כן בוודאי,
לא רכשתי דירה בכפ"ס הירוקה, ונכון להיום אני גר בשכונת סביוני הכפר (סורקיס), ממש בסמוך לשכונה הירוקה.
אני ממש בקרוב עומד לקבל מפתח בפרויקט בו רכשתי דירה (פרויקט של גינדי בפתח תקווה).
כחלק מהפרויקט ולאחר שנפגשו מקצתם הקימו דייריו, ואני ביניהם, אתר עבור הדיירים (מונה כ-400 יח"ד) במטרה לשתף מידע, להתייעץ וכן להתאגד לקבוצות רכישה במגוון רב של נושאים ובין השאר מוצרי חשמל. הקבוצה שלנו היא קבוצה גדולה מאוד. ולכן היה לנו גם כח במו"מ שביצענו מול הספקים השונים (אלמ, טרקלין, אבי סופר, שקם, ועוד מספר חנויות עצמאיות). כאשר בסופו של דבר הגענו להצעה סופית אטרקטיבית במיוחד עבור מאות דגמים של מוצרים, אך ניתן לפי דרישה (אפילו בודדת) להרחיב את הרשימה. חשוב להבין שהיא מאוד דינאמית, בגלל ששוק מוצרי החשמל מאוד דינאמי הן בהבט הדגמים והן בהבט המחיר (בפרט הטלוויזיות).
אנחנו מוציאים לפועל ערבי מכירה בנושאים מגוונים ומקבלים הצעות מחיר ישירות מהיבואנים (לפחות מרובם) אותם אפשר לממש בכל רגע נתון בבית עסק ששודך אלינו. או לחליפין בערב רכישה סגור (לאחר צבירת כמות משתתפים משמעותית), ואחד כזה יש לנו ממש בקרוב עם אחד מהיבואנים הגדולים. ערב כמו זה לא מיועד רק עבור מוצרי חשמל אלא גם עבור אקססוריס למטבח ועוד... אנחנו תמיד משתדלים להפוך את הערבים הללו לחוויתיים ולא לסתאם מכירה גרידא. לדעתי חברי הקבוצה רק מרוויחים מכך, שלא עושים "מסחרה" כהילכתה על גבם.
מה עוד שמחירי מוצרי החשמל, לפחות חלקם מפורסמים מבעוד מועד, כך המשתתף יכול לדעת בגדול למה הוא בא ומה הוא מקבל. עד כמה שאני יכול להתחייב, אין הפתעות, לפחות לא היו כאלה עד כה.
טוב זה נהיה מכירתי מדי וזו לא הייתה הכוונה, אבל שמתי בפניך את כל הקלפים על השולחן. ושכל אחד יחליט מה נכון וכדאי עבורו.
אני מרוצה מהתוצר שמאפשר גמישות ושקיפות לכל אחד להחליט מה טוב עבורו.
ערב מכירה / רכישה בבית עסק בכל רגע נתון. הכל שקוף וידוע מראש. ודעתי שזו פריווליגיה אדירה להיות חבר בקבוצה, אבל אני "משוחד".