שלום לכולם,
ביום ששי האחרון ביקרתי בדירה שלי בבנין 4. כמו כן עליתי לגג ושמתי לב לכמה דברים.
עד כמה שידוע לי, מקבלי הדירות הראשונות בכל בנין, אמורים לחתום על קבלת השטחים המשותפים (לובי, חדר דיירים, מעלית, חדר מדרגות, גג, חדרי אשפה, מתקנים ששייכים לבנין כמו משאבות מים וכו').
בבנין 4 יש לשים לב לדברים הבאים:
1) על הגג יש קולטי שמש. הקולטים מלוכלכים מאד מחומרי בניין חול ואבק – יש לנקות אותם.
2) ישנו קולט שמש אחד שבור שיש להחליף.
3) עשו מעקה זכוכית בגג בדומה למעקה הזכוכית שיש לכל מרפסת בדירה. חסרה פלטת זכוכית באחד מהצדדים של המעקה.
4) שמו צלחת לווין של YES – יש לקבל את תעודת האחריות / התקנה. מהצלחת הזו יוצא כבל – יש לאבטח אותו לרצפה ולוודא אטימות למים.
5) כמו כן התקינו אנטנה – כנראה לטלוויזיה – גם עליה יש לקבל תעודת אחריות. מהאנטנה הזו יוצא כבל – יש לאבטח אותו לרצפה ולוודא אטימות למים.
6) והדבר שהכי מרתיח אותי: רצפת חדר הדיירים מרוצפת ב 4 סוגים שונים של מרצפות – גדלים וגוונים. הדבר מאד מעצבן ובהחלט נראה כאילו השתמשו בשאריות של ריצוף. לדעתי זו פשוט חוצפה וזלזול בפרויקט. אני לא יודע אם יש מפרט לחדר הזה, אבל זה בהחלט לא עונה בקנה אחד עם הפרסום של הפרויקט כ"יוקרתי" ו- "הקפדה על הפרטים הקטנים" וכו' וכו'. יש לדרוש לרצף את החדר בטוב טעם ובצורה יפה. לי אישית לא אכפת איזה מתוך "מבחר" המרצפות יבחר, אבל בהחלט יש לבחור סוג אחד של ריצוף לכל החדר.
קובץ מצורף עם כמה תמונות.