שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 4 חודשים ago #23409

• נגה
  • נגה's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
ראשית היה מחמם את הלב לראות את כמות התושבים שהגיעו למפגש אתמול. על אף שלא יצאו תוצרים מהפגישה אני חושבת שהעירייה הבינה שיש פה המון תושבים שאכפת להם. שנית, גם אחרי אתמול וגם מהתבוננות בתב״ע אף אחד לא נתן את הדעת על השטח מערבית לבנינים המערביים ביותר של שבירו. יש שם שטח גדול שאמור להיות שטח ציבורי. בשטח זה אפשר לבנות מתנס, מגרש קטן עם מכשירי כושר (שמעתי שמשהי אשלה על הנושא), חניון , עוד גינה לילדים ואפשר גם הכל יחד. אז משהו יכול להגיד מה ייעוד השטח הזה? ???
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 4 חודשים ago #23410

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
מתקני כושר ומגרשי ספורט נמצאים בתחילת בניה במגרש שנמצא מזרחית לכיכר של יאיר רוזנבלום / משה וילנסקי.

למיטב ידיעתי מרכז נוער אמור להיבנות היכן שנמצאים היום משרדי המכירות של אקו.

אכן יש שטח חום גדול ברחוב השמחה - נבדוק עם העיריה האם יש תכנון לגביו. בעיקרון, חלק מהשטחים החומים עדיין לא מתוכננים למטרה מסוימת, כדי לאפשר גמישות בעתיד בייעוד הקרקע.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 13 שנים 4 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 4 חודשים ago #23417

• yomi365
  • yomi365's Avatar
זה היה פשוט ערב מזעזע ,חובבנות של מנהלי העיר וראשי ועדי השכונות .צר לי על מנהלי העיר שלמרות ניסיונם, נפלו לידי הבלגן ,אפשר עוד להתחשב בחוסר הניסיון של הוועדים במעמדים כאלה אבל מנהלי העיר?? היה ברור שמפגש כזה הוא סוג של בערה קלה שתלך ותתגבר במהלך הערב ,נדמה היה שחלק מהתושבים באו מראש להשמיע את הטענות שלהם מטר וחצי מדלת הבית שלהם ולא לשמוע מעבר כלום.
כפי הנראה ראש העיר המנוסה ,ראה את הנולד ולכן שלח את מנכל העיר והצוותים האחרים. למען האמת רציתי לגור בשכונה בגלל החתך הסוציואקונומי שהובטח לנו בשכונה ,מה שראיתי בישיבה ,היה מאוד דומה למגרש כדורגל, אין תרבות שיחה ,אין כבוד לזולת רק האינטרס האישי הקרוב מנכל העיר לא הספיק להוציא משפט וכבר צעקו לו את הטענה הבאה ,האם באנו לשמוע על הספסלים? על המדרכות? כל מי שקנה פה דירה ידע שהוא הגיע לאתר בניה למשך כמה שנים טובות ואם לא ידע שיבוא בטענות רק לעצמו.
העירייה לא נקייה מהאירוע המבזה אתמול אחת על כמה שהיה ברור שתהיה אוירה קשה, ישב מנכל החברה הכלכלית וענה תשובות קצרות ומתחמקות מהנייר. חברי הנהלת העיר, לא התכוננתם כמו שצריך היכן שיעורי הבית לערב שהיו כל הסימנים בעולם שהוא הולך לפיצוץ. חברי הוועדים, טוב תעשו עם תפעלו במסגרות מצומצמות.

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 4 חודשים ago #23418

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 4 חודשים ago #23421

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אני נאלץ להסכים עם יוני.
יש לנו שכונה מהמובילות בארץ ואתמול זה לא נראה כך.
יש דרכים להעביר מסר ואתמול היה כשלון ותסלחו לי כולם.

צריך לעבוד בחוכמה ולא כארחי פרחי.

מהתבוננות על הפוליטיקה בארץ בשנים האחרונות רואים שכל הגורמים הקיצוניים משנים כיוון וחודרים למפלגות המרכזיות ומשם מפיצים את התורה שלהם (תרתי משמע), תראו את הליכוד איך כל הימין הקיצוני חדר למקומות ריאליים והם יהיו בכנסת בכמויות גדולות במקום עוד איזה מפלגה קיקיונית שבמקרה הטוב תביא עד 5 מנדטים.

וזה מה שאנחנו צריכים לעשות- לחבור למפלגה קיימת גדולה ומשם לפעול ולא כאיזה מפלגה שמייצגת רק את השכונה שלנו.

יש מבין?

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 3 חודשים ago #23424

• דור
  • דור's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אנשים פה חיים בסרט, הוועדים מנסים כבר יותר משנה לפעול מול העירייה וכלום לא זז. לא מעניין אותי איזה עץ ישתלו או איזה פח ישימו או ספסל כזה או אחר.
מה שמעניין זה העתיד, איך תיראה השכונה עוד 5-10 שנים.
שיהיו מספיק מקומות חניה, גני משחקים לילדים מגרשי ספורט וכד'.
בגלל הבנייה הצפופה אין איפה ליישם את כל אלה.
יש זלזול מצד העירייה- בכל מקום היא מפרסמת כמה השכונה ירוקה מרווחת וכד', אבל בתכלס השכונה אפורה והיא תישאר כזו אם לא נפגין קצת כח, אז מה שהיה במפגש היה טוב מאוד, הם הבינו שלתושבים פה נמאס. את התשובות אני מכיר כבר, היה מפגש עם הועד לפני חצי שנה ושמעתי את אותם התשובות. בקיצר העירייה רואה רק כסף, נותנת לקבלים לחרוג בבנייה, תוקעים לנו מלון באמצע השכונה, והארנונה בשמיים.
אני באתי לגור בשכונה ולא לחפש עליית ערך של הדירה.

מבחינתי שתהיה ירידת ערך (זמנית כמובן). אבל זאת תהיה ירידה לצורך עלייה.

(זאת דעתי)

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 3 חודשים ago #23426

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אתה מתבסס על עובדות או על שמועות ?
הסתכלת פעם על תוכניות הפיתוח של השכונה ? הרי יש שטחים חומים (ייעוד ציבורי) אבל הם יפותחו במקביל לשכונה.
הרי שטחים שמוגדרים בתב״ע כשטחים לבניה, הייעוד שלהם לא ישתנה.
אז על מה הויכוח ? מתי ומה יעשו בשטחי הציבור שנשארו ? הם יהיו לשימוש ציבורי ?. לא כדאי לחכות קצת לפיתוח השכונה ואז להחליט.
אני מסכים עם הוד - הדרך היחידה לשנות משהו היא מבפנים.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 13 שנים 3 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה: מפגש תושבים - חבל שהתקיים במקום קטן מלהכיל את כולם 13 שנים 3 חודשים ago #23429

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
guy-sh כתב:
אני מסכים עם הוד - הדרך היחידה לשנות משהו היא מבפנים.

ועל זה נאמר
"אז למה לי פוליטיקה עכשיו?!" :-)

סוף שבוע שימשי וחמים לכולם
שימרו על רוכבי האופניים
  • עמוד:
  • 1
  • 2