שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11985

אריק
האם יש לך את מספרי הטלפון של המתנדבים?
אנא פרסם אותם על מנת שנוכל ליצור קשר
אורי
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11986

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
SNH כתב:
חברים,

הרשו לי להמליץ לנהל ולתחזק את שעות הפטרול וכמות המפטרלים בשיחות פנימיות ולא לפרסם אותן בפורום ציבורי.

סתם ליתר ביטחון...

איזה בעסה . . .
חשפת אותנו :laugh: מי מתכוון בכלל לעשות פטרול.
אנחנו רק מנצלים את הפורום ללו"מ (לוחמת מודיעין למי שלא מכיר).

סתאאאם.
בוודאי שנפטרל.
חייב לציין שההיענות מאכזבת, בחלומי הוורוד חשבתי שיהיו מספיק אנשים לחלוקת הנטל על מספר סופי שבוע.
בפועל יש 4 מתנדבים מבנין אקו 4 ואורי משבירו, אף אחד נוסף לא. כנראה שיותר קל לצעוק. איפה אתם אקו 1 ואקו 3 יש כאן לא מעט בפורום מבנינים אלו?

אורי - איני רוצה סתם לפרסם מספרי טלפון בפורום אבל יש לי את של כל המתנדבים כאן ואסמס לכם שיהיה לכולם.

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11987

אוקיי ממתין למספרי הטלפון
באשר להתנדבות....פשוט צריך לעבור מדירה לדירה ולגייס.
היה איזה ליצן אחד מאצלכם שהציע לשלם לחברת שמירה במקום להתנדב......איפה הוא -עצוב!
ערב טוב

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11988

• מתן
  • מתן  's Avatar
היי שכנים

שמי מתן יצא לי כבר פעמיים לתפוס גנבים בשכונה אך מעולם זה לא היה לפני 2 בלילה אם אתם מתכוונים שהסיור יועיל ויניב תוצאות תוסיפו עוד משמרות אני מוכן להתנדב ולהציע את עצמי

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11989

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
הי מתן, כרגע אין מספיק מתנדבים.
איפה אתה גר?
אצלנו דווקא הגניבות היו בין 23:00 לחצות (גם פריצות למחסני אקו 4 וגם פריצות לרכבים).
אצלנו גם מישהו תפס אותם על חם.

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11990

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אורי לרון כתב:
אוקיי ממתין למספרי הטלפון
באשר להתנדבות....פשוט צריך לעבור מדירה לדירה ולגייס.
היה איזה ליצן אחד מאצלכם שהציע לשלם לחברת שמירה במקום להתנדב......איפה הוא -עצוב!
ערב טוב

אורי ידידי, אני מבין שזה עולם וירטואלי כאן בפורום, אבל הייתי עדיין ממליץ לשמור על נקיון הדיבור.

ועוד שני דברים לשאר החברים -
1. עלויות חברת שמירה לא בשמיים, ויש הרבה שכנים שדיברתי איתם שמאמינים בזה יותר מאשר בפטרולים. הבעיה שכל עוד אין מספיק אנשים לא נוכל לשאת בנטל.
2. אני עובר כנראה בעוד שבועיים, אעזור בפטרולים עד שיהיו מספיק בתי אב להתחלק בהוצאות חברת אבטחה (רק אל תשבצו אותי במשמרת של אדון לרון ) B)

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11991

• מתן
  • מתן  's Avatar
אריק דבר ראשון מה שצריך לעשות זה להשיג שלטים לבניינים שהספיקו לשים שערים אם אתה רוצה לעשות סיור רכוב.
דבר שני לבקש לחסום את המעבר בין בניין 5 ל6 של שבירו כמו שהיה עד היום ואז פשוט לעמוד ברחוב משה וילנסקי בכניסה מכיוון רחוב השמחה ואז כך בניין 1 2 3 4 5 של שבירו יהיו מוגנים מפני גניבת רכבים.

לגבי אקו אני אמצא לך פיתרון יצירתי אחר

אך כל זה לא יהיה אפשרי מכיוון שאין מספיק מתנדבים

לשאלתך אני גר בבניין שמול משרד המכירות של רמי שבירו

מה המייל שלך??

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11994

מתן
תודה על ההתנדבות
אזה שבירו אתה?אני במספר 21
לדעתי היציאה בין 5 לשש אמורה להיות סגורה על ידי בטונדות.
לעומת זאת סמתי לב שיש יציאה מאקו לכוון המשתלה ולרחוב בגין.
מעבר לכך אני מניח שפינוי הגניבה מתבצע בג'יפים כך שדרכי המילוט רבות יותר.
לגופו של עניין עצם העובדה ש"נפל האסימון" ויראו אותנו בשטח עם אורות מהבהבים ובהמשך עם צ'קלקות אמורה להנמיך לפחות את הנסיונות לגניבה.
במצב כיום זה כל כך קל עד להכעיס.
אני מקווה שכל מי שמוכן לתרום יגיע ליום עיון שהובטח לנו על ידי המשטרה וכך למעשה תהיינה לנו סמכויות של משטרה ונוכל להראות נוכחות בשטח.
ושלא יבינו אותי לא נכון....יש לי המון ביקורת על המשטרה ועיריית כ"ס
ערב טוב
אורי

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11995

• מתן
  • מתן  's Avatar
איך אני יוצר איתך קשר?

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11996

אורי 0522786918
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11997

אנו עוברים בערך בעוד שבועיים ואז גם אני מוכן להצטרף למשמרות.
ולד - אקו 1

תגובה: היערכות לקראת גניבות שישי 26/11 - משמרות סיור 15 שנים 5 חודשים ago #11998

• YarokKS
  • YarokKS's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
חבר'ה, אל תהיו תמימים.. לא כולנו יוצאי סיירת מטכ"ל. תשתמשו ברווח מהקנייה המוקדמת ותשלמו לחברת אבטחה פרטית ועדיין ישאר לכם עודף :)