שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
דיווח על מפגעים בשכונה - הודעות בפורום יועברו לטיפול העיריה. בכל מקרה, הפורום אינו מהווה תחליף לדיווח למוקד העירוני בטלפון 106
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פינת הבושה היומית

פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21935

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כששאלתי את הנהגת, למה היא עולה עם הרכב על המדרכה?
תשובתה היתה, "יש לי ברירה?"
ואני אומר, תתבישי!
ad45.jpg

אתם מוזמנים להעלות את התמונות שלכם
שימרו על רוכבי האופניים
עריכה אחרונה: 13 שנים 8 חודשים ago על ידי יריב.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21936

• רם אלון
  • רם אלון's Avatar
יריב - אני מבין את הכעס שלך על אותה נהגת אבל, אני משוכנע שאתה כמו כולנו עושה לעיתים מעשים שמפריעים לאחרים, אינם בדיוק לפי חוק ונהלים. תאר לך שהיו מצלמים אותך ומעלים את זה לרשת. איזו תחושה לא נעימה זו. לדעתי אין מקום לתמונה או לתמונות מסוג זה בפורום שלנו. לא מלבינים פני אנשים ברבים. מה שכן ניתן לעשות זה לכתוב על המקרה ולבקש שלא יעשו זאת בדיוק כמו הדיאלוג בנוגע לחניה ליד בית הספר.

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21941

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
רק זו הדרך
בקישתי ממנה
והיא הסתכלה עלי כאילו נפלתי מהירח עם הבקשה שלי.
למה אני צריך לרדת עם ביתי לכביש בכל בוקר או צהריים
כאשר אנו בדרך ל או מבית הספר.
כנראה שהחים לי פחות חשובים מהנוחות של אותה נהגת, אמא לילדה בגן הסמוך.

אז כן, שתתביש
שימרו על רוכבי האופניים
עריכה אחרונה: 13 שנים 8 חודשים ago על ידי יריב.

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21942

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
האנשים בשכונה מפונקים משהו משהו. יש מספיק חניה בשעות הבוקר - גם לבאים לגנים. מאחורי אהוד מנור 17 יש מפרצי חניה, וגם ניתן לחנות (עדיין לא נסלל ע"י העיריה) בצד של הדרך שמובילה למפרצים האלה.

אם מסתכלים טוב בתמונה, יש גם מקום חניה מוסדר בצד השני של אהוד מנור שהיה פנוי.

והשם ישמור אם מישהו ילך דקה ורבע ברגל.
עריכה אחרונה: 13 שנים 8 חודשים ago על ידי Idit.

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21943

• Amir
  • Amir's Avatar
טלפון ל106 , דיווח עם מספר הרכב ותאמיני לי פעם הבאה תחשוב פעמיים האם לחנות בצורה הזאת

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21947

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
הם כבר על החיוג המהיר שלי
ואולי זה יפתיע אותך, עד שהם מגיעים הרכב כבר לא נמצא.
שימרו על רוכבי האופניים

היחיד שצריך להתבייש – זה אתה! 13 שנים 8 חודשים ago #21956

כן, זו אני שחניתי שם, ובפעם הבאה שאפגוש אותך (עכשיו אני לפחות יודעת מי זה יריב הקוץ מהפורום!) גם אדאג לומר לך בדיוק מה אני חושבת עלייך.

אין לך שום זכות להתנפל עליי מול ילדיי, אין לך שום זכות לצלם את הרכב שלי ברחוב ואין לך שום זכות להטיף לי (מי אתה בכלל? שריף השכונה?!).
אני בטוחה שאם זה היה בעלי ברכב - לא היית עושה דבר מכל אלו. אתה טרחן, חוצפן וגס רוח.

וכמו שאמרתי לך - "יש לי ברירה?"
מצוקת החניה בולטת מאוד מול הגנים באהוד מנור. לפעמים יש מקום חניה בודד, לרוב גם זה לא. ומי שכתב שרואים בתמונה שיש מקום חניה מאחורה - אז אין. וברחוב המקביל עובדים כל הזמן ולצאת עם שתי קטנות ולחצות רחובות זה מוגזם, בחיי.

