הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה מדד תשומות הבנייה לחודש פברואר עלה ב-0.5% היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה Threaded Indented עמוד:12 הנושא מדד תשומות הבנייה לחודש פברואר עלה ב-0.5% תגובה:מדד תשומות הבנייה לחודש פברואר עלה ב-0.5% 16 שנים 1 שבוע ago #7287 Idit לא מחובר Platinum Boarder אקו 7 (שלב ב') Posts: 694 עומר, אני לא הייתי מדוייקת - לפי החוזה שלי אם אני משלמת בין ה15 ל-31 / 30 לחודש שקודם לתשלום, המדד הידוע הוא הקודם. למזלי שילמתי במועדים שכן חסכו לי את העליה הנוכחית :| הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented עמוד:12 קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה מדד תשומות הבנייה לחודש פברואר עלה ב-0.5% Powered by Kunena