שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
פורום בנושא מיזוג אוויר ומזגנים - מנוהל על ידי ירון שדה מענק המזגנים כפר סבא

הנושא שאלה- מיזוג שיש לכם בבית

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19305

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
Dov כתב:
הוד וקרן כתב:
Dov כתב:
הוד וקרן כתב:
Dov כתב:
הוד וקרן כתב:
עמירם כתב:
בדירה הפתרון האידיאלי הוא:
מזגן מיני מרכזי ( אינוורטר )ל: מטבח, סלון ופנת אוכל. לכל חדר בנפרד מזגן עילי ( אינוורטר ) כאשר כולם מחוברים לרב מאייד אחד.
מומלץ על מזגן מיצובישי.
האמת עמירם- זה בדיוק מה שכתבתי פה אתמול או שלשום, אמנם זו הייתה מגילה ולא יודע כמה היה להם את הסבלנות אבל הבוטם ליין הוא בדיוק מה שרשמת.
אפשר לשאול מאיפה הידע? אני גם רואה שאתה ממליץ על מגוון דברים אחרים

אז בסופו של דבר יש מנוע אחד בחוץ ומאייד אחד לכל הדירה או 2 מאיידים אחד לסלון ואחד לכל העיליים ?

מאייד = החלק שמוציא את האוויר לתוך החדר.
עמירם ממליץ על רב-מאייד לכל הדירה, כלומר יחידה אחת של מעבה ששולטת על כמה מאיידים (ומכאן השם רב-מאייד).
ניתן גם לקנות אינוורטר מיני מרכזי + רב מאייד לחדרים.
בכל מקרה העסק יקר לעומת שיטת הדאמפרים ובמיוחד אם זה מיצובישי.

הוד , אשמח אם תעדכן אותי במחירים שתקבל הצעה.
נשמע שעשית שיעורי בית טובים :-)

עשיתי שיעורי בית כי היה מי שהסביר לי ללא אינטרס ואובייקטיבי לחלוטין. כל מישהו אחר תמיד תחשוב שיש לו אינטרס כלשהו.
לגביי מחירים ,אין לי מושג על מישהו שעשה את זה פה. אני כן יודע להשוות להצעות מלאות שאני קיבלתי של רב מאייד שיקר ב- 9000 ש"ח מתוכנית של מיני מרכזי + דאמפרים

אני קיבלתי 2 הצעות על מיני מרכזי לבית פלוס מזגן לחדר בודד.. שניהם באיזור ה 30000...

הסכום שרשמת כולל את עבודות החשמל והניקוז של הקבלן + הדקורים + הנמכות?
אם כן, נשמע סכום טוב.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19312

• עמירם
  • עמירם's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
כוונתי היתה, מזגן מרכזי עם יחידה חיצונית בנוסף על כך מספר יחידות פנים על פי מספר החדרים כאשר כולם מחוברים ליחידת חוץ משותפת. סך הכול יהיו 2 יחידות בחוץ.
מיצובישי באמת מזגן יקר יותר מהאחרים אולם לא ניתן להשוותו אליהם. כל אחד יכול לבחור לעצמו עם איזו חברת מיזוג הוא מעוניין ללכת.

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19316

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
עמירם כתב:
כוונתי היתה, מזגן מרכזי עם יחידה חיצונית בנוסף על כך מספר יחידות פנים על פי מספר החדרים כאשר כולם מחוברים ליחידת חוץ משותפת. סך הכול יהיו 2 יחידות בחוץ.
מיצובישי באמת מזגן יקר יותר מהאחרים אולם לא ניתן להשוותו אליהם. כל אחד יכול לבחור לעצמו עם איזו חברת מיזוג הוא מעוניין ללכת.

האמת שעכשיו אני נתקל בבעיה חדשה.
הקבלן לא מוכן להתעסק עם מזגן בממ"ד, אסור לו על פי תקן.
הוא מאלץ אותי לחבר את הממ"ד למיני מרכזי.

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19317

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
עמירם כתב:
האם מיצובישי טוב יותר מאלקטרה???

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19318

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הוד וקרן כתב:
עמירם כתב:

כדי לשים בממ"ד עילי חייבים לעשות חור מיוחד שעולה כ-1800 ש"ח וזה פתח תקני של אג"א (זה יקר כי זה קדיחה בבטון והעברה של תשתית מבלי לפגוע באיטום.
אנחנו בחרנו לחבר את הממ"ד למיני מרכזי ובכל יתר הבית לעשות עיליים.
אגב לא חייבים שהקבלן יכין את כל התשתית מראש אפשר גם אח"כ בהנמכת תקרה שגם כך יש זה הרבה יותר זול וגם יותר טוב כי במקרה תקלה בעתיד יש גישה להכל מבלי לפתוח קירות(כך אנחנו עושים).

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19320

• Dov
  • Dov's Avatar
אפרת כתב:
הוד וקרן כתב:
עמירם כתב:

כדי לשים בממ"ד עילי חייבים לעשות חור מיוחד שעולה כ-1800 ש"ח וזה פתח תקני של אג"א (זה יקר כי זה קדיחה בבטון והעברה של תשתית מבלי לפגוע באיטום.
אנחנו בחרנו לחבר את הממ"ד למיני מרכזי ובכל יתר הבית לעשות עיליים.
אגב לא חייבים שהקבלן יכין את כל התשתית מראש אפשר גם אח"כ בהנמכת תקרה שגם כך יש זה הרבה יותר זול וגם יותר טוב כי במקרה תקלה בעתיד יש גישה להכל מבלי לפתוח קירות(כך אנחנו עושים).

ישנה עוד אפשרות , אתה יכול לעשות צנרת בהנמכת תקרה עד הפלנג' ואז לשים יחידה עלית ברוחב 80ס"מ מעל הדלת (שתשב על הפלנג' עצמו)

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19329

• Yoel
  • Yoel's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
Idit כתב:
idit.nass ב - gmail

שלחתי לך אימייל.
תודה!

תגובה: שאלה- מיזוג שיש לכם בבית 14 שנים 1 שבוע ago #19330

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
מוזר אצלנו הקבלן בכלל לא עשה עניין מיזה , חייב להיות פתרון, אחרת ממש לא משתלם לך לעשות מיני מרכזי עבור ההסלון + מטבח +ממד.
אולי כן כדאי לשלם שם דמפר אחד בלבד