שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא שינויים בדירה

שינויים בדירה 12 שנים 9 חודשים ago #26143

אני רוצה לעשות כמה שינויים בעיצוב הדירה, מה שיחייב אותנו להוצאות לא קטנות והבנתי שכדאי לקחת מעצב שיתכנן את הכול וזה גם יחסוך בעלויות. שמחתי לגלות שאפשר לקבל הלוואה מהבנק לצורך העניין והוא מציע פתרונות ייעודיים למימון לחידוש הבית (כך הוא קורא לזה באתר שלו. אז חוץ מהעובדה שהלוואה אפשר לקבל במהירות יחסית- אני אשמח לקבל הכוונה לגבי עלות פרויקט שיפוצים ועלות שכר מעצב כדי להיערך בהתאם מבחינת השגת המימון. האם מישהו יוכל לכוון אותי?
עריכה אחרונה: 12 שנים 9 חודשים ago על ידי [email protected].
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

שינויים בדירה 12 שנים 8 חודשים ago #26253

אם אתה רוצה לעשות תוספת מבנה לדירה אתה צריך אדריכל ומהנדסים אם אתה רוצה רק לעצב את הבית אתה צריך מעצב פנים
אני יכול להמליץ לך על חברה שעושה את שניהם:
www.tehiru.co.il/index.php/arquitecture

שינויים בדירה 12 שנים 8 חודשים ago #26254

אם אתה זקוק למעצב פנים, ישנם מס׳ בעלי מקצוע טובים שאף מתגוררים בשכונה. אם תרצה מס׳ שמות פנה אליי במייל. קבל הצעות מחיר ומשם תחליט.

בהצלחה,
רקפת
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עו"ד רקפת שפיים מרדכי
טל': 09-7655516 / נייד: 052-2654543
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.rmslaw.co.il
אין לראות במענה הניתן בפורום המשפטי משום יעוץ משפטי, אלא בגדר הכוונה כללית בלבד שאין להסתמך עליה...

שינויים בדירה 12 שנים 6 חודשים ago #26410

אפשר לעשות גם שינויים בדירה ללא עלויות גבוהות במיוחד, אני החלפתי את כל המנורות בבית למנורות מעוצבות וזה שינה לגמרי את הבית.

שינויים בדירה 12 שנים 6 חודשים ago #26422

• דודו
  • דודו 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום רב,

במידה ותרצו תמיכה בנושא עיצוב פנים אנא צרו קשר במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. עם פרטים מלאים ליצירת קשר אשמח.

דודו שקד

שינויים בדירה 12 שנים 6 חודשים ago #26437

• לירז
  • לירז's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום,
הנני מעצבת פנים , אשמח להעניק לך פגישת ייעוץ והכרות ללא תשלום.
לפרטים נוספים 054-4716895
לירז

שינויים בדירה 12 שנים 6 חודשים ago #26440

• דלי
  • דלי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
גם אני חשבתי לבצע שיפוצים ושינויים בדירה שלי, במיוחד בחדרי הילדים וכשגיליתי שאין לי תקציב הסתפקתי במעצבת פנים שהסבירה לי שלא צריך לשבור קירות בשביל ליצור חדרי ילדים מושלמים, הלכנו לכל מיני מקומות ובלי לשבור אף קיר רק החלטות נבונות ושינוי החפצים בחלל נותר לי חדר ילדים חדש לחלוטין, הייתי דווקא מתייעצת עם מעצבת פנים בהחלט.
בהצלחה