שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80

תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 3 ימים ago #19541

• אסף
  • אסף's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19547

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
כולה תמונה מסכנה.
צירפתי אותה בלינק
www.dropbox.com/s/ub2f27w07vhe4nm/new_merkaz.jpg

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19552

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
מרכז מסחרי של 16,000 מטר זה בכלל לא קטן...
קניון ערים בכפר סבא, שיש בו 130 בתי עסק, הוא בגודל 15,500 מטר. השטח המקורה של מרכז G בכפר סבא הוא 20,000 מ"ר.
מרכז מסחרי כזה ייתן פתרון טוב לתושבי השכונה.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 ימים ago על ידי guy-sh.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19556

• נעם
  • נעם 's Avatar
מרכז מסחרי בסדר גודל זה יצור בעיות תנועה בכניסה ויציאה לשכונה

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19560

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
אני דיי מרחם על המנרבים

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19563

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
נעם כתב:
מרכז מסחרי בסדר גודל זה יצור בעיות תנועה בכניסה ויציאה לשכונה

והנה בתמונה כבר מסמלצים את הפקקים :silly:

אבל ברצינות, אם יסדרו את הכביש הכניסה לקניון שיהיה מספיק מופרד מהכניסה לשכונה, אז יהיה בסדר. בכל מקרה, קניון ענק כזה במרחק הליכה בהחלט מעלה את ערך השכונה.
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 ימים ago על ידי בונה.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19564

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
הערה1- התמונה היא אמיתית, רק המרכז המסחרי הוא הדמיה, כלומר הפקקים בתמונה אמיתיים.
הערה2- מה ששבירו בונים ליד סונול זה לא הקניון. הקניון ייבנה ליד מפעל קניאל והבונים שלו הם בוני התיכון. מה שרואים בתמונה הינו מרכז מסחרי.

שמתם לב שיש שם מגדל משרדים מאד גבוה, 12 קומות.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19565

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הערה 1 - בהחלט. רק צחקתי :)
הערה 2 - מה ההבדל בין מרכז מסחרי לבין קניון? אתה מתכוון שאצל שבירו זה יהיה יותר כמו מתחם G (הרבה חנויות עם חניה משוטפת) ושל בוני התיכון יהיה יותר כמו קניון ערים (הרבה חנויות בתוך בנין אחד משוטף)? בכל מקרה אני מבין שבשניהם יהיו חנויות, מסעדות וכו'.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 2 ימים ago #19568

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
אני מאוד מקווה עבור תושבי 80 שיבנו תשתיות מתאימות שיתמכו את הגישה למרכזים המסחריים מבלי למרר את חיי התושבים באיזור.. אני לא רואה חסרון עבור מי שגר קרוב, בסה"כ יהיה לו נוחות מאוד גבוהה מהסיפור הזה, אלא אם כן כמובן המרפסות שלהן וכו' פונות ישירות למרכז המסחרי מה שיהפוך את השהייה בהן לפחות נוחה.

מורכב כל הסיפור ואני מאוד מקווה שהביצוע יהיה יותר מוצלח מקניון ג'י שסובל מבעיות חנייה די רציניות (למי שמכיר בשכונת גאולים הוגבלה החנייה ברחובות המקבילים ע"מ למנוע חניית מבקרים באיזור), כמו"כ עומסי תנועה יהיו בלתי נמנעים בתצורה של הנוכחית ואני ישמח להיווכח אחרת בעתיד.

אגב נקודה מאוד מעניינת שלא ראיתי שניתן לה מענה זה כיצד בדיוק יחובר בניין המשרדים לפארק התעשיות ברעננה.. מניסיון עבר ראיתי בניינים כאלו שנמצאים בקרבה לאיזור תעסוקה מבוקש אבל לא ממש בתוכו נכשלים קשות, ראו מקרה מגדלי עתידים ברמת החייל לדוגמא.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 1 יום ago #19572

• RIO
  • RIO's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
לדעתי זה לא קניון שאמור להתחרות בG, הוא יותר מיועד לשמש את התושבי האזור השכונות הקרובות, אני חושב שאנשים מרעננה ימשיכו להיות בקניון רננים ורוב הכפר סבאים והבני דודים ב G.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 1 יום ago #19574

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
קראת את ההודעה של guy-sh נכון? השטח המסחרי גדול מקניון הרים.. וקניון הרים הוא ממש לא מרכז מסחרי קטן לשכונה.. מעבר לכך העובדה שהוא ממוקם כ"כ קרוב לכביש והוא יהיה מאוד נראה באיזור, הוא ימשוך הרבה מאוד תנועה מישובים קרובים שיעדיפו לעצור שם מאשר להכנס את כל הדרך עד ג'י וכו'.

תגובה: תרשים המרכז המסחרי - רמי שבירו שיבנה בכניסה ל-80 14 שנים 1 יום ago #19575

הכל תלוי בתמהיל החנויות בו. יכול להיות מרכז קניות ענק אבל שומם...
  • עמוד:
  • 1
  • 2