שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא נושאים לטיפול במתחם שישים

נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16910

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
שלום לכולם,

אנא שרשרו כאן בעיות דחופות במתחם שישים, שדורשות טיפול מיידי מצד הגורמים המוסמכים.

הועד הזמני של המתחם עתיד להפגש עם החברה הכלכלית בנושאים אלו (ככל הנראה השבוע), ואני מעוניינת להעמיד בראש סדר העדיפויות את המפגעים הדחופים שיש כגון בעיית התאורה החמורה ברח' אהוד מנור, המהמורות שיש בכביש אהוד מנור לקראת סופו, סלילת דרך (זמנית לפחות) ברח' עוזי חיטמן (צמוד לאהוד מנור 17).

אני מודעת לשאר הנושאים שמטרידים כאן את כולם (כגון החניה), אבל שוב - יש להעמיד בראש סדר העדיפויות את מפגעי הבטיחות.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16912

• שמעון
  • שמעון's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בית התמר
צריך לסלק מרחוב משה סנה פינת יאיר רוזנבלום את הרי הזבל ופסולת הביוב שהחברה הכלכלית השאירה שם לאחר ה"טיפול" בשדרוג של רחוב משה סנה. החברה הכלכלית הבטיחה לסלק את המפגע מהמקום עוד לפני שלושה חודשים.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16931

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
יש בעיות בטיחותית קשות ב"תחנת ההסעה" המאולתרת לסורקיס ולחטיבות הביניים במאיר אריאל פינת יאיר רוזנבלום :
א. אין סימון של מעבר חציה. כתוצאה מכך, הילדים חוצים "בתפזורת" את הכביש, המכוניות נוסעות במהירות ועוקפות חופשי את האטובוס כשהוא עוצר לילדים ונהגי האוטובוס לא ממש יודעים איפה לעצור.
ב. אין מדרכה כלל איפה שהילדים ממתינים כך שהם ממתינים (במקרה ה"טוב") במפרצי החניה, בין המכוניות.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16934

• lital
  • lital's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
בוקר טוב,

גם ברחוב יאיר רוזנבלום יש בעיה של תאורה ולמרות שקיימות שם מנורות רחוב רבות מרביתן עדיין לא מופעלות, נשמח אם יפעילו אותן. נושא נוסף - לאור זאת שאין גנים ציבורים בשכונה בשלב זה אנחנו משתמשים בגן הציבורי בסביוני הכפר. לאחרונה עם המעבר לשעון חורף מחשיך מוקדם מדי ולצערי גם שם יש בעיה של תאורה שלא מאפשרת לילדים משחק בטוח ונעים בשעות אחה"צ.

תודה ובהצלחה:)

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16937

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
תודה לכולם, העברתי כעת לעיריה ולחברה הכלכלית את הנושאים החשובים (במיוחד תחנת ההסעה).
אם יש עוד נושאים, אנא ציינו אותם.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16940

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
1. גם בשבילים של רחוב ג'ו עמר אין עדיין תאורה ולאור המעבר לשעון חורף הילדים נאלצים לשחק בחושך.

2. חלק מהשבילים ברחוב ג'ו עמר עדיין לא גמורים - החלק הסלול שאמור להתחבר לגשר ושבילי היציאה מכניסות ג'ו עמר 6 + 8, דבר שגורם לנו ללכת כל יום לגן בחול ובבוץ. זהו כשל בטיחותי, הילדים נופלים ונחבלים וגם אי אפשר לצאת עם עגלת תינוק החוצה כיוון שהחול הוא טובעני.

תודה רבה לכם ובהצלחה

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16943

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
בוקר טוב,

1. גם בפינת הרח' אהוד מנור ומשה סנה ישנו מצבור פסולת, צינורות ביבו וכו' שנותרו מהעבודות במשה סנה.

2. מעברי החציה ברחובות משה סנה, אהוד מנור הינם בעלי מדרגה גבוהה מאוד ביחס לכביש. האם יטופל?

תודה :)

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16944

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
תאורה ברחוב שושנה דמארי פינת אהוד מנור
וכמובן הנחת אספלט על שביל עפר זה, לקראת הגשמים שיגיעו בקרוב
בגשם האחרון לא היה ניתן לעבור בשביל זה
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16946

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
העברתי גם את הפניות האחרונות.

דורית - לגבי ההסעות קיבלתי תשובה מהאחראית על ההסעות בעיריה.
לדבריה הודגש בפני ההורים שרצוי שאדם מבוגר ילווה את הילדים להסעות וכי נקודת העצירה הזו נקבעה לאחר סיור במקום ובהתאם לתנאים בשטח (אתר בניה).

אחרי החגים האחראית תערוך סיור נוסף במקום כדי לבחון את הנושא בעקבות הפניה הזו.

ביקשתי מהעיריה לשקול הצבת קשישים שמועוסקים על ידה במקום, כדי שיסייעו לילדים במעבר הכביש. קיבלתי תשובה שלילית.
עריכה אחרונה: 14 שנים 7 חודשים ago על ידי Idit.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16948

• עדי
  • עדי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • ECO-5
בהמשך לתגובתה של נועה,
צריך להשלים את המדרכה ברחוב אהוד מנור פינת משה סנה בסמוך לערמת הזבל וצינורות הביוב זה לא לענין שילדים ונשים עם עגלות תינוק, צריכים ללכת על דרך עפר.את הארנונה של האלפי שקלים ידעו לגבות מאיתנו בזמן,פשוט ביזיון.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16951

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
לצערי הרב, למרות העובדה שכן יש לנו אוזן קשבת בעיריה, הקו הדוגל שם הוא ש"ידענו שאנחנו הולכים לגור באתר בניה".

לגבי הארנונה - יצא לי לשוחח בנוגע לזה עם אדם מהעיריה שמסר לי שגביית הארנונה בשכונה היא לפי חוק. אותו אדם ציין בפני (בניגוד למה שהיה כתוב בפורום) שלא זכורות לא פניות של תושבים בנושא זה ולא ידועות לו רשויות אחרות שנתנו הנחות בארנונה לאתרי בניה. אני שמעתי מתושב בשכונה על הנחות שניתנו בפתח תקווה (אם המושבות אם אני זוכרת נכון) אבל לא מצאתי הפניות לכך ברשת.

לדבריו, תשלום הארנונה שלנו נועד, בין היתר, לשרותים שאנו מקבלים כגון פינוי אשפה וחינוך.

כן מצאתי ברשת שאת סיווג הארנונה על ידי העיריה ניתן לתקוף באמצעות עתירה מנהלית.

אם יש כאן מישהו שיש לו זמן לחקור את זה לעומק, אז בוודאי שהדבר רצוי.

הבעיה של כולנו היא שאנחנו מחפשים מי שיעבוד בשבילנו. ברגע שתמצאו מי שישלם לי שכר במקום הבוס שלי, אשמח לעבור לעבוד עבור השכונה. כנ"ל לגבי שאר חברי הועד הזמני.
עריכה אחרונה: 14 שנים 7 חודשים ago על ידי Idit.

תגובה: נושאים לטיפול במתחם שישים 14 שנים 7 חודשים ago #16955

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
בעקבות שיחה שלי עם האחראי על העבודות מטעם החברה הכלכלית -

1. היכן בדיוק ממוקמת תחנת העצירה של ההסעות במאיר אריאל פינת רוזנבלום? האם יש סימון לתחנה שאוכל לזהות כשאהיה שם?

2. תאורה ברח' יאיר רוזנבלום - נאמר לי שנבדקה אתמול ועובדת כסדרה.