שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא כמה עולה דירה באזור?

כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19718

• ענת
  • ענת's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
בעלי ואני בתהליכי בירור לגבי משכנתא ורצינו לדעת כמה עולה דירה 4 חדרים באזור וגם מה זה בדיוק השכונות הירוקות? יש שמות לשכונות האלה? האם זה לגבי כל כפר סבא?
וגם אם למישהו יש טיפים או דברים שחשוב לשאול לפני לקיחת משכנתא מוזמנים לכתוב פה כבר "על הדרך".
תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19719

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
סדר גודל של מחירים את יכולה לראות כאן

www.madlan.co.il/local/%D7%9B%D7%A4%D7%A...A8%D7%95%D7%A7%D7%94
שימרו על רוכבי האופניים
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי יריב.

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19723

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
היי ענת,
דירת 4 חדרים בכפס הירוקה תלויה בקבלן ומה שהוא מציע.
יש בסביבות 10 קבלנים כיום וכל אחד מציע דירה שונה. את צריכה לברר אצל כל אחד מהם ולחפש את מה שמתאים לך.
שבירו שהוא הקבלן הכי גדול בשכונה מציע נכון להיום דירת 4 חדרים החל מ 1,550,000 ש"ח.
השכונה הירוקה זה מיתוג שעשו פה לשכונה החדשה שבא להגיד שהבנייה נעשית עם התחשבות לסביבה. כלומר פחות כבישים, פחות זיהום ויותר ירוק, מיחזור מים, ללא עמודי חשמל (אלא מתחת לאדמה) ועוד כמה סעיפים.
השכונה מחולקת ל-2 אזורים: 60 ו 80.
60 החלק הדרומי של השכונה ו-80 החלק הצפוני. ביניהם כביש 'מנחם בגין'. 60 נקראת גם שכונת הזמר העברי והרחובות בה קרויים על שמות גדולי הזמר העברי (נעמי שמר, אהוד מנור, מאיר אריאל ועוד)
80 על שם יקירי העיר כפ"ס (לא משנה השמות).
השכונה הינה האיזור הכי יוקרתי היום בכפ"ס ומכל האיזור נוהרים אלייה בעיקר משפחות צעירות.
השכונה כבר בתהליכי בנייה מזה כ-3 שנים וצפויה להניח את הבלוק האחרון מתישהו ב-2018. כמו-כן יהיו בה בתי-ספר, אולם ספורט מהמשוכללים בארץ, 3 מרכזים מסחריים, קאנטרי קלאב, איזור היי-טק קטן וכמובן גינות למשחקים.
רצית טיפ- זו השכונה לגור בה.
מה לשאול לפני לקיחת משכנתא- מה הריבית הכי נמוכה שאתה יכול לתת לי?
בהצלחה
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19832

• ענת
  • ענת's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת על השכונות!
בנוגע למחיר שכתבת זה פחות או יותר המחיר בו אנחנו מחפשים, למרות שזה כמובן תלוי באישור המשכנתא.
בנוגע לריבית - ברור שכמה שיותר נמוך יותר עדיף :silly:
ואם אנחנו כבר מדברות - האם את יודעת אם יש הבדלים גדולים בין הבנקים והאם שווה לבדוק בכולם?
למשל טפחות ידועים כמומחים למשכנתאות אבל אני לא מכירה את הבנק מקרוב כי אני בבנק אחר. האם יש טעם בכלל לבדוק אצלם את התמהיל שהם מציעים כשאני בעצם בבנק אחר או שזה לא קשור כל כך?

סורי ש"נפתלי" עליך עם השאלות אבל חיפשתי תשובות גם בפורום אחר ולא מצאתי שם מענה לצערי
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי ענת.

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19834

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
אני אישית הלכתי ל7 בנקים לפני לקיחת המשכנתא, בכ"ז מדובר בהפרשים מטורפים אחרי שניגחתי אותם אחד בשני.
הבנקים הקטנים יהיו יותר אטרקטיביים בד"כ, הבינלאומי זול מאוד(!).

