שלום לכולם.
מעולם לא הייתי שותף לדיונים על הגנים, בתי הספר וכדומה מכיוון שאותי בכלל הטרידו דברים אחרים כמו מציאת דירה המתאימה לי בשכונה.
לפני כשבוע עברנו מרמת-גן לגור בשכירות בכפ"ס הצעירה עד כניסה לדירה בשכונה הירוקה (שכנראה תיחתם עוד השבוע וכניסה עוד שנתיים).
עומר הבן שלי בן 4 והיינו חייבים למצוא לו פתרון הולם של גן בעקבות המעבר מרמת-גן ואני חייב לשתף אתכם מנסיוני אל מול עיריית רמת-גן וגבעתיים ואל מול עיריית כפ"ס.
ראשית עיריית רמת-גן מתפקדת בצורה שערורייתית והכל עובד בשיטת הפרוטקציה וההכרות האישית, מתחת לבית שלנו ברמת-גן יש גן שנחשב מעולה ואת עומר שיבצו בכלל לגן שנמצא במרחק 15 דקות ברגל. כשהבנו שאנחנו נלחמים בטחנות רוח ניסינו לבדוק אופציות בגבעתיים ושם בכלל אמרו לנו שכל הגנים מלאים והמליצו לנו על גן דתי. בקיצר החלטנו לעבור לכפ"ס כבר באמצע השנה (החלטה קשה מאד במיוחד לילד) והגענו לעיריית כפר-סבא והנה הפלא ופלא ראינו שאפשר גם אחרת- ראשית מתייחסים לך בכבוד, הצוות היה נהדר וממש ניסה לעזור לנו ולחשוב ביחד על פתרון הולם בזמן כה קצר. בסופו של דבר נמצא לנו פתרון מעולה ומשביע רצון.
מה שאני בא לספר לכם- עיריית כפר סבא מוכנה להקשיב והם באמת ותמים מנסים לעזור, אני ממש מרוצה ואני חושב שהם באמת מנסים לעזור ולבוא עם פתרונות ללא הבדלה של ויטמין 'P'.
וסתם שתדעו- הם אמרו לי שגני יול"א זה פיילוט שמאד מצליח והם מנסים לפתוח עוד ועוד גנים שכאלה, הכל תלוי במספר נרשמים.