שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא מטבח - התייעצות לבניית "אי" - דירת שבירו- מתחם 60

מטבח - התייעצות לבניית "אי" - דירת שבירו- מתחם 60 13 שנים 3 חודשים ago #24748

• אמא+
  • אמא+'s Avatar
אני שוקלת לבנות "אי" במטבח, רכשתי דירה של שבירו 6 חדרים...האם מישהו בנה "אי"? יש מקום? לא צפוף?

והקיר שמפריד בין המטבח לסלון, האם כדאי לשבור אותו בשביל להרחיב את המטבח שיהיה יותר פתוח?

אצל מי כדאי לשדרג את המטבח? אצל איזו חברה? האם מומלץ על נגר פרטי? כדאי לקבל את הסטנדרט ואז לשדרג אצל נגר פרטי או דרך החברות של הקבלן?
אני כ"כ מבולבלת.

בנוסף כמה משלמים ארנונה על 6 חדרים?

תודה רבה לכולם !! :cheer:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מטבח - התייעצות לבניית "אי" - דירת שבירו- מתחם 60 13 שנים 3 חודשים ago #24753

• ניר
  • ניר's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
השאלות שלך מאוד מאוד מאוד כלליות

אי תלוי בגודל המטבח, ואם את לא כותבת מה גודלו, או מעלה תמונה, אי אפשר לעזור לך

בעקרון, כמו שאני מכיר את הדירות בכפר סבא, או דירות חדשות בכלל - רוב הסיכויים שהאי יחנוק לך את המטבח ואין לו מקום.
אולי חצי אי, וגם זה מעט חונק.

הסטנדרט של המטבחים הוא בדיחה.
אם את משדרגת אצל נגר, תקחי זיכוי מצחיק מהקבלן,
אם את משדרגת אצל חברת המטבחים של הקבלן, תצפי לעלויות גבוהות, אבל היתרון הוא שהמטבח יחכה לך בבית כשתקבלי מפתח, בעוד נגר יוכל להתחיל לבנות, וברוב המקרים אפילו למדוד רק לאחר קבלת מפתח ולא לפני, מה שמעכב את הכניסה לדירה (כך שאם נגר נותן לך הצעה זולה ב5000 שקל, לפעמים החודש שכירות שאת משלמת בינתיים מגיע לאותו הסכום)

לגבי חברות - אני מאוד ממליץ להתחיל להסתובב בחברות מטבחים ולבנות אצל כל אחת תוכנית. מפגישה לפגישה את תדעי עוד ועוד, ותוכלי להרכיב מטבח טוב (אם כי תצפי לכמה עשרות אלפי שקלים קנס)

תגובה: מטבח - התייעצות לבניית "אי" - דירת שבירו- מתחם 60 13 שנים 3 חודשים ago #24821

• faruz
  • faruz's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
עם קצת מאמץ ותכנון שונה, בדירת 6 חדרים של שבירו בנינו אי של 3 מטר על 1.20.

אם תראי את התכנון נשמח לעזור.