איל כתב:אני לא יודע בשם מי פעלתם ואיזה מידע ניסיתם להשיג בפגישה, חבל שעניין זה לא עלה.
תוכלי ליצור קשר עם מיכל גרשון ולשאול אותה בעניין ולעדכן בפורום?

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את החוצפה לתגובה שלך. כיוון שאתה כותב על גבי הפורום ומשתף את כלל הקוראים, אני גם מגיב פה.
כמחווה של רצון טוב, בחרנו ליידע את ועד השכונה (כולל אותך) בפניה שלנו לעיריה בנושא גני הילדים ובפגישה שצפויה להתקיים עם מחלקת החינוך.
בשם מי פעלנו: בשם כל ההורים שיש להם ילדים שצפויים ללכת לגן בשכונה בשנה הבאה.
איזה מידע ניסינו להשיג: היכן יוקמו גנים ומה הצפי לגני יום לימודים ארוך בשנה הבאה.
לאידית ולי יש הרבה יותר נגיעה לנושא החינוך מאשר לרבים אחרים, כיוון שלשנינו יש ילדים שצפויים ללכת לגן עיריה בשכונה בשנת הלימודים הבאה.
באיזה זכות אתה מעלה הודעה פוגענית ומזלזלת ? בשנה האחרונה נתקלתי בפורום ובדואר האלקטרוני שלי בעדכונים בודדים על הפעולות שלך ושל "ועד השכונה". אפשר לדעת מה בדיוק עשיתם בשנה האחרונה ? למה לא יוצא עדכון שבועי או חודשי עם הפעילות שלכם לתושבים ?
לפני שאתה ממהר לשלוח הודעות פוגעניות חסרות שחר וחסרות בסיס, כדאי מאוד שתזכור ש"ועד השכונה" הוא לא חברה פרטית של אף אחד מהתושבים ובהחלט ניתן לפעול בשם התושבים, בלי לקבל נזיפה מהאח הגדול.
מעבר לכך, אם יש לך שאלות למיכל גרשון, אתה בהחלט מוזמן להתקשר אליה. בפעם האחרונה שבדקתי, אידית לא עובדת אצלך ולא מקבלת הוראות עם מי ועל מה לדבר.