שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12361

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי חברה, איזה פחד, גם ככה לא הרגשתי הכי בטחון שבעולם עם כל היצורים שמסתובבים אבל עכשיו, עם הסיפורים האלה אני בפאניקה.
אני כבר שבועיים צועקת שהתאורה בחנייה לא עובדת ונראה שאיזה יד חבלה בכוונה ואיליה אמר שיסדרו......
לפני כשבועיים הבן שלי ראה רכב קטן לבן עם כמה חברה שנכנס לחנייה. הוא הלך אחריהם והם יצאו מהצד השני של החנייה. הם נצפו כבר כמה פעמים בשעות אחת-שתיים בלילה.
האמת, מכל הפועלים שמסתובבים אני לא מתפלאה שזה המצב.
ליבי על הילדים הקטנים שחוזרים לבד.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12362

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
אני זוכרת כאן דיון לפני כחודשיים על המחסום שהיו אמורים להקים. איפה זה נתקע?
אני עוד לא גרה בשכונה, אבל משקשקת כבר מעכשיו. :S

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12363

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
הי שרון
צר לי לקרוא על בעית הגניבות במתחם.

אנו נעבור בערך בעוד שבועיים, מתי מתקיימת אסיפת הדיירים של בנין 1, היינו מאוד רוצים להשתתף.

לאה

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12364

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לאה שלום
אספת הדיירים הראשונה של בנין 1 תתקיים מחר בערב בשעה 20:30 בלובי. תלינו על כך הודעות במעלית ובלובי בתחילת השבוע שעבר. אני תקווה שתוכלו להגיע, מתכוונים לערוך הכרות בין הדיירים ולדון במספר נושאים מהותיים לתחילת פעילות הועד ואחזקת הבניין.
להתראות, שרון

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12365

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
תודה שרון
אנו נשתתף.
לאה

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12366

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
יופי, מקווים שיגיעו כמה שיותר מאתנו!

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12367

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
שרון,
מאד מצער לשמוע על הגניבה הזו . . .
חשבתי שזה נרגע קצת.
האם תוכלי לשתף מה סוג הרכב שנגנב (האם זה במקרה יונדאי? איזה דגם?).
אני מאד מבקש מכל אחד - כל רכב חשוד שאתם רואים, תרשמו את המספר שלו ותיאור שלו, הודיעו למשטרה מיד. אם אתם יכולים, שמרו קשר עין.
להגיד את זה בבקשה גם באסיפות דיירים.

במוצ"ש האחרון חזרתי עם כל המשפחה באוטו הביתה בסביבות 18:30.
איך שהגענו לכניסה לחניה של המתחם מהצד של אקו 4 (מה שאמור להיות כניסת רכבי חרום), ראיתי רכב סובארו סטיישן ישנה יוצא ברוורס ובחלקו האחרוי עמוס מאד. היושבים ברכב נראו לי בני מיעוטים.
במקום להכנס לחניה, המשכתי לעקוב אחריו תוך כדי שאני מתקשר למוקד 100. הם לקחו פרטים והכווינו ניידת. הוא נסע החוצה מהשכונה, במשה סנה לקח ימינה ואחר כך צפונה בטשרנחובסקי עקבתי אחריו עד בן יהודה ופניתי חזרה לשכונה. הוא המשיך לכיוון עליה-צופית-טירה.
אחרי חצי שעה התקשרתי לברר במשטרה ואמרו לי שתפסו אותו ובדקו אותו ולא מצאו שום דבר בעייתי.
לי ברור שהרכב הזה עם האנשים האלה לא היה צריך להיות אצלנו בשעה כזו ביום שבת. אולי הכין את הקרקע למשהו.

אנחנו חייבים לגלות ערנות!

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 4 חודשים ago #12368

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אריק, נגנב לנו פורד פוקוס, חייבים לקדם את נושא המחסום!