות בכפר סבא
אירית מרק 18.06.2010

הדיירים מתלוננים על התעלמות מצד העירייה לפניותיהם בנוגע לעיכוב הפיתוח הסביבתי: ''אין פה שום דבר ירוק. אפילו מזגן מחייבים אותנו לשים רק מרכזי. אין מדרכות, כביש, חניות. למה העירייה ממתינה?'' העירייה, ''אין כל עיכוב והעבודות, אשר נמצאות בשלבי ביצוע, אמורות להסתיים בתוך מספר שבועות''
דיירים בבניינים החדשים במתחם השכונה הירוקה, מתלוננים על התעלמות מצד העירייה לפניותיהם בכל הנוגע לפיתוח הסביבתי של המתחם שמתעכב לטענתם ללא סיבה ברורה לעין.

הדיירים מתלוננים כי אין בשורה ירוקה בשכונה בהתאם להבטחות שניתנו על שכונה ירוקה. ''אפילו מזגן מרכזי חייבו אותנו לשים במקום נקודתי'' אומרת אחת הדיירות.

לטענת הדיירים החדשים, המינימום הנדרש מהעירייה לאחר שנמסר היתר האכלוס היה פיתוח סביבתי שימנע מטרדי אבק ולכלוך הנכנסים לתוך הבית. ''פנינו לעירייה ולחברה הכלכלית והתלוננו על כך שלא נעשה דבר בפיתוח הסביבתי, הגורם לאיכות חיים גרועה, לכלוך, אבק, מהמורות מסביב''.

עוד טוענים התושבים כי העירייה טרם הסדירה החניה במתחם. ''אין מדרכות, כביש, חניות וכדומה. איננו מבינים מדוע העירייה ממתינה''.

מעיריית כפר-סבא נמסר, ''אין כל עיכוב והעבודות, אשר נמצאות בשלבי ביצוע, אמורות להסתיים בתוך מספר שבועות. מדרכות, למשל, קיימות כבר היום עד לכניסה לבניינים. יש להבין כי העירייה משלימה עבודות פיתוח סופי רק לאחר אכלוס הדיירים, על מנת שלא לפגוע בתשתיות. ''מעבר לכך, חשוב לציין כי פרויקט השכונות הירוקות הינו פרויקט חדש ומטבע הדברים מתבצעות בו עבודות פיתוח כיום ותמשכנה להתקיים בו עבודות גם בשנים הקרובות, עם התקדמות ביצוע בניינים נוספים''.
מרק.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8713

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
אני באמת לא מבינה על מה כל המהומה. מדובר באתר בניה, מה רוצים שהעיריה תעשה? תצבע את המלט בירוק??

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8714

לא צריך לצבוע בירוק, עידית.

צריך לבצע את הפיתוח.

אל תסמכו על אמירות כמו: "בעוד מספר חודשים".
את מרכז ספיר המשופץ כבר שנה ויותר "גמרו" בתוך "כמה חודשים".

שילמתם בעד שכונה ירוקה.

תעמדו על שלכם, כדי שכך יהיה ומיידית.
לא מחרתיים. מחר בבוקר.

לכן, יש צורך בהתארגנות לוועד פעולה.
הן בנושא הפיתוח, והן בנושא העתקת מפעל קניאל.

מרק.

אני מוכן להרתם עימכם לנושא,
גם אם איני תושב השכונה.
מי שאכפת לו באמת, מוזמן לפנות אלי במייל או בפון.

מרק.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרו 15 שנים 10 חודשים ago #8715

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
אני מגיב בשם עצמי אבל מייצג, לדעתי, עוד כמה אנשים בשכונה.

יש בשכונה אנשים רציניים שמכירים ומבינים את המצב.

יש בשכונה ועד שפועל ומייצג בנושאים שונים.

אני סבור שאין לנו צורך ב״פעילים חברתיים״ שמעורבים בכל מאבק שמתנהל בעיר על מנת לייצג את האינטרסים שלנו.

אני חושב שהפיתוח מתנהל בצורה טובה והמרואינת האלמונית שרוצה שכונה מוכנה שתצנח מהשמים ראויה למגורים, מצטרך לחכות קצת. אם מסתובבים בשטח רואים את קצב הפיתוח

קראתי את התגובות לידיעה ל"קול הכפר" שמצוטטת בפורום ואשתף אתכם בהתייחסויות של כמה מהמגיבים...

