שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #12001

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כולי תקווה שהגנבים לא מכירים את הפורום !
הם בטח משנים את המשמרות שלהם
שימרו על רוכבי האופניים
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #12011

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
YarokKS כתב:
חבר'ה, אל תהיו תמימים.. לא כולנו יוצאי סיירת מטכ"ל. תשתמשו ברווח מהקנייה המוקדמת ותשלמו לחברת אבטחה פרטית ועדיין ישאר לכם עודף :)

לא יכולים, השתמשנו ברווח מהקניה המוקדמת להשקעות בלבד, 50 גליל.
:laugh:
אם היינו יוצאי סיירת מטכ"ל כבר מזמן היתה לנו דירה במגדלי אקירוב

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #12020

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • ECO 5
אריק כתב:
YarokKS כתב:
חבר'ה, אל תהיו תמימים.. לא כולנו יוצאי סיירת מטכ"ל. תשתמשו ברווח מהקנייה המוקדמת ותשלמו לחברת אבטחה פרטית ועדיין ישאר לכם עודף :)

לא יכולים, השתמשנו ברווח מהקניה המוקדמת להשקעות בלבד, 50 גליל.
:laugh:
אם היינו יוצאי סיירת מטכ"ל כבר מזמן היתה לנו דירה במגדלי אקירוב

חבל, אם הבד היה נושם אפשר היה לדבר עסקים :laugh:

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #12025

נחזור לרצינות

בשעה טובה סיימנו לפני מספר דקות את המשמרת הראשונה של הסיורים.

השכונה שקטה בשלב זה ונקווה שכך ימשך גם הלאה.

את המשמרת ביצעתי עם רון וכמו שאריק צפה יהיה נחמד להכיר חברים חדשים

בהצלחה בהמשך חברים
לילה טוב ושבת שלום
אורי

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #12028

• מתן
  • מתן  's Avatar
יוצא להמשיך אותכם שבת שלום

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12029

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
החלפנו את מתן ורם.
העובדה שרם קצת הסתובב רגלית באיזור אקו 4, גרמה לאחד מהשכנים להזמין משטרה.
פגשנו שוטרים קהילתיים ולמדנו מהם כמה דברים . . .
היה שקט סה"כ.

העבריינים אולי באמת קוראים את הפורום :laugh:

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12034

מעניין יהיה לשמוע מה למדתם.....
בכל אופן חשוב לדעת האם המשטרה הגיעה בתוך זמן סביר

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12082

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
יש תקווה
www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3992010,00.html
:P

חבל רק שבית המשפט שחרר אותם למעלליהם...
עריכה אחרונה: 15 שנים 4 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12357

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הרכב שלנו נגנב הלילה מאקו א'

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12358

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שרון,
צר לי לשמוע.
תדווחי מיד למשטרה. חשוב שזה יהיה מתועד.
אנחנו חייבים להתגבש מהר (למרות שלא כל הדיירים גרים במתחם עדיין) ולקדם את עניין השער. עד סוף השבוע הזה, אמורים לשים גם את פטריות הבטון שצד של רחבת הכיבוי כך שמשם לא תיהיה יציאה/כניסה לחניון.

היכן הרכב שלכם חנה בדיוק?

אגב, בנוגע לתאורה ההקפית של מתחם החניון, אני דיברתי כל יום בשבוע האחרון עם אילייה. נגרם איזהשו קצר. היום צריך לבוא עוד מישהו על מנת לסדר את זה. אני מאד מקווה שזה יסתדר היום.

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12359

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי אייל, תודה, גם לנו צר מאד. היינו הבקר במשטרה ודווחנו.
הרכב שלנו חנה קרוב לכניסה/יציאה איפה שאמור לעמוד המחסום, שברו את החלון לפי סימני הזכוכיות.
התקשרתי הבקר לסיון, עדכנתי אותה וביקשתי שיטפלו על הבקר בנושא הפרוז'קטורים שלא עובדים כבר כמה ימים. לשמחתי עכשו קאסם החשמלאי אכן הגיע וכיוון את ארון החשמל הראשי, אבקש היום מסיון שיתקינו עליו מנעול ויתנו לנציג מכל בנין מפתח כי לפי החשמלאי מישהו התעסק עם כיוון השעון, והדלקת האורות. כל זמן שהארון לא נעול כל אחד יכול לבוא ולסגור את התאורה כולה, בעייתי מאד. בכל מקרה הוא גם כיוון את זמן הדלקת התאורה לחמש בערב, קודם היה מכוון לשש וחצי בערב, כך שעכשו יש תאורה משעת החשיכה.
לגבי המחסום, ברור שכשיהיה מחסום כל הרכבים יהיו מוגנים מגניבות, זה האינטרס של כולנו!!! גם אנחנו רוצים לקדם הענין וזה אחד הנושאים החשובים מחר באספת הדיירים שאנו מקיימים בבנין 1. מקווה שנוכל לקדם את הנושא במהרה עם נציגי הבנינים האחרים.
וזו ההזדמנות לנציגי בנינים 2 ו- 3, בואו נדבר ביחד ונקדם את כל הנושאים המשותפים במהרה: שטחים ציבוריים, מחסום, ניהול ואחזקת הבנינים...

יום טוב, שרון

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12360

ואצלנו -

אתמול ב- 22:15 צלצל אלמוני בדלת. אני אף פעם לא פותחת דלת בלי להסתכל בעינית, ובשעה כזו זה בכלל מחשיד.

הדמות שנגלתה לי בעינית נראתה לי, איך לומר זאת, "בעייתית". בחור כהה (לא יודעת אם ערבי), מזוקן, עם כובע על הראש.
כשלא עניתי הוא צלצל שוב, כששאלתי מה הוא רוצה הוא אמר שיש לו משלוח. ב- 22:15 בלילה.
שאלתי איזה משלוח - ואז הוא הקריא לי מהיד שלו "שמו של בעלי, דירה 15, מהסופר".
בעלי בכלל לא בארץ. אנחנו לא עושים משלוחים מהסופר. ובטח לא בשעות כאלו.

סירבתי לפתוח והוא נעלם.

אנשים - תזהרו!! אל תפתחו לאנשים זרים, תמיד תסתכלו בעינית ואל תתנו לילדים לפתוח בשום פנים ואופן.

מסתובבים לנו בביניינים אנשים תמוהים, ואנחנו חייבים לפעול להתקנת שער ולסגירת הדלתות עם אינטרקום. ומהר.