שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד

פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15074

• יניב
  • יניב's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרויקט VIEW בניין 3
פרויקט חדש בשם UNA התחיל לפרסם היום,
מבטיח מחירים החל מ 1,555,000 לדירת 4 חדרים
איך יכול להיות שזה כזה זול?
למישהו יש פרטים ?

מצ"ב אתר שלהם
www.una38.co.il
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15075

• יעקב
  • יעקב's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קאלש
מחיר זול ? לא עד כדי כך.
ב 80 נמכרו דירות 4 חדרים במחירים דומים , לפחות עד לפני חודשיים
ואני חושב שהשוק כבר לא עולה.
ב 60 זה אומנם קצת זול וההסבר יכול להיות ,שהיזם זה לא קבלן אלא מסגרת שבדומה לקבוצת רכישה / תאריך היתר הוא עתידי...(זמן זה כסף)/
המחירים יורדים (אני בספק , אבל אשמח בשביל כל הקונים הפוטנציאלים) .

בכל מקרה אני שמח שבונים בשכונה וכמה שיותר , מפני שככל שהשכונה תהיה בנוייה יותר היא תיראה יותר כמו שכונה ופחות כמו אתר בניה ,

אז שיהיה להם בהצלחה.

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15085

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
חברים, שימו לב, הפרויקט אינו נמצא בשכונה הירוקה.
אלא מס' מאות מטרים מדרום לוילות שבקצה רחוב הידיד.
זה לא בתב"ע של מתחם 60.
לא שזה טוב או לא טוב, אבל חשוב לציין זאת אם כבר בהשוואות מחירים עסקינן.
כך לפי מיטב הבנתי מאתר האינטרנט שלהם, תראו במפה איפה שכתוב UNA.
www.una38.co.il/
תסתכלו בצור קשר או בלינק הזה yad1.yad2.co.il/project_map.php?ProjectID=1067
כמו כן, החברה שמשווקת את פרויקט אקו חברת אלדר, הלוגו שלה נמצא שם באתר וגם הסגנון של האתר של הפרויקט למי שיסתכל על זה ועל אתר אקו, יראה את הדמיון.
כך שזו בוודאי לא קבוצת רכישה אלא אנשי השיווק והמכירות המהוקצעים של אלדר.

לכן גם, בגלל שאלדר יודעים בדיוק מה המחירים ב- 60 וב- 80, סמכו עליהם שהם לא פרייארים ומרגישים את השוק היטב. לא אתפלא אם במשרד המכירות נציג המכירות הוא איש של אלדר כמו בפרויקט אקו.
את עבודת המכירות הם יודעים לעשות מעולה.

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15098

אז ככה...
אנחנו בוחנים מספר פרוייקטים בשכונה, ודיברנו גם עם UNA

מה שהרתיע אותנו:
1. המיקום: צמוד לכביש 4 (קו ראשון על הכביש), ומרוחק ממרכז השכונה הירוקה (קרי: ביה"ס היסודי שמתוכנן, מרכז מסחרי). למעשה, הפרוייקט הוא די חלק משכונת וותיקים
2. היזם: בן אדם פרטי שהתמזל מזלו לרכוש את הקרקע בזול לפני 11 שנים. מישהו שבונה בפעם הראשונה, ולא חברת בנייה מנוסה ומבוססת. בשוק הנדל"ן הנוכחי, אם יתקל בקשיים למכור דירות, הוא בקלות יכול להכנס לקשיים כלכליים. אז נכון - יש ערבות בנקאית עפ"י חוק, אבל ממש לא היינו רוצים להיכנס לסרט של מימוש הערבות במקרה שהקבלן לא יכול להשלים את הבניה

בהתייחס לאמור לעיל, נראה לנו שהמחירים המבוקשים דווקא גבוהים ממה שהיינו מצפים.

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15105

• Amir
  • Amir's Avatar
דיברתי איתם היום,לפני שאני הולך לפגישה איתם , האם אתה יכול להגיד לי באיזה רחוב בדיוק הפרוייקט שלהם?