אני ממליץ להכנס לפורום משכנתאות תפוז ולקרוא 10 דפים אחרונים וגם להתייעץ שם, המומחים האמיתיים ללא אינטרסים נמצאים שם!

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19837

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
ענת כתב:
קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת על השכונות!
בנוגע למחיר שכתבת זה פחות או יותר המחיר בו אנחנו מחפשים, למרות שזה כמובן תלוי באישור המשכנתא.
בנוגע לריבית - ברור שכמה שיותר נמוך יותר עדיף :silly:
ואם אנחנו כבר מדברות - האם את יודעת אם יש הבדלים גדולים בין הבנקים והאם שווה לבדוק בכולם?
למשל טפחות ידועים כמומחים למשכנתאות אבל אני לא מכירה את הבנק מקרוב כי אני בבנק אחר. האם יש טעם בכלל לבדוק אצלם את התמהיל שהם מציעים כשאני בעצם בבנק אחר או שזה לא קשור כל כך?

סורי ש"נפתלי" עליך עם השאלות אבל חיפשתי תשובות גם בפורום אחר ולא מצאתי שם מענה לצערי

נתחיל עם זה שאני גבר, זכר, עשו לי בר-מצווה וברית, בחתונה אני שברתי את הכוס ואני יודע לנהוג.

לשאלתך- ברור שיש הבדל בין הבנקים ולא להניח שום הנחה ולמרות שאת בבנק מסויים עדיין תלכי לכל הבנקים האפשריים. החלטת המשכנתא שלך שווה יותר מכל חשבון שיש לך בבנק זה או אחר.
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי הוד וקרן.

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19838

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
ותגובה אחרונה בנושא, מבטיח מבטיח... לשים לב לעמלות האחרות שלוקחים לך בבנק במידה ותעברו מכיוון שזה שעושים לך הנחה נניח של 5,000 שקל, לא אומר שהם לא יזמברו אותכם מכאן והלאה בריביות מטורפות בתוך החשבון.

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19879

• ענת
  • ענת's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הוד וקרן כתב:
ענת כתב:

נתחיל עם זה שאני גבר, זכר, עשו לי בר-מצווה וברית, בחתונה אני שברתי את הכוס ואני יודע לנהוג.

לשאלתך- ברור שיש הבדל בין הבנקים ולא להניח שום הנחה ולמרות שאת בבנק מסויים עדיין תלכי לכל הבנקים האפשריים. החלטת המשכנתא שלך שווה יותר מכל חשבון שיש לך בבנק זה או אחר.

אז נתחיל בסליחה שחשבתי שאתה זאת היא.
אומנם גם אני יודעת לנהוג אבל את שאר הדברים בהחלט לא עשיתי :)
היום היינו במזרחי טפחות לקבלת תמהיל. נלך השבוע לעוד כמה בנקים לברר אבל הרגשה שלי היא שנסגור אצלם (אנחנו בעיקר הולכים לבנקים אחרים כדי שנוכל להגיד להם הציעו לנו בבנק הזה ככה וככה ריבית... כדי שיהיה על מה להתמקח אבל אנחנו די סגורים על טפחות)

תגובה: כמה עולה דירה באזור? 13 שנים 11 חודשים ago #19883

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
זה שאת סגורה על טפחות למרות שלא ראית אף בנק אחר, נקרא "לאנוס את ההחלטה", כלומר לא משנה מה תראי אחר כך ואילו הצעות אחרות תקבלי, את תעשי הכל בשביל לחתום עם טפחות.
בשבילך, אל תמהרי להחליט ובהחלט תעשי משחק בין כל הבנקים עד שתרגישי שמיצית ויש זוכה.
שימי לב- לפני כן רשם לך ארומסקה עצה חשובה שאם בנק מציע לך הטבות מפליגות במשכנתא תמורת זה שתעברי אליו זה לא מספיק והשאלה היא מה העמלות שייגבו ממך על העו"ש.

שיהיה בהצלחה.

אגב שאלה, יש לך מושג איזה דירה את רוצה, ומה המחיר?