שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה

פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13307

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
האם גם אתם חושבים שאתם גרים בפרוייקט יוקרה ומרגישים שאתם גרים בשכונת הארגזים בדרום תל אביב?
נמאס לי מבעיית הרטיבות מאז שהורידו את הפחים בקומה האחרונה. הבעייה לא נפתרה למרות שיש קבלן חדש משירות לקוחות של דניה שמנסה לעשות כמיטב יכולתו. האם לא צריך להביא מומחה לאיטום שיבדוק?
מה קורה בקשר לפיתוח הסביבה? זהו? הרמטכ"ל לא יגיע לשכונה אז נמשיך לנסוע בכבישים מלאים בורות ונראה הרים של חול מול העיניים?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13308

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
תנסי להיות מציאותית...... ראשית כדאי להפריד בין נושאים הקשורים לקבלן שממנו רכשת ולאיכות הדירה שאותה קיבלת לבין הפיתוח הסביבתי - אין ספק שהנושא הזה נוגע לכולנו וישנם איזורים מפותחים יותר ומפותחים פחות , הפורום הוא לא מקום להזיז בו דברים , יש גורמים מטפלים בכל אחד מהנושאים - וכשפונים אליהם הם מטפלים...

לצערי הרב ולאור ביקורים אקראיים שלי בבנינים אחדים בשכונה רמת התחזוקה של חלק מהבנינים מאוד נמוכה עד מוזנחת , קשה לי להבין איך אנשים משקיעים מליוני שקלים בבית שלהם אבל חוסכים בכמה עשרות שקלים בחודש בתשלומים שוטפים.... שכונת ארגזים ? אני מזמין אותך לבקר באזורים אחרים בשכונה ולראות איך דברים ניראים אחרת...

הררי חול ובורות בכביש לא ישארו לעולם , צריך לזכור שרכשנו דירה בשכונה חדשה , לפני שנתיים לא היה פה כלום .... צריך להפעיל הרבה לחץ ולהתאזר בסבלנות ....

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13310

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
חן, אם לא שמת לב, ההודעה מיועדת לדיירים בפרוייקט אקו ולא אליכם תושבי שבירו. אני בניגוד אליך לא מתעניינת בבניינים אחרים או כמה הם מוציאים על תחזוקה.אני יודעת שהפורום לא נועד להזיז דברים אבל לפני שאני הופכת עולמות רציתי לבדוק אם יש שכנים שלי שגם סובלים מבעיית הרטיבות כמוני. אתה יכול להרגע, ההודעה אינה מופנית אליך.

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13311

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
ראשית אני מאוד רגוע , אצלי אין רטיבות , הפיתוח הסביבתי מתקדם לא רע והבניין שבו אני גר מתוחזק היטב ...

התגובה שלי היא בנסיון לעזור - אם לא לך אז לאחרים שגם קוראים את הפורום ,למיטב ידעתי זהו פורום לכלל תושבי השכונה ולא לדיירי בנינים ספציפים....

אני בשונה ממך כן מתעניין בבנינים נוספים - המאקרו משפיע על המיקרו , לי זה מפריע שחלקם מוזנחים ולא מטופלים... (להזכירך את כתבת שכונת ארגזים לא אני.... )

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13312

• פבל
  • פבל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אירית,
אצלנו הרטיבות החלה לפני הורדת הפחים ונמשכת גם אחרי.
אף אחד לא מטפל בנו ומנהל עבודה חדש מחכה לגשמים שיעברו כדי להתחיל לטפל בבעיות.
חלק מרטיבויות אצלנו מאחורי הארונות הבנויים ומתחת למבני גבס שבנינו.
לא ברור מי ישלם על כל הפירוקים שצריך לעשות כדי להגיע לקירות.
והבעיה הכי גדולה שלא בטוח שזה לא יחזור בשנה הבאה ואז לך לחפש אותם (גם היום אני לא מצליח לגרום למישהו מוסמך מטעם דניה ו/או גינדי/זיתוני להגיע ולהתרשם ממצב הדירה).

די מתסכל... :dry:

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13316

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
כן פבל, מתסכל ברמות.... כל המעילים בארון הצמיחו פרווה ירוקה וכל הרהיטים בחדר של הילדה הצמיחו דשא, שלא לדבר על איך שהקירות נראים, אני לא יודעת כבר מה לעשות...

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13318

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
אירית,
ראשית, באיזה בניין את גרה? אני לא בטוח שאני מכיר אותך, ואני משתדל להכיר את שכני.

בקשר לגינדי/זיתוני:
אין ספק שהם חסכו בהוצאות שלהם על חשבון איכות הפרויקט בכל מיני מובנים. הפרויקט לא נבנה ברמה גבוהה כמו שהובטח ויש הרבה ליקויים. יחד עם זאת אנחנו (ועד בית 4 וועדי הבתים 1, 2 ו 3), עובדים כמעט ברמה יומיומית עם דניה סיבוס על מנת לתקן את כל מה שמצריך תיקון, ועם זיתוני על מנת לשנות ולשפר את כל מה שנבנה לפי התכנית ומצריך את האישור שלהם לשינוי. מה לעשות שאנחנו לא ממש מעניינים את דניה סיבוס והם בסך הכל עובדים בקצב שלהם. בקשר לקילופי טיח בחדר המדרגות ולנזילות מרפפות הגג לתוך חדר המדרגות, תהיי בטוחה שהם מודעים לזה, ולא נסכים לקבל מהם את השטחים המשותפים עד שהדברים הללו לא יתוקנו. יש לי רשימה שלמה של דברים לתיקון שידועה לדניה סיבוס היטב. אני מאמין שהכל יתוקן בסוף, רק שזה באמת עניין של זמן וסבלנות - שלנו כבר אין ממש. באשר לליקויים בתוך דירות, עם זה ועד הבית לא יכול ממש לעזור - כל דייר יצטרך להילחם לבדו בעניין.

