שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא דופלקסים באקו א'

דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10522

• אסף
  • אסף's Avatar
בעלי הדופלקסים שלום רב,

אישתי היתה היום באתר ובין יתר הדברים,דיברה עם "מנהל עבודה בכיר" על עניין הפח האפור אשר מולבש על החלונות בקומה השנייה.

אישתי טענה בפניו כי ההתקנה נראית פשוט זוועה,שלא לדבר על חוסר הבטיחות בשל העובדה כי הסיום בצידי החלון אינו חתוך בצורה טובה ולכן עלול לפצוע את ילדינו!!!

כמו כן,ישנם גלים ולכן זה נראה פשוט רע!!!

לדבריו של "מנהל העבודה הבכיר" אכן מדובר בבעיה (לא בבעית התקנה)אלא בחומר עצמו.

הוא ציין כי הם מודעים לבעיה ובנוסף גם הסבו את תשומת ליבה של האדריכלית ממשרדי "כנען שנהב" מטעם היזמים וזו התעקשה על הפריט!!!

לעניות דעתי,מעבר לכך שמדובר בפריט מכוער..אני גם חושב שהוא לא בטיחותי.

בנוסף,זה ציין בפני אישתי כי פריט זה סופג חום משמעותי בחודשי הקיץ ועשוי להרעיש בחודשי החורף הגשומים.

אני חושב שאנו צריכים לפנות בצורה מרוכזת לסיגל/ויקטוריה על מנת לנסות לשנות את הגזירה.
אני בכל מקרה לא מתכוון להיכנס לדירה כל עוד הפריט יישאר כפי שהוא.

אשמח לדעות או רעיונות נוספים מצדכם.

אסף
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10523

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אסף, גם אני לא "אוהב" רעיון הפח המוזר הזה.
מסכים עם כל מילה ואין לי מושג מה ניתן לעשות.
בכל מקרה זו לא עילה לסירוב האיכלוס - לא תמצא סעיף תומך בזה בחוזה.
אם יש משהו שנוכל לעשות יחד - אשמח להצטרף.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10524

• עינת
  • עינת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • eco 5
הי לכולם
גם אני אשמח לדעת מה הבעיה עם המעטפת העליונה של הדופלקסים, מאחר וגם לי יש דופלקס עתידי מאקו ומה אפשר לעשות על מנת למנוע את המעטפת.
עינת

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10526

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
האם יש למישהו תמונות? פניתי לחבר קרוב שהוא מהנדס בנין בכיר בחברה אחרת גדולה - הוא יעזור לי עם הנושא אבל ביקש תמונות.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10529

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אסף, בכל פעם שהבעל שלי מבקר באתר הוא רותח על הקטע הזה של הפח
אין לי מושג איך הם הגיעו לכזה דבר מגושם אחרי תכנון כל כך יפה של בניין. איך נצא מזה עכשיו כאשר אנחנו כבר מתים שיסיימו את העבודה ונכנס לדירות? גם ככה זה לקח המון זמן כאילו שבנו את הגג של הפנטאון (כפי שאחד החברים כתב)
אסף ופבל, שמתם לב לקלות במעבר לחדרים האלה לכל הגנבים? איך ממגנים את החדרים?

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10532

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
אסף וכולם,
עצתי לכם:
1. תרכזו רשימה של ליקויים שקשורים לעניין הפח. תנסו להביא ליקויים בטיחותיים ופרקטיים יותר מאשר שזה לא נראה יפה - למרות שגם זה חשוב - מראה חיצוני של בניין זו "תעודת איכות" לקבלן, שכן כולם רואים את הבניין מבחוץ.
2. תנסו להביא מהנדס בניין, או מישהו שמבין בבניה, באיכות חומרים, בתקנים, ובהשלכות של הגג פח הזה, מבחינת רעש, ספיגת חום, בטיחות וכו.
3. בעניין רעש וספיגת חום - הרי זה "קצת" נוגד את רעיון השכונה הירוקה - ואולי גם יש ניגוד אינטרסים בעניין של בידוד הדירה מחום וכו' - לעניות דעתי ישנו תיק בעיריה שמתאר את התקן של הבניה בשכונה הירוקה - או משהו כזה - אפשר לבדוק באתר העיריה.
4. בכל מקרה, ניתן אולי יהיה לחכות גם לאכלוס הבנין ולאחריו להביא חברת בדק בית שתבדוק את הבניין (האם הגג הזה הוא חלק מהחלקים המשותפים של הבניין או שיך רק לדירה ספציפית? - אם לדירה ספציפית אז זה חלק מבדק הבית של הדירה) - ולהשתמש בדוח שלהם על מנת למנף את העניין.
5. תצלמו תמונות שמראות את הליקויים.
6. אם הגג הוא חלק מהדירה, האם הוא מוזכר במפרט הדירה באיזושהי צורה?
האי מייל של ויקטוריה מזיתוני הוא: 'This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.'.
לדעתי כדאי לכם להתאחד, לאסוף את החומר ולשלוח לה אימייל רשמי בשם כולם.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10533

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אסף, פבל, אנחנו מבניין 3, איך אפשר ליצור אתכם קשר? מאיזה בניין אתם?

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10538

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
עריכה אחרונה: 13 שנים 6 חודשים ago על ידי פבל.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10542

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אירית,
הגישה מהגג באמת בעייתית ולא רק לדופלקסים. באותה קלות כמו שיורדים מהגג למרפסת הדופלקס, אפשר להמשיך לקומה 5.
נצטרך לדאוג לסגירת יציאה לגג עם מנעול רציני. אולי אפילו כדאי לשקול התקנת סירנה שתופעל עם פתיחת הדלת.
אני בכל מקרה מתקין אזעקה ומתחבר למוקד - לא שיש לי מה לגנוב (חוץ מפלאזמה :P ), אני יותר דואג לילדה שחוזרת הביתה לבד עם הסעה מביה"ס.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10544

• אסף
  • אסף's Avatar
אסף גרשטנסקי 054-4972937
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10545

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי, פנטהאוז דירה 18 בבנין 1 אקו א' - לגמרי אתכם - האלומיניום מכוער לחלוטין ונראה מאד זול וממש לא יוקרתי, באמת גם לא ברור לגבי הבטיחות של זה. בשבוע הבא אנו מקווים לבדק בית - נבקש התיחסות מהם גם לזה. ללא ספק אפשר וגם עדיף לפנות במאוחד מול הקבלן.
דרך אגב - אולג הבטיח לי היום שהחלונות של הגג המשופע באמבטיות (עוד נושא שהיה מאד בעייתי מבחינתנו) יותקנו בשבוע הבא.
יש בפנטהאוזים עוד נושאים בעיתים - קטנים כגדולים - אולי עדיף לשוחח טלפונית -
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
להתראות בינתים, שרון

תגובה: דופלקסים באקו א' 15 שנים 7 חודשים ago #10547

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי איל, אתה צודק בכל דבריך רק אני חייבת להתייחס לנושא המפרט - הרי הקשר בין המפרט למה שקורה בשטח הוא ממש לא רציני - לא הוזכרו במפרט ובתוכניות שיפועים בחדרים :ohmy: , חלונות בשיפוע תקרות באמבטיות :unsure: , חלונות דריי קיפ בממד :blink: ועוד כל מיני הפתעות שקרו בדרך - חלקן לטובה וחלקן ממש לא...כך שהמפרט כבר מזמן לא מהווה מקור להתייחסות בפרויקט שלנו