שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא אקו שלב א' - חלונות

אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7788

• Tal
  • Tal's Avatar
בשישי האחרון היינו בדירה וראינו את ההתקנה של החלונות בחדר הורים, מדובר בחלונות נפתחים ולא הזזה (כפי שכתוב בחוזה - בדקנו) הבעיה היא שלא ניתן לפתוח את החלון עד הסוף כי שי קיר (יותר נכון החלון השני), ובטח ובטח שלא ניתן לפתוח את שני החלונות יחד!!! רצינו לדעת אם לעוד דיירים יש את הבעיה הזו וזה מפריע לו???. . :huh:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7793

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הי שיף,
התיאור שלך לא כל כך ברור לי.
בחדר שינה הורים בדירה שלי ישנם שני חלונות. חלון אחד הוא חלון כנף על כנף, וחלון אחד הוא חלון קיפ שנפתח או בצידו העליון או הצידה.
אין קשר בין שני החלונות ואין בעיה לתפעל כל אחד מהם ביחד או לחוד.
אגב, כל החלונות בדירה שלנו הם כנף על כנף (כ.ע.כ.) כמו שכתוב במפרט למעט החלון בממ"ד שהוא נפתח הצידה בהתאם לתקן.

האם זה עונה לך על השאלה?

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7794

• Tal
  • Tal's Avatar
אז לך יש כמו שכתוב גם אצלנו בחוזה, כ.ע.כ זה הזזה, ולנו שמו בחדר שנה שני חלונות עם פתיחה הצידה, כך שהחלון הגדול לא יכול להיפתח עד הסוף כי יש קיר (החלון השני) שנמצא בפינה והיות ושני החלונות הם עם פתיחה לא ניתן לפתוח את שנהם יחדיו.

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7847

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שיף,
אני לא מבין, אתה אומר ששמו לך חלון שנפתח הצידה (כמו החלון בממד) במקום כ.ע.כ, למרות שבמפרט כתוב כ.ע.כ? אם כך מה אומר על כך מנהל העבודה (אילייה)?

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7853

• Tal
  • Tal's Avatar
בדיוק זה מה שאני אומרת, היינו שם ביום שישי האחרון ומנהל העבודה לא היה שם ולכן פנינו לזתוני, אלו ביקשו מאיתנו לרשום להם מכתב, וכך עשינו.... אבל בכל זאת עניין אותי אם התקינו חלונות אלו בכל הבניין שלנו - בניין 1?? ולשמוע כמובן את דעתם...

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7854

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שיף,
סליחה, חשבתי שאת זה אתה...שיף זה קיצור של שיפרה?
בכל מקרה זה מאוד מוזר מה שאת מתארת. שרק חלון אחד בחדר אחד הוא חלון רגיל ולא כ.ע.כ כמו שכתוב במפרט. זה מוזר גם כי כל החלונות מגיעים ביחד ומתקינים אותם ביחד. אז מה, החלון הזה הגיע שונה במיוחד מהאחרים? לא ברור.
האמת היא שאני לא הייתי מחכה לזיתוני. הייתי מנסה להשיג שוב את מנהל העבודה. אתם גם לא צריכים להיות בדירה בשביל זה. רק תתארו לו את זה ותבקשו שילך לדירה בעצמו לראות.
אני בבנין 4. לא ידוע לי על מקאים כאלה. ראיתי דירות נוספות חוץ משלי בבניין 4. לא זכור לי שראיתי בח. שינה של ההורים חלון רגיל במקום כ.ע.כ. - אבל זה גם לא כל כך משנה. אני לא חושב שיכולים לשים לכם משהו אחר ממה שכתוב במפרט - במיוחד בהתחשב בעובדה שזה לא מסתדר פיזית עם החלון ליד או הקיר.

