שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 11 חודשים ago #8384

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
גיא: אתה יכול להרחיב קצת על השלבים השונים? מי מעורב בהם מצד הרוכשים?

גם בשלב מסירת הדירות אני מניח שהיו תיקונים, כמה זמן זה לקח?

ציינת חודש עד לכניסה מהמסירה במידה ולא מכניסים עוד בעלי מקצוע, על מה?

תודה מראש

איל,
שבירו 6
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 11 חודשים ago #8386

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
כוונתי הייתה שאם רוצים להימנע מהגעה של בעלי מקצוע אחרי הכניסה, צריך לקחת טווח של חודש להתקנות השונות: מקלחון, ארונות אמבטיה, סורגים, רשתות וכו'
בשלב מסירת השטחים הציבוריים בוחר הקבלן 3 דיירים שחותמים על השטחים הציבוריים.
בשלב מסירת הדירות התיקונים לקחו ימים בודדים.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 11 חודשים ago #8391

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
לא ממש אינדיקציה , הבניינים של שבירו קטנים בהרבה משל גינדי , פחות דירות בכל בניין , אי אפשר להקיש ממש על הצורה בה הדברים ייעשו אצל גינדי

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8448

• Tal
  • Tal's Avatar
אסף, אני ממש מבינה את מה שאתה אומר, אתה לא מדבר הרי על מועד מסירת הדירה בדיוק אלא יותר על אופן ההתנהלות שם, גם אני מרגישה שההתנהלות לא הכי טובה שיש, גם אני בזמנו שאלתי אותם לגבי מסירת הדירה והתשובה שקיבלתי היא שיש להם זמן של עוד שלושה חודשים, תקופת הגרייס וזו אכן לא תשובה שאתה מצפה לקבל, התקופה הזו אמורה לדעתי לתת זמן כדי לבדוק אם ישנם בעיות ולתקנם ולא להיצמד לתקופה זו כחלק משלבי הבניה. שם לב להודעה החדשה של שבירו 5 הם היו אמורים לפי החוזה ללא גרייס לקבל את הדירה בסוף אוקטובר וכבר עכשיו הודיעו להם שהם יוזמנו לפרוטוקול.
עכשיו לפחות הייתה מקווה לבניה איכותית יותר, אצלנו בדירה לפחות הם עושים די הרבה שגיאות, למשל בקרמיקה לבנה הם שמו רובה אפורה, הדלת כניסה שלנו מתקלפת ועוד כל מיני, ומה שיותר מטריד זה שניראה לנו שבדירות האמצעיות בבנין 1 ישנה רטיבות לאורך כל הביין, בשני הקומות העליונות יש להם עוד די הרבה עבודה, שמנו לב שבדירה אחת הם שמו את הקרמיקה בצורה ממש ממש עקומה, אותו גודל קרמיקה ולא באותו קו, עד כדי כך שהוסיפו עוד חלק למעלה (למי ששם קרמיקה ירוקה שישם לב, לא זוכרים באיזו דירה, ניראה לי שבקומה 5 באמצע). בקיצור המצב די מדאיג אותי, לא יודעת מה קורה עם הבניינים האחרים, מקווה שיותר טוב, מפחדת שיש לנו עסק עם "חפרים". אנחנו בטוח בטוח ניקח בדק בית!

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8449

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
האמת? אני מתבאס בשבילך
להכנס לדירה חדשה עם כזו אווירה?
לא חבל?
כל כך הרבה כסף אנחנו משקיעים...
אולי לפעמים כדאי לקחת דברים בפרופורציות אחרות ולהסתכל על התמונה הגדולה - אתם נכנסים לבית חדש ומה הסיכוי שלא תהנו ממנו?
ברור ששווה להשקיע זמן בלמצוא ליקויים ולתקנם אבל לא חבל שתיכנסי לדירה החדשה שלך באווירה לא טובה? זה שווה את הבלטה העקומה שתגלי ותתקני אחר כך?:)

