אייל אנחנו הולכים לעשות את אותה דרך
בו נסכם את העניין - אני מבינה מאוד את הדרך חשיבה שלך ואני מסכימה שהיא גם חכמה ונכונה, היות וכך אתה מוכן (כמעט) לכל תרחיש (הם מסוגלים גם לעבור את תקופת הגרייס, לפחות אצלנו, בהמשך תבין למה).
אבל - אני לא אוהבת את ההתנהלות של זיתוני, הם מפגינים חוסר תקשורת מוחלט, ואף מסרבים לשתף אותנו במתרחש. אין בעיה עם איחורים, גם אחרי תקופת הגרייס, אבל אני לא חושבת שזה נכון להתייחס לזה כמובן מאליו, ושלא צרכים לידע אותנו. אתן לך דוגמא - אני מכירה זוג שקנה בעיר ימים בנתיניה, הם כבר אחרי תקופת הגרייס, אבל בכל שלב ואפילו חמישה חודשים לפני הכניסה לתקופת הגרייס יידעו אותם שהם הולכים לאחר... יש יחס,,, אתה מבין...
אי לכך ולאור ההתנהגות של זיתוני, אני יותר משמחה שיש את הפורום הזה ויש עוד כמה אנשים מאוד מקסימים שמשתפים אותי בכל ידע שהם מקבלים - וזה אכן עוזר מאוד מאוד מאוד!!! וחשוב לי להמשיך ולקבל מהם כל מידע ואפילו זעיר שיש בידיהם.
ואשתף אותך בעוד דבר, אני יותר מחודשיים פונה אליהם בבקשה לתקן ליקויים המצויים בדירה, הגעתי למצב שאני מכינה להם מצגות, יום שני שלחתי מצגת שניה עם העתק לאבי, סיגל, ויקטוריה ונאווה - אני אשלח לך אותה, והם כבר יותר מחודשיים לא מתקנים את הליקויים (אולי תיקון וחצי) - ואני מזכירה לך - אני ניכנסתי לתקופת הגרייס, הם צרכים גם לתקן הכל ואחר כך רק לזמן אותי לפקוטוקול ראשוני... והם מתזזים אותי אחד לשני, סיגל לאורי ואורי לסיגל... ניראה לך הגיוני כל היחס הזה??? ואגב הם עדין לא הגיבו לי על המצגת....

נמאס כבר....