שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא שאלות לגבי הצבע הירוק

שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17298

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי

לאחרונה עשיתי שוב בדיקה באינטרנט על מנת לקבל מידע על כפר סבא הירוקה כדי לדעת איך היא היום לעומת מה שדובר עליה לפני שנתיים ויותר. מצאתי מספר נקודות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה

1) מערכת פנאומטית: מישהו כתב שנאמר לו שהמערכת הזו בוטלה לבסוף וכן יהיו משאיות זבל בתוך השכונה. אני מודה שאני ממש לא בקיא בנושא הזה ואני אשמח לדעת האם זה נכון או לא ואם יש לכך משמעות בכלל

2) הטמנת קו מתח גבוה: נאמר בזמנו שקו המתח הגבוה יוטמן בקרקע, האם זה קרה?

3) הנושא הכי מדובר: קניאל וההרחבה שלו שהייתה לאחרונה. קראתי כתבה שדובר על להזיז אותו למקום אחר, בלי לתת זמן לכך, האם מישהו יודע האם באמת מדברים על להזיז אותו או שאלה דברים בעלמה?

4) בסיור שעשיתי ברחוב לוונברג בחלק הצפוני שלו (מעבר אליו אמור להיות הפארק וגן חיים) ראיתי עמודי חשמל ישנים מאוד עם כבלים עליהם ממש במקביל לכביש, מישהו יודע במה מדובר?

5) באופן כללי נכתב שאי אפשר לחייב קבלנים במה שלא נכתב בחוק ומה שכתוב ב"אוגדן הירוק" של כפר סבא, אינו החוק ולכן לא מעט דברים משם, הושמטו בסופו של דבר מכיוון שלא החזיקו מים מול הקבלנים, האם זה נכון בפועל או שמדובר בקנטרנות של אנשים שלא באמת בדקו מה קורה בפועל?

תודה!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17301

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
חלק מהתשובות שיש לי:

1. אם אתה מדבר על מערכת לסילוק אשפה - אין מערכת כזאת. אם אני זוכר נכון משיקולי עלויות, אבל אני כבר לא זוכר זה היה מזמן.
2. בוצעו כבר הטמנות לא בטוח אם סיימו את העבודה או לא. הוועד (עירד/רן) בטוח מעודכנים יותר ממני על ההתקדמות בנושא
3. יש הרבה דיבורים על קניאל. כולם רוצים להזיז אותו ובינתיים הוא לא זז. לאחרונה היתה כתבה שהתחילו משא ומתן בין עירית כפר סבא, והמפעל להעתקתו למיקום אחר. אין הבטחות כמובן.
5. לא יודע במה מדובר, להבנתי העיריה לא נותנת טופס 4 בלי שיש תאימות לאוגדן. בזמנו היה ספק לאיזו אוגדן מחויב כל קבלן כי יצא אוגדן מעודכן ב2009 והקבלנים חתמו על אווגדן 2008. אולי זה מה שקראת.

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17303

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
תודה על התשובות
לגבי נקודה 1: כלומר המטרה הייתה סילוק אשפה אוטומטי במקום משאיות אשפה שייכנסו לאיזור ובעקבות הביטול, המשאיות כן ייכנסו לאיזור?

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17307

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
היה דיבור על זה, אבל כ"כ קצר ונגנז כ"כ מהר שהוא בקושי נרשם אצלי בזיכרון :)

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17309

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
תודה

האמת שנקודה 4 מסקרנת אותי כי רק לפני שבוע כשביקרתי שם, שמתי לב פתאום לאותם עמודי חשמל שמצד אחד נראים ישנים (עם חלודה או שזה הצבע המקורי שלהם) ומצד שני יש עליהם כבלים שנראים פעילים.

העמודים מאוד צמודים לכביש העוטף (לוונברג) באיזור של רחוב ויינברג ורחוב אוצ'ינסקי (משהו כזה)

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17312

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
עמוס כתב:
ורחוב אוצ'ינסקי (משהו כזה)

לבריאות :P
והם מצפים מילדים להבין את שמות הרחובות? :woohoo:
עריכה אחרונה: 14 שנים 6 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17313

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אולי זה בכוונה
אם אנשים זרים ישאלו את הילדים היכן הם גרים, הם לא ידעו לומר להם

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17314

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
עמוס

קיבלת תשובות מפורטות מ SNH

יש עמודי תאורה שהם זמניים ולכן נראים כמו שהם נראים.
שמות הרחובות עם ע"ש וותיקי העיר. ניתן להיכנס לאתר העירייה וקרוא קצת על ההיסטורי.
כמו כן למי שלא מכיר את שביל הראשונים בכ"ס - גם סיור מעניין ולימוד על ההיסטוריה של העיר. (פרטים באתר העירייה)

לגבי הטמנת קו מתח עליון - הקו הוטמן. מבוצעות עבודות הכנה ליום שבו חח"י תבצע את ההחלפה בין הקו העליון (הפעיל כרגע) לקו המוטמן. זו פעולה מורכבת שאם לא תצליח תגרום להפסקת חשמל רצינית. הם מכינים את התשתית להחלפה וזה יקרה בקרוב.

תגובה: שאלות לגבי הצבע הירוק 14 שנים 6 חודשים ago #17316

• עמוס
  • עמוס's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
תודה על התשובה. כתבת לגבי עמודי תאורה זמניים שנראים כמו שהם נראים אבל אנחנו כנראה מדברים על דברים שונים. אני מדבר על עמודי חשמל (עם כבלים עליהם), שעומדים לאורך לוונברג, אני ראיתי אותם ליד רחוב ווינברג, מעבר לכביש (בצד של מה שאמור להיות הפארק) אבל אולי הם ממשיכים מערבה ומזרחה משם. הצבע שלהם נוטה לכתום/חלודה.

במידה ואלה העמודים שעליהם דיברת בנושא החלפת הקו העליון לתחתון אז בעצם ענית לי, רק רציתי לוודא שאנחנו מדברים על אותם עמודים

תודה