שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא אקו שלב 1- תאריך מסירת דירות???

תגובה:אקו שלב 1- תאריך מסירת דירות??? 15 שנים 8 חודשים ago #9619

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי טל
שתי שאלות לגבי החברה לבדק בית:
1. האם תוכלי לקבל מהם הצעת מחיר לבדיקת הבנין כולו (בהנחה שנוכל לחלק את העלות בין הדיירים), כך שהדיירים הראשונים שיכנסו יוכלו לקבל את הבנין יחד עם בדיקתו
2. איך ניתן להצטרף להצעה שקיבלתם מהם?
תודה ולהתראות, שרון
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:אקו שלב 1- תאריך מסירת דירות??? 15 שנים 8 חודשים ago #9623

• Tal
  • Tal's Avatar
הי שרון
1. קיבלתי מהם כבר הצעת מחיר לבדק בית רכוש משותף, ל - 19 דיירים המחיר הוא 95 ש"ח + מע"מ לדייר, כלומר לכל הבניין 1,805 + מע"מ.
הבעיה היא שאנחנו מעט דיירים בפורום מהביינן שלנו( בניין 1) לכן נצטרך להמתין לכניסה, להקים וועד ולקבל החלטה משותפת, אני כמובן בעד.
2. להצעה שקיבלנו ניתן להצטרף מאוד בקלות, תתקשרי ל - 03-9222222 תדברי עם איציק אפרתי (מנכ"ל), תגידו לו שאת מפרוייקט אקו כפר סבא, והמחיר שאת אמורה לקבל הוא 950 ש"ח + מע"מ בדיקה ראשונה ואם תרצי עוד אחת, 350 ש"ח לבדיקה שניה (את יכולה לבקש ממנו שישלח לך את ההצעה כך תוכלי לראות את כל הפרטים, מה כוללת ההצעה וכו, אם תרצי תשלחי לי את מייל שלך ואני אשלח לך).

בהצלחה
טל

Attachment _1______.zip not found

קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי Tal. Reason: הוספת קובץ

תגובה:אקו שלב 1- תאריך מסירת דירות??? 15 שנים 8 חודשים ago #9624

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי טל,
קודם כל המון תודה להתיחסות המהירה ולכל המידע, נמשיך אתם מכאן.
לגבי בדק הבית לרכוש המשותף, מהניסיון שלנו מה שקורה שמכניסים כמה דיירים לבניין, בדרך כלל הקומות הראשונות נכנסים קודם ואז צריכים לתת להם את הרכוש המשותף, ביחוד כשמתקדמים עם מסירת הדירות לקומות שניה ומעלה הם כבר רוצים להפעיל את המעלית ואז מקבלים את הרכוש המשותף לפני שיש עוד ועד וכדומה...אבל נתחיל להתקדם עם הבנין לפי הקצב שזה נראה יש לנו עוד חודש לפחות לכל זה...בכל מקרה, אם אנחנו פה כבר ארבעה דיירים ובבניין מן הסתם נכיר עוד כמה אולי כדאי שתחיל ליצור רשימת קשר בינינו בכל ביקור כשמכירים שכנים נחליף טלפונים ויהיה לנו מהר קבוצת קשר ראשונית.
להתראות, שרון (קומה 6-7)

תגובה:אקו שלב 1- תאריך מסירת דירות??? 15 שנים 8 חודשים ago #9632

• Tal
  • Tal's Avatar
ראיתי בשרשור קודם שאנחנו כבר 6-7 מהבניין - יפה!! אני בכיף מצטרפת לבדק בית רכוש משותף כמובן...
במידה ואפגוש דיירים נוספים אנסה לבדוק מולם...