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8450

• Tal
  • Tal's Avatar
אז אל תתבאס בשבילי, אני ממש בסדר גמור, אבל צריך להיות ראלי ולבדוק את הכל וזה אומר את ההתנהלות ואת איכות הבניה, אני לא חושבת שזה כזה חכם לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות כלום כשאתה רואה בלי להתאמץ שהם עושים כאלו דברים מטומטמים, ורשמתי רק חלק מהפגמים, הם למשל גם לא דואגים לסגור את פתחי הביוב, שזה לא להחליף בלטה בעתיד,אם לא תדאג שמערכת הביוב שלך תהיה סגורה ולא סתומה מכל הלכלוך שנכנס לשם היום לא ניראה לי שתחייך כמו עכשיו הם לא מכסים את האמבטיה, שזה יכול לפגוע בה, ואנחנו שידרגנו אותה, דבר נוסף דיברנו עם מנהל הבניה לגבי הרטיבות שיש לנו בקיר שבסלון, ושאלנו אותו אם יש שירותים או מקלחת בקיר הצמוד אצל השכן, הוא אמר שאין שום רטיבות ושאין שם חדר רטוב, אחר כך בדקנו להפתעתנו מצאנו מקלחון ובית שכל הקירות שלו עם רטיבות, ואז אתה שואל את עצמך, מנהל בניה לא יודע מה יש בקיר של השכן? מנהל בניה לא יודע שיש רטיבות בחצי בניין?
ואתה לא משלם כל כך הרבה כסף כדי לצחוק כי אתה נכנס לבית חדש ולתקן הכל אחריהם ,,,,,
לדעתי כן צריך לבדוק אותם ואת הליקויים ולדאוג לומר להם שיתקנו אותם ואם לא, בזמן מסירת הדירה, יש חוזה יש בדק בית ויש בית משפט, רק חבל להגיע לזה בסוף.

דבר נוסף איתן, ערבבת בין רגשות לעובדות, אתה לא צריך להתבאס או לא להתבאס איתי כי לא ציינתי שום רגש בהודעתי אלא רק עובדות,,, לכן דבר בשם עצמך...

ואחרון חביב לכל שכני היקרים, לא רוצה לבאס אותכם חלילה, רק לפתוח את עינכם ושלא יהיה מאוחר מידי...
שיהיה סוף שבוע נעים
עריכה אחרונה: 15 שנים 10 חודשים ago על ידי Tal. Reason: מלל אחר

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8451

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
אני ביקרתי בדירה שלי שבבנייה ממש עכשיו כ -6 פעמים ובכל פעם מצאתי ליקוי חדש , אני מוסר למנהל העבודה את הפרטים והם מתקנים. ככה מתקדמים מפעם לפעם והבית הולך ונבנה בצורה מושלמת בלי ליקויים ואת כל זה אני עושה עם חיוך ענק על הפנים. כי בעוד זמן קצר אכנס לבית חדש וכיפי.
אז עכשיו אני מטומטם? אפתי? פראייר?
לא! אני בנאדם ריאלי עם חיוך על הפנים! כי אני ראיתי בחדשות לפני כחודש כתבה על משפחה עם שלושה ילדים שגרה ליד התנחלות שפינו אותם מהבית כי הממשלה אסרה בנייה או התיישבות ועכשיו הם חסרי בית וגרים אצל הדודה. אז לי יש בית וגם בית חדש ואם יש בלטה עקומה אז נתקן. צריך להסתכל על הצד החיובי
חיוך! :)

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8452

שיף אהלן,

בסופו של דבר מדובר באחת מהחברות המובילות בתחום הביצוע בישראל..
קשה לי להאמין שהם ירשו לעצמם למסור את הדירות במצב שכזה,
שכן אנחנו רק הפרוייקט הראשון.
(דניה חתומים על כל הביצועים של "גינדי זייתוני)ובנוסף זכו במכרז של קבוצת הרכישה שתקום ממש ליד הבניים לידנו.

בקיצור מקווה ומאמין שימסרו לנו בצורה מכובדת.

אני חייב לציין שבשבועיים האחרונים אני רואה שיפור בכמות הפועלים ובקצב ההתקדמות בכלל ובדירתי בפרט.

בכל מקרה,יש תקופת בדק של שנה על כל הדירה ובפרטים מסויימים גם שבע שנים (לדוג' נזילות)

אסף

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8457

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
איתן, ממה שהבנתי רק לאחרונה התירו כניסה לבניין וגם זה בתאום עם מנהל העבודה. איך הספקתם להכנס 6 פעמים??

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8458

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
הכניסה לדירות מותרת כבר יותר מחודש
לאחר שאיתרתי ליקויים הגעתי באופן די תכוף כדי לבצע בקרת נזקים. אנחנו גרים לא רחוק וזה פשוט בשבילי להגיע לשם.
אגב רוב הדיירים כבר מבקרים שם אחת לשבוע אולי כדאי שגם אתם תעשו זאת על מנת לבדוק את השלב הקריטי הזה בעבודה

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8459

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
אוקיי.. באיזה ימים אתם נכנסים? שישי שבת?

תגובה:קבלת מפתח פרויקט אקו 1-4 15 שנים 10 חודשים ago #8460

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
אפשר להכנס מתי שרוצים
גם באמצע שבוע
אולי אפילו עדיף באמצע שבוע כשכולם שם ואז ישר ניגשים למנהל העבודה