לא חסמתי את המעבר בשום צורה ולא סיכנתי אותך ו/או את עגלתך לרגע. מה שסיכן יותר מכל את ילדיך זה לראות את אבא שלהם מתנהג כך. על כבוד לזולת הם בטח לא שמעו ממך.
ואם אני, שגרה ליד בית הספר, ואוכלת את החרא של ההורים שם יום יום (שיקגו זה פה) יכולה לבלוע ולהבליג עד שדברים יכנסו למסלולם, כי ככה זה בשכונה חדשה - כל תושבי השכונה (גם הפחות חביבים שבנינו) יכולים לעשות זאת.

ועכשיו חביבי, לך תחפש מישהו אחר לטפס עליו. אותי לא הרשמת.

תגובה: היחיד שצריך להתבייש – זה אתה! 13 שנים 8 חודשים ago #21957

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
תאמת שאני די מצדיק את לוס ארמנוס. אני גר ליד המדרכה שהיא חנתה. גם הבת שלי נמצאת באחד מ-4 הגנים במאיר אריאל. בכל בוקר אני מודה שאני יוצא ברגל מהבית לגן.
יש שם 4 גנים, כ-120 ילדים. רק המחשבה ש-120 הורים צריכים להגיע בטווח של חצי שעה, מעלה שאלות רבות...

תגובה: היחיד שצריך להתבייש – זה אתה! 13 שנים 8 חודשים ago #21958

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
לוס ארמנוס כתב:
כן, זו אני שחניתי שם, ובפעם הבאה שאפגוש אותך (עכשיו אני לפחות יודעת מי זה יריב הקוץ מהפורום!) גם אדאג לומר לך בדיוק מה אני חושבת עלייך.

אין לך שום זכות להתנפל עליי מול ילדיי, אין לך שום זכות לצלם את הרכב שלי ברחוב ואין לך שום זכות להטיף לי (מי אתה בכלל? שריף השכונה?!).
אני בטוחה שאם זה היה בעלי ברכב - לא היית עושה דבר מכל אלו. אתה טרחן, חוצפן וגס רוח.

וכמו שאמרתי לך - "יש לי ברירה?"
מצוקת החניה בולטת מאוד מול הגנים באהוד מנור. לפעמים יש מקום חניה בודד, לרוב גם זה לא. ומי שכתב שרואים בתמונה שיש מקום חניה מאחורה - אז אין. וברחוב המקביל עובדים כל הזמן ולצאת עם שתי קטנות ולחצות רחובות זה מוגזם, בחיי.

לא חסמתי את המעבר בשום צורה ולא סיכנתי אותך ו/או את עגלתך לרגע. מה שסיכן יותר מכל את ילדיך זה לראות את אבא שלהם מתנהג כך. על כבוד לזולת הם בטח לא שמעו ממך.
ואם אני, שגרה ליד בית הספר, ואוכלת את החרא של ההורים שם יום יום (שיקגו זה פה) יכולה לבלוע ולהבליג עד שדברים יכנסו למסלולם, כי ככה זה בשכונה חדשה - כל תושבי השכונה (גם הפחות חביבים שבנינו) יכולים לעשות זאת.

ועכשיו חביבי, לך תחפש מישהו אחר לטפס עליו. אותי לא הרשמת.

גברת לוס ארמוס החביבה
האם שאלה של למה את עומדת על המדרכה זו גסות?

תראי את סגנון הדיבור שלך, מקווה שילדיך לא קוראים בפורום.
"קוץ בפורום", "תחפס מי לטפס עליו", "שריף של השכונה"

בינתיים מי שעברה על החוק זו את, את היא זו שחונה על המדרכה "כי אין לה ברירה".
את זאת שמסכנת חיי אחרים למען הנוחיות האישית שלך.
איפה הכבוד לזולת שלך??
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21959

חוזרת ואומרת - לא סיכנתי אף אחד.

