שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא פרויקט אקו, נו....מה קורה?

פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10464

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
חברה, יש לכם בשורה טובה לספר? הביאו עוד פועלים? נותנים גז? הייאוש מתחיל לחלחל וההסעות בבוקר מתחילות להכביד,בבקשה, תעשו מאמץ!!!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10473

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
היי אירית, הייתי היום בבניין 1 באקו, ראיתי איש מחברת החשמל שאמר לי שהוא מתקין נתיכים לקראת חיבור חלק מהבניין, לא כולו חס וחלילה...
הבניין די ריק, כמעט אין פועלים, בלובי אין התקדמות, יש דירות ממש נקיות שנראות כאילו ממש לקראת מסירה ויש דירות שממש לא, רעפים מסודרים יש על חלק מהגגות ולא על כולם, נראה לא מעודד...
האמת, אני לא מבינה למה אנחנו לא מתאחדים ליזימת פגישה עם נציגי הקבלן, לפחות להבין מה הלו"ז , למה העיכובים ולהפעיל לחץ לקדם את העניינים, מורחים אותנו בסיפור שונה כל שבוע, בשבוע שעבר פרשת "הגיעו החגים", השבוע אנחנו בפרשת "אין פועלים", מעניין מה פרשת השבוע הבא?

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10475

• איה
  • איה's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
צריך לפעול מול החברה הכלכלית.
עד שלא יהיו כבישים ומדרכות לא יינתן צו איכלוס.
טופס 4: יש
חשמל:בטיפול
מדרכות וכביש: אין - וזה אחרי שהפסיקו עבודות בכבישים בגלל גן הילדים שנפתח ב-1/9. מדוע לא החלו בעבודות בביניינים שלנו? הרי אנו הביניינים היחידים שצריכים להתאכלס בקרוב.
במקום אני רואה שעובדים על מדרכות במיקומים בהם לא יהיה איכלוס בתקופה הקרובה - פשוט חלם.

מה שאני לא מבינה זה מדוע אנו צריכים להפעיל קשרים בשביל לקדם דברים...

האם מישהוא בחברה הכלכלית כפר סבא???

נשמח לשמוע עדכון.

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10476

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
איה

אין דבר כזה צו אכלוס (למיטב ידיעתי .... )
ברגע שהחברה הכלכלית חתמה על טופס 4 (היא אחד מהנחוצים להשלמת הטופס ) - הכל תלוי בקבלן ובביקורת החשמל - בעצם טופס 4 הוא הטופס לו ממתינה חב' חשמל על מנת לבצע את הביקורת הסופית בכל הדירות בבניין ולאשר אותן - לאחר האישור שלהן יכול כל דייר (או הקבלן במרוכז) להזמין מונה חשמל לדירה (ומונה ציבורי) .... וזהו אפשר להכנס (בהנחה שהקבלן סיים את כל העבודה שלו כמובן...... )

מן הסתם הקבלן לא הזמין את חב' החשמת לביקורת הסופית מכיוון שלא סיים את כל העבודות בדירות , (בתאוריה חב' חשמל בודקת בביקורת כל שקע ותקע בדירה..... ;) -הקבלנים לא לוקחים סיכון בביקורת הזאת ומשתדלים להגיע אליה מוכנים היטב , החברה של חב' חשמל יודעים מה לחפש בכדי למצוא קבלנים מחפפים )

אתם יכולים ללחוץ בנושא הפיתוח - זה חשוב לא פחות אבל זה לא משהו שאמור למנוע את האכלוס ....

מקווה שעזרתי במשהו .... בהצלחה

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10477

• איה
  • איה's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
הי,

אני רוצה לציין שזה המידע שקיבלתי היום מאולג.
גם אני חשבתי בהתחלה שאפשר להיכנס ללא מדרכה - ראה בניין 2 במיוחד, אבל הוא אמר שזה לא אפשרי ודיבר על צו האיכלוס.

מבירור שערכתי בחברת חשמל, אחרי שהקבלן יקבל אישור לאחר סיום הביקורת בכל הביניינים הוא יוכל להזמין דיירים לאיכלוס. לאחר קבלת הדירה נוכל להזמין מונה.

בקיצור...מי צודק?

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10478

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
המונה זה שטויות - ברגע שהביקורת עוברת מזמינים דרך מוקד 103 והם מגיעים תוך 24 שעות לחבר את הדירה , לא מכיר דבר כזה צו אכלוס - עשיתי גם גוגל ולא מוזכר מונח כזה (ואם זה לא בגוגל זה כנראה לא קיים כמו שאומרת הקלישאה ), מציע לך להרים טלפון להלל - הוא המפקח על השכונה הירוקה בחברה הכלכלית כ"ס ולברר איתו על מה מדבר הבחור (לי זה נשמע כמו עוד תירוצים - אבל אי אפשר לדעת ) .... אם יש בעיה הלל יהיה מודע אליה וגם ישתף אותך , הטלפון שלו הוא 0525463173

חן

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10479

ובשיחה שלנו היום עם איליה, הוא מאמין שמסירת הדירות תחל בסוף החודש-תחילת אוקטובר. עובדים כרגע במרץ על הדירות.
אגב, על אילו מדרכות מדובר? כי אני דווקא כן רואה מדרכות בכביש ההיקפי ובכניסה לבניין (3 לפחות).

מה שכן, אין ספק שההסעות האלו גומרות... הילדים כ״כ מאוכזבים לראות את הבית מבחוץ ושואלים מתי כבר... :(

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10484

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
תודה לכם על העדכון. מה שכן, לא הבנתי למה הדירות שוממות ואין פועלים, מה הקשר בין המדרכות לדירות? אצלנו יש עוד המון עבודה שלא מתקדמת.
לוס ארמנוס, מהיכן אתם מגיעים בבוקר? אתם ההורים של מאיה?

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10486

היי אירית,

אנחנו באים מנתניה, הורים של זיו, גילי ואורי.

גם בדירה שלנו יש עבודה רבה, איליה אמר לנו שהם מתקדמים לפי קומות פחות או יותר. טען שכרגע עובדים על דירה בקומה שניה ואח"כ אצלנו (אם הם יקבלו סוףסוף את הבריקים שאיבדו בפרוייקט ומחכים להם כבר 3 חודשים! :angry: ). אני מניחה שיש להם את הקצב (העקום) שלהם.

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10491

אולי אין פועלים בגלל סגר על השטחים לכבוד החגים?? ובגלל עיד אל פיטר?

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10494

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
נגמר הסגר אתמול , השבוע יש פועלים ..... (לפחות אצל שבירו... )

תגובה: פרויקט אקו, נו....מה קורה? 15 שנים 10 חודשים ago #10495

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שימשך הסגר - הסינים יעשו עבודה טובה יותר :lol:
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3