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15120

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
מתעניינים_בירוקה כתב:
אז ככה...
אנחנו בוחנים מספר פרוייקטים בשכונה, ודיברנו גם עם UNA

מה שהרתיע אותנו:
1. המיקום: צמוד לכביש 4 (קו ראשון על הכביש), ומרוחק ממרכז השכונה הירוקה (קרי: ביה"ס היסודי שמתוכנן, מרכז מסחרי). למעשה, הפרוייקט הוא די חלק משכונת וותיקים
2. היזם: בן אדם פרטי שהתמזל מזלו לרכוש את הקרקע בזול לפני 11 שנים. מישהו שבונה בפעם הראשונה, ולא חברת בנייה מנוסה ומבוססת. בשוק הנדל"ן הנוכחי, אם יתקל בקשיים למכור דירות, הוא בקלות יכול להכנס לקשיים כלכליים. אז נכון - יש ערבות בנקאית עפ"י חוק, אבל ממש לא היינו רוצים להיכנס לסרט של מימוש הערבות במקרה שהקבלן לא יכול להשלים את הבניה

בהתייחס לאמור לעיל, נראה לנו שהמחירים המבוקשים דווקא גבוהים ממה שהיינו מצפים.

שלום לכם ומקווה שתעשו את ההחלטה הנכונה, לא משנה מה תבחרו כפ"ס הירוקה זו בחירה מעולה.
לגביי ההתלבטות שלכם: אני הבנתי שהולכים לבנות קיר אקוסטי כך שכביש 4 לא ממש יורגש, בכל מקרה זה באמת מרגיש פחות ירוק אבל עדיין קחו בחשבון הרבה יתרונות אחרים. המרחק ממרכז השכונה באמת שיקול אבל גם החברה משבירו (1,2,3,4 ו-5) רחוקים ממרכז השכונה ואני לא חושב שזה מטריד אותם במיוחד.
זה שהיזם פרטי ויש לו מזל וכל השאר... אז מה? ואם הוא היה מאד גדול עם הרבה כסף והיו קוראים לו חפציבה זה היה יותר טוב?
אני חושב שמלבד הפרוייקט של גארדן (פארק שאול) שמובל ע"י גורמים מהחזקים בארץ אף אחד לא חסין. יותר מזה- אותו בחור בר מזל ייתן את הנשמה שלו על הפרוייקט הראשון כי הוא יודע שאם הוא יצליח זה ייפתח לו את הדלת לפרוייקטים מצליחים אחרים.

בכל מקרה- אם אתם רוצים ייעוץ על קבלנים אחרים בסביבה אני אשמח לדבר אתכם. אני קניתי אצל הקבלן פרץ לוזון וממה שרשמתם אני חושב שהוא הכי יתאים לכם.

ועוד משהו קטן- הסתכלתי על התוכניות של UNA38 והדירת גן 5 חדרים שלו ממש מתוכננת מעולה, יש לו גן של 60מ"ר (הערכה גסה שלי) שמרוכזים כולם בחזית הדירה, תכנון המטבח והסלון מודרניים והחדרים מסודרים נכון ומרווח.
עריכה אחרונה: 14 שנים 10 חודשים ago על ידי הוד וקרן.

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15121

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
הוד, נראה לי שלפחות אחת מתוך ההודעות של יניב שפתח את השרשור הזה או מתעניינים בירוקה, מקורן באנשי המכירות של הפרויקט.
אגב, תלו שלט חוצות גדול סמוך למשרד מכירות אקו של הפרויקט הזה.

תגובה: פרויקט חדש בשכונה מבטיח מכירים זולים במיוחד 14 שנים 10 חודשים ago #15123

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אריק כתב:
הוד, נראה לי שלפחות אחת מתוך ההודעות של יניב שפתח את השרשור הזה או מתעניינים בירוקה, מקורן באנשי המכירות של הפרויקט.
אגב, תלו שלט חוצות גדול סמוך למשרד מכירות אקו של הפרויקט הזה.

גם אם הוא איש מכירות, בסופו של דבר הפרוייקט אמיתי ויבואו חברה חדשים וישאלו שאלות אמיתיות.
כשאני התעניינתי בהתחלה בפרוייקט של פרץ לוזון- לא היה פה אחד ששמע על הפרוייקט ולא היה לי עם מי לדבר או להתייעץ. אפשר להגיד שהייתי חלוץ ;)