בתאריך 30.8.2011 התקיימה פגישה של דיירי מתחם 80, על בסיס הזמנה שפורסמה מס' שבועות בפורום.
הערכנו שיגיעו בין 2 ל20 משתתפים. לשמחתנו הגיעו מעל 30 איש מרוב הפרוייקטים שבבניה במתחם.
מראש עירד ואני הגדרנו כי המפגש יימשך כשעה וחצי, ומעצם היותו ראשון יתמקד בהכרות, סקירת הפעילות עד כה, בעלי התפקידים בעירייה מולם אנו פועלים ובחירת נציגות מגובה להמשך.
בפועל התארך המפגש לשלש שעות ולדעתי נגענו ברוב הנושאים שעל הפרק. כמוכן התנדבו (ונבחרו בפועל) 6 נציגים נוספים שיובילו את הפעילות הלאה.
אקדים ואומר - לא יופצו פרוטוקולים של ישיבות, דיונים והחלטות בפורום זה מסיבות שהוסברו במפגש. ננסה ליצור פורום חדש שיתאים לעניין.
פרוטוקול מפורט מהמפגש נכתב על ידי מיכל גיא ויופץ בימים הקרובים למשתתפי המפגש במייל.
ובנימה מעט אישית יותר:
ההשתתפות המרובה יחסית, האווירה הטובה בפגישה, הסבלנות והרצינות של המשתתפים, ההתעניינות והנכונות להצטרף, השאירו אצלי רושם טוב ומעודד להמשך.
למען הסר ספק, ברור לי כי עוד יהיו קשיים ותעלנה בעיות מגוונות הקשורות לחיים בשכונה. העמדות כפי שהוצגו במפגש שייכות בעיקר לעירד ולי על בסיס מה שראינו ולמדנו. כעת אחרי שהצטרפו נוספים,הדברים ישקלו מחדש בפורום רחב יותר. מבחינתי זה מובן ולגיטימי. גם נוכל לבחור יו"ר נציגות שיוכל וירצה להתמסר לעיניין לאורח זמן.
אני מודה לכל המשתתפים שהגיעו.
שבת שלום
רן