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7855

• Tal
  • Tal's Avatar
:woohoo: שיפרה??? :laugh: :laugh: כבר את החלון אני מקבלת יותר בסבבה :laugh: ... סתם
בקיצור, קוראים לנו טל ותומר שיף, שיף זה שם משפחה:laugh: ...:laugh: :laugh:

כן, אתה צודק, אבל החלטנו כבר לעשות בדיקה יותר רצינית ביום שישי הקרוב ולהגיע כבר עם כל הרשימה של מה שלא בסדר בכתב, ... לא רוצים לשגע אותם על כל דבר, מעדיפים שיטפלו בנו בצורה מרוכזת, ואנחנו נבדוק שוב אם כדאי לנו בכלל להחליף, למרות שעל פניו, זה ממש לא כדאי....

טל:laugh:

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7862

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
אני שמח שהצלחתי להצחיק אותך...:) האמת שהתגובה שלך אפילו הצחיקה אותי...

בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה.
אגב, חלון רגיל (שנפתח הצידה) אטום יותר מחלון כ.ע.כ.

אתם קניתם באקו א' בנין 1? איזו דירה?

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #7870

• Tal
  • Tal's Avatar
כן, אתה צודק, לא חשבנו על זה.
קנינו בבניין 1 דירה 12.

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #8017

• מיכל.א
  • מיכל.א's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • אקו 1
שיף כתב:
בשישי האחרון היינו בדירה וראינו את ההתקנה של החלונות בחדר הורים, מדובר בחלונות נפתחים ולא הזזה (כפי שכתוב בחוזה - בדקנו) הבעיה היא שלא ניתן לפתוח את החלון עד הסוף כי שי קיר (יותר נכון החלון השני), ובטח ובטח שלא ניתן לפתוח את שני החלונות יחד!!! רצינו לדעת אם לעוד דיירים יש את הבעיה הזו וזה מפריע לו???. . :huh:

בוקר טוב,
חזרתי הבוקר מהדירה, וגיליתי כי גם בדירה שלי יש בחדר ההורים 2 חלונות קיפ. מצאתי כי במפרט מצויין בכוכביות כי בדירה מסוג I יש חלון קיפ נוסף...
האם הפניה שלכם אל זיתוני שינתה משהו ? אנחנו רוצים לשנות החלון לכ.ע.כ כמו בכל שאר הדירות.
האמת, לא כ"כ ברור מדוע דוקא בדירה מסוג I החלוון צריך להיות שונה.
נשמח לדעת מה אתם עושים בנידון.
( אנחנו בבניין 1 דירה 9, שזה כנראה קומה מתחתכם )

מיכל

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 2 חודשים ago #8019

• Tal
  • Tal's Avatar
הי מיכל,

נעים מאוד, כן, אנחנו השכנים מעליכם,

כן ראינו את הכוכבית, אבל שימי לב שהכוכבית היא על חלון קיפ ולא על החלון של כ.ע.כ.

דבר נוסף - האמנם זה חלון יותר טוב אבל הוא ממש לא נפתח טוב והוא גם מתנגש עם החלון השני, אם רצו חלון כזה היו צרכים להשאיר לו מספיק מקום....
הם גם שמו מן חלון נוסף בצד ימין, היו צרכים להזיז אותו לצד שמאל ואז לא היתה בעיה, רשמנו להם מכתב והם עדין לא החזירו לנו תשובה.

טל

תגובה:אקו שלב א' - חלונות 16 שנים 1 חודש ago #8834

• Tal
  • Tal's Avatar
הי מיכל, מה שלומך?
הבנתי מבעלי שדיברת איתו לגבי החלונות, לא כתבתי עד עכשיו כי חשבתי שאני אקבל תשובות יותר ענייניות מזיתוני, אך לצערי ממש ממש לא, דיברתי גם עם ויקטוריה וגם עם סיגל, והן אפילו לא מבינות איך החלון ניראה למרות שביקשתי שיבדקו ויטפלו כבר יותר משבועיים.
מה את מציעה לעשות?
טל