זה בסדר גמור לשאול וגם להעיר, אבל יש דרך. כולנו רוצים את טובת השכונה וכולנו עושים את זה.
אבל מכאן ועד לחשוב שיש לך סמכויות לצלם ולבייש ברבים (או בפורום)- הדרך ארוכה. יכולת לחכות שאצא מהרכב ולדבר איתי. לא לזרוק את שני הגרוש שלך ואח"כ לרוץ לפורום, או לחייג לעירייה (נו, באמת). אולי היתה לך תעודת פקח ולא שמתי לב?

והשפה שלי? סליחה, אבל עד כמה שאני יודעת, "שריף" ו"קוץ" אינן קללות (אלא מתארות התנהגות) ולא כתבתי "לך חפש" אלא "חפש על מי לטפס", שזה בדיוק מה שעשית!

לטעמי, אלו מילים נקיות.

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21963

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לטעמי, ובלי להיכנס לסגנון ביניכם אלא יותר למהות, אסור לחנות שם נקודה, ואם חנית באופן כזה הרי שזו עבירת תנועה, נקודה.
ברור גם מכל התכתובות כאן שאת לא היחידה שמבצעת את הדברים הללו, אבל מה לעשות שאותך צילמו, ואותך 'תפסו' (בראשי תיבות), אז אף אחד פה לא שריף, אבל אני בטוח שכל אחד אחר היה מתנהג באותה צורה (קרי, מצלם, מתקשר לעירייה, מעלה לפורום וכיו"ב).
את מנסה ליפות את הדברים ולהציגם כאילו 'אין ברירה אז מה אתם רוצים ממני?' אבל מה את מצפה שנענה לתגובה כזו?
במקום לענות לעניין את תוקפת אותו על הסגנון. סגנון זה יפה ואכן חשוב, אבל מה לגבי התוכן???
מבחינתי עדיף לחנות צמוד לאדום-לבן על הכביש, עם אורות מהבהבים, יותר מאשר לחנות על המדרכה, בקטע של 'תקפצו לי כולכם', וגם אם לא לזה התכוונת, הרי זה מה שהתמונה הזו משדרת. רכב בודד אחד ויחיד, חונה על מדרכה ריקה לחלוטין. אלה מסוג התמונות שמגיעות למדורי הרכב בוואינט (אל תדאגי, אני לא אעביר).
כמו פוליטיקאית מיומנת את מפנה בחזרה את האש לכיוונו, על כך שהוא דיבר לא לעניין, ואיך הוא מתנהג וכו' וכו'. אבל מה לגביך? האם את בסדר כאן? האם לא סיכנת אף אחד בשום צורה שהיא?
האם המצפון שלך נקי על הצורה שבה חנית?
אם ענית הפוך ממרבית האנשים, הרי שיש לך בעיה של אבחנה בין טוב לרע, ועל כך כבר אין על מה להלין. את גם לא צריכה לענות לנו כאן. זה לא משפט שדה. מספיק שבפעם הבאה לא תתנהגי כך, וכולם יצאו מנצחים. אין לי שום דבר נגדך ברמה האישית, את יודעת.
עריכה אחרונה: 13 שנים 8 חודשים ago על ידי יוסי.

תגובה: פינת הבושה היומית 13 שנים 8 חודשים ago #21965

מציאה לך להביט שוב בתמונה (רמז: מדרכה פנויה לגמרי מצד שמאל. מה שאומר שאף אחד לא ירד לכביש. רק שליריב נוח לשתוק).

איך שלא יהיה - אני פורשת מהויכוח העקר הזה.
בעיקר כי יש לי הרגשה שאנשים כאן "מתחבאים" מאחורי ניקים, ואז מרשים לעצמם לחנך אחרים ולהטיף.
נסו פעם לדבר עם אנשים ב"לייב". תשיגו הרבה יותר.

שנה טובה!
  • עמוד:
  • 1
  • 2