אז אל תתבאס בשבילי, אני ממש בסדר גמור, אבל צריך להיות ראלי ולבדוק את הכל וזה אומר את ההתנהלות ואת איכות הבניה, אני לא חושבת שזה כזה חכם לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות כלום כשאתה רואה בלי להתאמץ שהם עושים כאלו דברים מטומטמים, ורשמתי רק חלק מהפגמים, הם למשל גם לא דואגים לסגור את פתחי הביוב, שזה לא להחליף בלטה בעתיד,אם לא תדאג שמערכת הביוב שלך תהיה סגורה ולא סתומה מכל הלכלוך שנכנס לשם היום לא ניראה לי שתחייך כמו עכשיו הם לא מכסים את האמבטיה, שזה יכול לפגוע בה, ואנחנו שידרגנו אותה, דבר נוסף דיברנו עם מנהל הבניה לגבי הרטיבות שיש לנו בקיר שבסלון, ושאלנו אותו אם יש שירותים או מקלחת בקיר הצמוד אצל השכן, הוא אמר שאין שום רטיבות ושאין שם חדר רטוב, אחר כך בדקנו להפתעתנו מצאנו מקלחון ובית שכל הקירות שלו עם רטיבות, ואז אתה שואל את עצמך, מנהל בניה לא יודע מה יש בקיר של השכן? מנהל בניה לא יודע שיש רטיבות בחצי בניין?
ואתה לא משלם כל כך הרבה כסף כדי לצחוק כי אתה נכנס לבית חדש ולתקן הכל אחריהם ,,,,,
לדעתי כן צריך לבדוק אותם ואת הליקויים ולדאוג לומר להם שיתקנו אותם ואם לא, בזמן מסירת הדירה, יש חוזה יש בדק בית ויש בית משפט, רק חבל להגיע לזה בסוף.
דבר נוסף איתן, ערבבת בין רגשות לעובדות, אתה לא צריך להתבאס או לא להתבאס איתי כי לא ציינתי שום רגש בהודעתי אלא רק עובדות,,, לכן דבר בשם עצמך...
ואחרון חביב לכל שכני היקרים, לא רוצה לבאס אותכם חלילה, רק לפתוח את עינכם ושלא יהיה מאוחר מידי...
שיהיה סוף שבוע נעים