תושב שכונת קניאל: "מה ירוק ? הדולר מה שחור? הביית החדש שלי הלבן של האלומיניום במרפסת כבר צובר אבק שחור ההבטחות של כפר סבא הן הבטחות על הנייר ולא בשטח ותודה על המתקני חשמל שעכשיו בולטים ברחוב במקום להיות שקועים"

מרק בריל: "השכונה הירוקה בנויה בסביבה רועשת של כביש חיפה הישן, עם הולכת חשמל במתח גבוה קרוב לתושבי השכונה. תוסיף לזה את חריגות קניאל, ולפנינו לא ירוק, לא ירוקה, אלא ירקרקה מעובש וסרטן באויר".

עו"ד דניאל מור: "הקואליציה העירונית של בן חמו, מוססה את כול אותם התנאים ההכרחיים של שכונה ירוקה אמיתית ובנתה בקרבת מפעל מזהם כקניאל ''שכונה שחורה'' -- גוש אורבני צפוף ; מכוער ; כבישים צרים; שנאים עיליים וכד' -- בקיצור אסון אקולוגי חדש דמוי גולדה מתקרב ובא".

עכשיו תחליטו אם אתם רוצים לשמור את הפורום לתושבי השכונה או להפוך אותו לבמה נוספת של "מידע אובייקטיבי" על המתרחש.

אני חושב שפעילות השכונה צריכה להתבצע על ידי תושבי השכונה ולא על ידי גורם שמציג את השכונה כ"לא ירוק, לא ירוקה, אלא ירקרקה מעובש וסרטן באויר"
גיא שמואלי
מנהל האתר
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8717

גיא, נראה לי שאינך מבחין בין ועד לועד פעולה.

שנתיים אני נוכח בכל ישיבות המועצה.
נושאים עולים, ויורדים.

רק פעם אחת, נכחתי כשמספר זוגות מהשכונה החדשה, על ילדיהם באו לשמוע דיווח על המצב בשכונה.

משמע, מבחינת הועד שאתה מדבר עליו...הכל בסדר.

אני חושב שהצגתי לכם מצב ודרך פעולה.

לא אגיב כאן יותר.

כאמור, אם יש אנשים שכן סבורים שלא הכל בסדר,
הם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, או לבוא ולהדעדכן באתר לוקאל ופורום "קול-הכפר".

שם יש לעיתים דיונים על המצב האמיתי.

תודה לכם.

מרק.

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8718

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
מרק בריל כתב:
אני חושב שהצגתי לכם מצב ודרך פעולה. כאמור, אם יש אנשים שכן סבורים שלא הכל בסדר, הם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, או לבוא ולהדעדכן באתר לוקאל ופורום "קול-הכפר". שם יש לעיתים דיונים על המצב האמיתי.
מרק.

השאלה היא איך מסתכלים על המצב. הרי לא יכול להיות שהכל שחור, אפל, מסריח ומזוהם כפי שסבורים המגיבים בפורום בקול הכפר. אין שום דבר טוב ? אפילו קצת ? אפילו טיפה ???

כאשר מציגים את השכונה כך: "השכונה הירוקה בנויה בסביבה רועשת של כביש חיפה הישן, עם הולכת חשמל במתח גבוה קרוב לתושבי השכונה. תוסיף לזה את חריגות קניאל, ולפנינו לא ירוק, לא ירוקה, אלא ירקרקה מעובש וסרטן באויר". לא נותר הרבה להוסיף...
גיא שמואלי
מנהל האתר

תגובה:פניה לתושבים המאכלסים את הבתים הראשונים בפרוייקט 15 שנים 10 חודשים ago #8719

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
גיא צודק צריך להסתכל על הצד החיובי
מי שחשב שהשכונה הירוקה תהיה כפר באמצע העיר צפוי להתבדות.
אולם השכונה הירוקה מציגה בתים בסטנדרט גבוה , שבילים ירוקים ופארקים וזה מספיק טוב בשביל כל אחד מאיתנו אני חושב.
מפעל ליד? תמיד יהיה משהו...מי שקנה במתחם 80 לקח בחשבון את הסיכונים ואין לו למי לבוא בטענות מלבד עצמו
חבל על הנסיון של כל אחד להציג את השכונה הירוקה בתעלת ביבים , זו תמונה לא נכונה של המצב