dudig כתב:הוד , הייתי בדיוק במקום שאתה נמצא בו לפני כמה חודשים , אני מסכים איתך חלקית לגבי הדמפרים , נכון הם יכולים להתקלקל אבל עם אתה עובד מול טכנאי מזגנים רציני (מורשה אינוורטר) , הוא מתכן לך את תוכנית המיזוג כך שתהיה לך גישה מושלמת לכל דמפר מבלי לשבור שום דבר , בנוסף יש לך אחריות מספק המזגנים ל-5 שנים וזה כולל גם את הדמפרים.
לשמחתי אחרי בירורים ארוכים מאוד סגרתי מול טכנאי שקבלתי עליו המון המלצות מאנשים שונים, קוראים לו יוסי 0524817256.
כשדיברת על "הלופ האינסופי" אמרתי לעצמי ואוו הייתי בסרט הזה , מה שאהבתי אצל יוסי זה הגישה הוא מגיע ממקום שהוא בא לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר כדי שאתה תהיה מבסוט , וגם שהוא לא מתחשבן על כל דבר ונותן מחיר פיקס.
אחרי שקיבלתי עליו המלצות מהיותר פולנים ממכריי הבנתי שזה האיש.
היי דודי,
כמו שרשמתי- את המידע העביר לי אחד הגדולים בענף הבנייה בארץ. אני שמח בשבילך שאתה מרוצה.
גם האיש מיזוג מטעם הקבלן שלנו עושה רושם שאחד שאפשר לסמוך עליו, זה לא מנע ממני לבדוק את כל מה שהוא אמר לעומק ולרחרח אצל אנשי מיזוג אחרים (להלן החוויה שרשומה למעלה).
אגב, אני בספק גדול מאד שקיבלת 5 שנים אחריות. האחריות היא בכל החברות לשנה וזאת מכיוון שהם מעוניינים שהחל מהשנה השנייה תשלם על הביטוח והרבה. תבדוק את כתב האחריות שלך שוב ואל תבנה עליו.