באשר לפיתוח סביבתי:
ראשית, על כל דבר שלא נראה לך תתקשרי למוקד העירייה 106 ותפתחי קריאה. זה חשוב לתיעוד והם גם מחויבים לתת מענה.
כחבר בועד השכונה, אני יכול לומר לך שנושא הפיקוח העירוני כמו גם הביטחון והבטיחות שלנו עברו לידיעת מנכ"ל העירייה. גם נושא הבורות ברחוב יאיר רוזנבלום. ראיתי ש"כאילו" תיקנו משהו וזה לא מקובל עלי. אני אנסה לדאוג שיעברו שוב.

בשורה התחתונה:
חבלי הלידה קשים. למרות זאת אני לא מצטער שקניתי דירה בשכונה. אני יודע שבסוף הכל יסתדר. אנחנו לא גרים במעברה ולא בשכונת הארגזים. אני מאמין שהשכונה תהיה יפה וערך הדירות רק יעלה עם הזמן. צריך לחכות. זה יכול לקחת גם כמה שנים.

סבלנות.

איל ולדמן.
עריכה אחרונה: 15 שנים 2 חודשים ago על ידי איל.

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13319

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
גם אצלי יש רטיבות והדירה לא בקומה אחרונה. כמו כן יש לי רטיבות בקיר פנימי ולא רק חיצוני.

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13326

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אייל, תודה על העדכון. אני שמחה לשמוע שאתם כועד דואגים לשטחים הצבוריים ובאמת רואים שיפור ניכר. בקשר לפניות למוקד, אני מודה שלא חשבתי על זה בכלל, זה נראה כאילו שאנחנו לא קשורים לכפר סבא ולכן לא צלצלתי למוקד.
אני מודאגת מכל בעיית הרטיבות בחדרים. כל הזמן יש ריח של עובש, הבת שלי לא יכולה לשון בחדר בגלל הרטיבות ובכל מקום אפשרי בבית יש סימנים של רטיבות. התיקון שעשו לא נראה טוב וכמו שפבל אמר, נראה לי שזה רק לשנה אחת ואחר כך נאכל אותה. ומה עכשיו, אחרי שבזבזנו ימי עבודה על כל תיקון של בעל מקצוע נשב שוב כמה ימים כדי שיתקנו את כל הליקויים? אנחנו כבר עייפים מלרוץ אחריהם.

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13329

• Eitan
  • Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אירית
לגבי פיתוח הסביבה - קצת סבלנות ואני בטוח שהכל יהיה בסדר.
השכונה הזו היא ספינת הדגל וחיית המחמד הפרטית של ראש עיריית כפר סבא.

חן - חבל שאתה מחפש לזרות מלח על פצעיהם של שכניך.גם אנו יכולים לזרות מלח ולאמר שאנו בניגוד אליכם חשבנו לפני שנפרדנו מעוד מאה וחמישים אלף שקלים כשרכשנו דירה ואף רכשנו דירה ברמה גבוהה יותר.אנו בטוחים שבסוף הכל יהיה בסדר ופרויקט אקו יהיה המוביל בשכונה. נסה לתמוך באנשים הפונים לעזרה כאן בפורום.

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13336

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
איתן - חבל שאתה קופץ סתם למסקנות , אין לי שום אינטרס לזרות מלח על שום פצעים.... נהפוכו אכפת לי ממה שקורה בשכונה ובמצב שלה , חבל לי להכנס לבינינים חדשים מאוכלסים שניראים מוזנחים , חבל לי שתושבים לא משתמשים בכח שלהם להזיז דברים - רוצים תעשו עם זה משהו לא רוצים אז לא צריך ... כל אחד מאיתנו עשה את השיקול הכלכלי שלו ברכישת הדירה , יש לא מעט טעמים לבחירה כזאת או אחרת ,רמה גבוהה של דירה נמדדת בלא מעט פרמטרים אני לא בטוח שהקביעה שלך נכונה - העיקר הוא שאתה מרוצה , במבט לאחור לא הייתי בוחר אחרת לו ניתנה לי ההזדמנות .... לגבי המחיר - תחשוב מה שתחשוב , גם אם שילמתי 150K ש"ח יותר ( ;) ) היה שווה כל שקל..

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13341

• ETI
  • ETI's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
חברים,
אני קוראת את התגובות בנושאי הליקויים וליבי נחמץ.
אני לא מצליחה להבין כיצד קורה שדירות שנמכרות בכאלה סכומים מקבלן, (אנחנו לא מדברים על בתים ישנים הנוטים ליפול ולהתפורר)
סובלים מרטיבויות על קירות חוץ, וחמור יותר-על קירות פנים.
מה תגובה גינדי/זייתוני לדברים שאתם מפנים אליהם?
הייתי שוקלת פניה לגופים שונים בינהם גם לתקשורת, ומנסה לקבל תגובה טלפונית בשידור חי של אדון גינדי.
שילמנו כסף- מגיע לנו איכות.
אני בתור רוכשת בשלב ג' מאד מאוכזבת מהיזמים/דניה סיבוסכאשר אני קוראת את התגובות. לא לילד הזה פיללנו.
  • עמוד:
  • 1
  • 2