שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא הקמת נציגות זמנית ומתחם 80

תגובה: הקמת נציגות זמנית ומתחם 80 14 שנים 7 חודשים ago #16700

• עמית
  • עמית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • view A-3
תכננתי להגיע ובסוף לא יכולתי בשל פעילותי בועד אחר, בהקשר למאבק הכללי הניטש במדינה.
ללא קשר לרצוני או יכולתי להגיע, מן הסתם על ועד שעדיין לא נבחר בבחירות דמוקרטיות לייצג בשקיפות את כוונותיו ויעדיו, גם עבור כאלו שלא הגיעו לפגישה כזו או אחרת.
זה לא ועד בית בו מי שלא הגיע לאסיפה בעייתו (וגם בועד שכזה יש כללים מאוד ברורים לגבי קבלת ההחלטות).
חשוב לי להבהיר - אני מאוד בעד הפעילות של הועד ומכיר בכך שכשדברים נכתבים בפורום הם יכולים להראות בצורה "שלילית" אך זו באמת לא כוונתי. חשוב לוודא שהפעילות של אותם אלה שמשקיעים מאמץ תואמת את האינטרסים של חברי שכונת 80,
ליידע בתהליך ובמהלכים לפני שהם נוצרים.
בועד אחר בו אני פועל מצאנו עצמנו בעמדה בה אנו יכולים להיתבע משפטית על כך שייצגנו קבוצה, ועלתה שאלה האם האינטרסים שהצגנו היתה שלנו כאינדיבידואליים או כמייצגים. אני מציע להימנע ממצב כזה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: הקמת נציגות זמנית ומתחם 80 14 שנים 7 חודשים ago #16702

• טל
  • טל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
צודק ב-100% חשוב שהאינטרנטסים יהיו מוסכמים על תושבי השכונה ולשם כך יש צורך בשקיפות ופרסום מסודר של עיקרי הנושאים המועלים בישיבות וכן יש לבחון כי הוועדה לא מייצגת אינדיבידואלים כאשר אחרים יכולים להיפגע לא שחלילה אני רומזת שזה מה שקורה.

בעיית חוסר במקומות חניה ציבורית ב-80 14 שנים 7 חודשים ago #16715

• אורה
  • אורה's Avatar
ועד שלום,
ראו בעיות החניה ב-60
הבעיה עומדת לפיתחנו ויש להקדים תרופה למכה בפעילות מול העיריה.
המלצה- אחדו כוחות 60+80
אורה
שבירו 80

תגובה: הקמת נציגות זמנית ומתחם 80 14 שנים 7 חודשים ago #16725

• איילה
  • איילה 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • קירת הירוקה
התחברות לעדכונים מפעילות נציגות מתחם 80

הודעה זו מיועדת לדיירי מתחם 80 בשכונה הירוקה של כפר סבא. המתגוררים בשכונה כיום, והעתידים להתאכלס.

נציגות זמנית למתחם 80 שנבחרה במהלך אספת דיירים, פועלת מול נציגי עיריית כפר סבא והחברה הכלכלית של כפר סבא במגוון נושאים.
רוב הנושאים שעל הפרק קשורים במציאות היומיומית של פיתוח מתחמי המגורים והשכונה, וחלקם בנושאים שעשויים להעסיק את הדיירים בעתיד כגון חינוך, תחבורה, איכות סביבה וכו..
במטרה לאפשר לכלל הדיירים המעוניינים קבלת עדכונים ומידע מתוך המפגשים עם העירייה, להעלות שאלות, להציף בעיות, להגיב או לסייע, נפתח חשבון מייל לצורך כך : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
תנאי הצטרפות :
יש לשלוח מייל עם שם מלא, שם פרוייקט בו גרים (או יגורו) ומועד איכלוס.
למען פעילות עתידית - נשמח לקבל גם מס' טלפון להתקשרות, הרכב משפחתי והעיר ממנה מגיעים לשכונה.
בשלב ראשון נפיץ פרוטוקול מפגישה שבוצעה ב6.9.2011 עם העירייה, המכיל חלק ניכר מהנושאים שעל הפרק.
מס' הערות:
א.המידע הקיים יערך ויופץ לנרשמים, אך יתכן ויקח מעט זמן. היו סבלניים.
ב.לא נעסוק כלל בנושאים מסחריים ולא נאפשר פרסומים עסקיים.
ג.רוב המידע הינו סיכומים מתוך דיונים. לא בהכרח מידע רשמי. יתכנו אי דיוקים ותיקונים.
ד.מוזמנים להציף שאלות או נושאים לדיון. נשתדל להתייחס לכך, או להפיץ לגורם המתאים.
ה. מהקמת כתובת זו, לא נעדכן עוד בפורום זה.
בברכה
נציגות מתחם 80.

תגובה: הקמת נציגות זמנית ומתחם 80 14 שנים 7 חודשים ago #16731

• טל
  • טל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
שלחתי מייל ולא השבתם לי כבר מלפני שבועיים :)
אשמח לדעת אם יש מייל אחר שניתן לשלוח פרטים או דרכי התקשרות נוספים?

בברכה,

טל

תגובה: הקמת נציגות זמנית ומתחם 80 14 שנים 7 חודשים ago #16732

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
תשלח מייל ל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.