שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13342

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
אתי, בואי נרגע, אלו חבלי לידה מוכרים מאוד של דירות חדשות. אלו דברים ידועים ועוד צפויים סדקים בקירות וכו' בשל תזוזת הבנין ועוד דברים אחרים..

נושא קצב הטיפול והגישה הם העניין פה, עליהם כרגע לא אוכל להגיב כי אני לא שם עדיין..
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרוייקט אקו בניינים 1,2,3,4, רטיבות בקומה אחרונה 15 שנים 2 חודשים ago #13343

• אירית
  • אירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אתי, אנחנו לא אנשים שמחפשים רעש ופרובוקציות, בסך הכל אני מרוצה מאוד מהבית ולא חושבת שזו היתה טעות אבל, מעציב אותי שהתרגלתי למצב שמלכתחילה לא היה צריך לקרות. הייתי אמורה לקבל דירה בונבוניירה ולא דירה עם רטיבות וקילופי קירות בכל מקום. מרגיז אותי שאני צריכה להשלים עם זה שהחיפוי עשוי משיש חברון שסופג רטיבות, מרגיז ששולחים אנשים לא מקצועיים לתקן עבודה של קבלנים אחרים שפישלו ואף אחד לא טרח לעמוד להם על הראש ולראות איזה טיב של עבודה הם עושים. הכל נפל עלינו כאילו שאנחנו צריכים להבין בהכל ולהתחיל להריץ בעלי מקצוע. לפעמים אני רואה בניינים חדשים בכל מיני מקומות ותוהה אם גם הם מתמודדים עם בעיות כמונו. זה המצב, לכן אני מודאגת ולכן אני משתפת בפורום, לא כדי לגרום נזק לקבלן או לגינדי. בינתיים אנחנו ממתינים בסבלנות בין מערכת גשם אחת לשנייה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד
  • עמוד:
  • 1
  • 2