שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה

הנושא הרחבת מפעל קניאל

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #998

• tzurl
  • tzurl's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
ודי עם האייקונים של סמיילי.
The topic has been locked.

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #999

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
:P

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1000

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
נושא מפעל קניאל מטריד מאוד ולכן, יש להמשיך ללחוץ על העירייה על מנת לקבל תשובות ברורות.
ישנה אפשרות לשוחח עם ראש העיר מר יהודה בן חמו בימי שישי בין השעות 07:30 ל 10:00 בטלפון 097649101 . דיברתי איתו לפני כ שבועיים בנושא המפעל, כמובן שכפוליטיקאי הוא נשמע מאוד משכנע בכוונתו לבחון את היבטי איכות הסביבה לפני מתן האישורים באופן נמהר, אולם, אני ממליץ לכל מי שהנושא חשוב לו, להמשיך וקבל תשובות.
ידוע לי, נכון להיום, מלבד קו ייצור אחד- הועתקה הפעילות מפ"ת לכ"ס, אותו קו ייצור נחשב למזהם ולכן לא מקבל היתרים מהמשרד לאיכות הסביבה. בעיריית כ"ס ניתן ליצור קשר עם גיא בן גל (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) אשר נושא זה קרוב לליבו ולעיסוקו, גיא, כחבר מועצה, מנסה לקבל תשובות ברורות בנושא אישורים ובנייה מעירייה. יצרתי קשר אף עם מר רועי טל (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) מנהל מחוז מרכז במשרד להגנת הסביבה שאישר כי נושא זה מונח על שולחנו ואינו מקבל אישורים נכון להיום, ניתן ליצור איתו קשר באופן ישיר בט"ל 050-6233497 לקבלת הבהרות.
המשרד היחידי שאינו משתף פעולה באופן מלא בעיריית כ"ס - משרד הנדסה ובינוי, לא ברור האם יש לקניאל אפשרות פיזית להתרחב מעבר ל 1.6 דונם שאושרו והורחבו עד כה (לצורכי איחסון). אם למישהו יש ידע בנושא שישתף, כדי שנוכל להגיב בהתאם. צריך להבין שזיהום סביבתי לא ישפיע אך ורק על השכונה הירוקה - אלא על כ"ס צפון ומזרח גם כן. במידה ותבנה ארובה לסילוק עשן - בשילוב רוחות ממערב ומצפון - כ"ס העיר תפגע.
על כן, יש לעשות הכול כדי למנוע מכול גורם מזהם להכנס לעיר - אינטרס של כולם מלבד קניאל.
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1001

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
הי יובל,
ראשית, רועי טל הינו מנהל תחום תעשיות במחוז מרכז במשרד להגנת הסביבה ולא מנהל המחוז (גדעון מזור הוא מנהל המחוז).
שנית, במידה ויש לך מידע בדבר גוש וחלקה ו/או מספר התכנית של אזור התעשיה ניתן לבדוק בהוראות התכנית האם בכלל קיימות זכויות עתידיות להתרחבות המפעל. האם ניסית לברר פרטים ביחידה האזורית לאיכות הסביבה ברעננה? להם בטוח יש מידע נוסף..
עריכה אחרונה: 16 שנים 9 חודשים ago על ידי נועה.

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1002

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום יובל, זוגתי דיברה עם מחלקת ההנדסה ושם נאמר לה שיש לקניאל עוד שטחים לגביהם הם ביקשו היתר להתרחב. לשאלתה האם צפוי פליטת אויר מזהם השיבה הבחורה שאינה יודעת והפנתה אותה ליחידה לאיכות הסביבה.

אני קיבלתי תשובה לשאלתי במייל מחזי ברזני, עוזר ראש העיר: העתק-והדבקה של המייל למוטי.

אני יאמץ את הצעתך ואנסה לדבר עם יהודה ביום שישי. מציע לכולם להמשיך ללחוץ.

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1004

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שלום יוסי,
אני מניח שקניאל יכולים להתרחב צפונה ומערבה. במזרח זהו כביש גישה וקאנטרי מתוכנן, בדרום, מתוכננים מבנים הקשורים בשכונה (תקן אותי אם אני טועה).
גם אני קיבלתי אימייל ממר ברזני, כנראה שבלונה שכזו:
"ראש העיר קיבל בתודה את פנייתך. מפעל קניאל נמצא בעיר כפר סבא ופועל כנדרש. על פי כל הנחיות המשרד להגנת הסביבה ויחידה האזורית לאכ"ס.
לאחרונה הגיש מפעל קניאל בקשה להתרחבות לוועדה המקומית לתכנון ובניה. הוחלט ע"י ראש העיר כי הבקשה תקבל תוקף/היתר אך ורק עם יושלמו כל ההנחיות של היחידה האזורית לאיכות סביבה, בכל הקשור להתרחבות שלהם. עיריית כפר סבא פועלת בנושא על פי חוק ובתוקף היותנו עיר ירוקה המונחת על עקרונות של עיר בת קיימא אנו מחמירים ביותר בנושא."

חייבים להמשיך לפנות, ללחוץ ועורר עניין רק כך הנושא יקבל תשומת לב.
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1005

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
מערבה לקניאל זה כביש 4
נותר רק צפונה...
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1006

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
הלוואי שיתרחב מערבה אמן שידרס
;)

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1007

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
אם יידרס, מי יכין לנו את קופסאות השימורים... אל תשכח שאנו במדינה עם איום מלחמה מתמיד וחייבים קופסאות שימורים בבית.

:) :) :) :)

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1010

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
מפעל קניאל הוא מפעל תעשייתי וכל מי שרכש או שרוצה לרכוש דירה "בשכונות הירוקות" יודע על כך. כל אחד צריך לעשות את חשבונו
אם כדאי לו לקנות דירה בשכונה או לקנות ברמת אביב ג'
ולאף אחד אין זכות להשמיץ
אנו רכשנו דירה בשכונה בפרויקט אקו שלב א' ואף אחד לא מכר לנו חתול בשק. לכן יש צורך לברר קודם קנית הדירה.

אז אנא ממכם.........

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1012

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
קצת הומור לאה.....אף אחד לא השמיץ את המפעל רק ייחלנו להעלמותו

מותר???

תגובה:מפעל קניאל - זיהום סביבתי פוטנציאלי? 16 שנים 9 חודשים ago #1013

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
אין לי שום אינטרסט במפעל, אך הוא היה שם לפניך והוא יכול להגיד אותו דבר עליך.